.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Опишете бившето си гадже. (хха)

Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?
    За моя бивш мога да кажа само хубави неща за разлика от предишните, защото си беше момче на място във всяко едно отношение.Но няма значение. Я разкажете вие за вашите бивши изгори.

Фен
    Град
    сф

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?
    За моя бивш мога да кажа само хубави неща за разлика от предишните, защото си беше момче на място във всяко едно отношение.Но няма значение. Я разкажете вие за вашите бивши изгори.
    ami posledniq.. ...za stoka ne be6e mn mn kakto trqbva,ne si spomnqm s usmivka na liceto za negy,ne mi pyka za negy 6oto e glupak,smisal postapva glupavo i predi go e pravil i sega go pravi,ne go obi4am ne go i mrazq,mi ne e grozen simpatqga e sk8-tar4e,ob6to vzeto samo van6nost ima mom4eto ,ama da se opravq az ve4e sym happy s dr[da 4ykam na darvo]

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Бившето гадже беше ..
    - интересна личност, за която си спомням с усмивка по-често, но понякога и със сълзи
    - с чувстово за хумор
    - човек, който няма да забравя
    - един от малкото, с когото съм си прекарвала толкова хубаво
    - първото момче, което съм обичала
    - личност с характер, а не като повечето пикльовци наоколо, които нямат собствено мнение за нищо
    - фен на числото 69

и ляляляля

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мии сладур си е,ама аз не го възприемах много като гадже..
    то беше и едно ходенее 1-2 седмици като сме се виждали няколко пъти и общо взето дамм.. беше ми яко с него,ама не ми е пукало.Повече ме кефи за свалки
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на koalka
    Нямам такова.

Ми не беше лошо момичето, готина, не от приказливите (слава Богу) Харесвах я и донякъде все още я харесвам.За съжаление обаче ходихме само 1 месец

bivshiq mi beshe super qk 4ovek...na 19 godini imashe kola postoqnno bqhme zaedno e ne i kogato bqh na daskalo no prez drygoto vreme vinagi bqhme zaedno....mnogo ni beshe qko ....obichahme se...toi beshe mn vesel edin takaf s 4yvstvo za hymor....abe s nego samo sam se zabavlqvala na4i za mesec i polovina se skarahme to4no edin pat i to za nekfa glypost.....i taka sas sigyrnost 6te si spomnqm za nego s ysmivka na liceto
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хах, бившият ...
    18 годишен Обелянчанин от Киров ...
    Ще си спомням за него със смесени чувства ...
    Имало е моменти, в които ми беше добре с него, но имаше и такива, които .. просто не искам да си спомням ..
    Може би си струва момчето, но аз не мога да го оценя като хората, дано си намери подходящото момиче ...
    Бяхме заедно 5 месеца, единственото ми гадже с което изобщо съм се карала ... за тези 5 месеца то не бяха караници, сърдене, мърморене и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Ami bivshiq shte go zapomnq s usmivkata mu,koqto ne sluzashe to liceto mu nikoga.Ne moga da kaja,che go obicham,no ne go i mrazq.Dosta neshta za nego znam i hubavi i loshi,no mislq da vi gi spestq.Abe ne syjelqvam,che bqh s nego.
    Обичам те <3 !!!

Фен
    Град
    sofia

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    biv6iq mi be6e nai debilnoto sa6testvo koeto poznavam...i za moe nai golqmo sajalenie e debilen samo s momi4etata s koito hodi...napravo nqmam dumi...no kakto i da e...ne be6e stoka...i samo moga da sajeqvam 4e si ravalihme priqtelskite otno6eniq(donqkade)kato tragnahme...no ve4e ne mi puka za nego...nikoga ne sam go obi4ala...edinstveniq mu + be6e 4e be6e golqm sladur

Za poslednata moga da kaja 4e beshe mnogo ligava i tupa, i vuobshte ne si spomnqm za neq
    In dreams there are no rules...

Guest
    ammmmmmmm toi mi e bil mnogo pyti biv6 za6oto pone 5 pyti sme kysali i sled period ot 3-6 meseca sme trygvali otnovo.Vqrno e 4e adski mnogo sam plakala za nego,prosto nz kak sam se ostavqla da me razigrava,no sega kato se setq mi stava dori sme6no poneje sam si s drug ot 1 godina i mn si se obi4ame a biv6iq...nz to4no ne go obi4am,no opredeleno i ne go mrazq.Toi...ami toi e vesel,adski 4aroven.No problema mu moje bi e 4e neznae kakvo iska.No az sega sym 6tastliva bez nego nadqvam se i toi da e 6tastliv,no taka kato gledam mai dosta syjalqva 4e ne e s men no tyi e re6il taka.

кметицата:)
    Guest
    ах, за бившия си мога да говоря с часове, и то само хубави неща! \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ значи, той беше на 19, висооооооооооок, с руса бебешка косичка и най-дълбоките кафяви очи, които са ме поглъщали някога....
    имаше красиви червени устни, които бяха толкова мекички...
    тялото му беше неописуемо... всяка негова черта ме караше да полудявам и пипиаше толкова нежно...
    освен всичко това беше много интилигентен, имаше собствено мнение по повечето въпроси, с една дума-мъж с характер!
    винаги имахме какво да си кажем, винаги намираше начин да ме накара да се чувствам страхотно
    сега за него си спомням с една сладка замечтана усмивка (защото още го обичам адски много и усещам как се задъхвам без него) ,но има и една по голяма сълза, която се появява в очите ми всеки път, когато си помисля за него, защото съжалявам за глупавата си постъпка да избера живота без него....
    никога няма да си простя, че изгоних първата си голяма любов
    ИВАНЕ, ЗНАМ ЧЕ ТИ ЕДВА ЛИ НЯКОГА ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТОВА НО АЗ ТЕ ОБИЧАМ И ЗНАЙ, ЧЕ ПРЕЗ 6ТЕ МЕСЕЦА БЕЗ ТЕБ НЕ СЪМ ПОЖЕЛАЛА НИКОЙ ДРУГ, ЗАЩОТО ТИ ЗА МЕН СИ ВЪЗДУХА И ВОДАТА, ТИ ЗА МЕН СИ МОЛИВА И БЕЛИЯ ЛИСТ, ТИ ЗА МЕН СИ ДЕН И НОЩ, ТИ СИ НАЙ-ВАЖНОТО ЗА МЕН, ТИ СИ ВСИЧКО!
    ЛЪВЧО, ОБОЖАВАМ ТЕ!

М .. всичките ми бивши (с изключение на 1-2) са една стока - идиоти, простаци, женкари - все хора, които са ме наранявали и то супер жестоко. Тръпка определено има. Много силно хлътване от моя страна, след което като скъсаме преминава в омраза, точно защото са ме наранили супер много, и накрая до безразличие.
    На външност са .. яки .. почти манекенска визия, човек, след който тичат много мацки, обаче си е мой, но за сметка на това хора без кой знае колко големи амбиции в живота. Обаче пък са с характер, което ме привлича супер много.
    ... Голям късмет

Град
    ..във един измислен свят..
    Предишния,тоест последния беше адското момче,което не оцених...Беше голям сладур,но някак си не можех се възприема с него и го оставих...Тъпото е ,че сега като се замисля този човек избяга или просто се крие... и ми е много кофти за това което направих.Ако можех верна времето орпеделено бих променила нещата.Но както и да е.
    Беше 15 годишен,със черна коса леко дългичка със венче ходеше,със сини очи (ей тва ме подлудява ) и мъчичко по висок от мен.
    Футболистче...
    Със лек загар на кожата,но чисто българче :P
    И така...спомени-почти никакви със него..

Ми сладурче си беше! Незнам до колко беше стока Разделихме се по тъпи причини,независещи от нас но ще го помня с усмивка толкова се смяхме заедно Разбира се че ми пука за него,но не го обичам и не го мраэя~харесвам го~ :P
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Град
    Somewhere in deep space
    Страхотно момиче..умничка, сладка, чаровна. Но все пак докрай не оцени какво се прави за нея..

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе само ако не се бях излъгала така в него...
    Иначе добре беше,обичахме се(или поне аз със сигурност го обичах),беше ни много хубаво докато бяхме заедно,имаше и моменти на караници,но то къде ли ги няма И така общо взето докато накрая момчето не реши,че едни съученички са му по-скъпи от мен(даже не разбрах кога намериха време да се сприятелят ,но както и да е - бързо станаха номер 1 и определено ме изместиха от сърцето му ).Оттогава отношенията ни(ако въобще има някакви отношения помежду ни) не са розови.Всъщност с него вече не си говорим и не си обръщаме внимание и май така е най-добре,като се има в предвид,че ако реши да говори с мен,непременно започва да лъже,но няма да ви разкажа,че да не го излагам с глупостите му

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бившия е страхотен човек Винаги ще си спомням с усмивка на лицето за него, защото той беше този, който ме извади от едно тъпо и гадно състояние, в което ме беше оставило момчето преди него. За година и 7 месеца бившия ми нито веднъж не ме е карал да плача, да страдам и т.н. Абе супер човек! Няма грешка... Имаше си и неговите недостатъци, но като цяло сега гледам вече да не си ги спомням. Радвам се, че и сега имаме нормални взаимоотношения, които биха могли да бъдат и по-добри ако сегашния ми приятел не ревнуваше толкова...

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    typ ne6tastnik koito me zarqza

Момиче съм ! ! !

хихихи бифшия беше голям пи4 мога само хубави неща да говоря за него!!! сега той ми е най добрият...приятел..както винаги де..беше рус средно висок...готин пе4ен..абе Full Respect!!!

П.П.(целуваше се добре )

gadje kato biv6iq mi edva li ste ima li nz kak sym hodila s nego i kak vyob6te mu prieh si4ki mi kazvaha nedei da trygva6 s nego 6a iska samo da te iz4uka ama ne gi poslu6ah trygnah s nego i izdyrjahme smao 2 sedmici takam a za opisanieto:
    1)4ovek koito e u4il v seminariqta na praktika o6te u4i no taq godina ne 6tot ba6ta mu mu otrqza kvitanciite i ne uspq da si plati semestyra ne 4e o6ti iska da u4i no nqa zna4enie
    2)perverzen ama kato kazvam perverzen ujastno perverzen po perverzen tip ne ste vijdali vsqka pyrva duma e perverzna i samo perverzni ne6ta sa mu v glavata
    3) BLACK METAL
    dobre sy4etava trite ne6ta da u4i za pop i mu vikat popa da slu6a metal i da e izkliu4itelno perverzen prosto takova gadje rqdko se sre6ta e dobre 4e ne mu pusnah i me zarqza zaradi nqkva si metalka ot haskovo koqto se 4udq kak moje da q "obi4a" pri polojenie 4e go e preebala mn gadno no nqa zna4enie sq s nego sme samo frendove kato izkliu4im 4e spr me moli da mu pusna ama sme si samo frendove i nikoga nqa legna s nego sq si har drugo mom4e koeto e spr sladko i e spr mili4yk s men spr si se haresvame dvamca
    Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.

Град
    софия
    Бившата беше страхотно момиче..умничка, сладка, чаровна малко лигава от време на време. Но все пак докрай не оцени какво се прави за нея.. Neutral и захвърли 9месеца еи така на вятъра без едно смислено обяснение за раздялата но както и да е.Ще я помня с усмивка на лице
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi az ne moga da kaja nishto losho za bifsheto gaje.Beshe si mom4e na mqsto,dori sega sled kato veche ne sme gajeta sme si mnogo dobri friends Super momche,mn zabaven,simpatqga Neznam kakvo dr da kaja za nego
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си