- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опишете бившето си гадже. (хха)
Той беше войниче.... на 21 години , беше висок с кафяви очи и с много хубава усмивка която не сваляше от лицето си !Беше добро момче и много,много се обичахме , но имаше едни нещица които ни разделиха...Пука ми за него , защото си останахме добри приятели , имали сме много хубави моменти но и много лоши...В никакъв случей не го мразя!Живеехме си заедно , родителите ни до ден днешен са много добри приятели ... Абе с една дума всичко беше - повече от страхотно ! Не съжалявам че го срешнах и че бях с него !
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Амиии.... Бившият беше много свестен човек, приятели сме все още. Спортист е, висок, сладък....ама нещо си омръзнахме. Много приятна компания.За него ще си спомням само хубави неща, защото той е един положителен човек и сме имали много хубави моменти заедно![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Хах, бившия...Не бяхме много дълго заедно, нямах шанса да го опзная кой знае колко много... беше от сладките леко спечени тийнчета, което много ме кефеше. Висок ( е, колко е висок наистина не знам, ама аз като съм ниска и всичко ми изглежда голямо
![]()
), тъмна дълга коса и тъмни, супер яки дръпнати очи. Всъщност първо забелязах, че има много блестяща коса, а когато се обърна си умрях за очите му. Ама както и да е
Лошото беше, че предпочиташе да седи и да цъка wow а не да излезе с момиче и да се позабавлява. Не оцени възможността, която му предложих... иначе много си ме кефеше и още пазя топли чувства.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Много го обичах.
Беше тъмно рус /почти кестенява коса/ със сини очи...
Кубинки...![]()
Сташно мил и добричък.
Естествено, че си спомням с усмивка, а и сега той ми е един от най-добрите приятели и знам, че на него винаги мога да разчитам.
Даже си се виждаме често като френдс.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ОООО той беше страхотен....по-висок от мен,със зелени очи,кестенява коса,леко мургав обаче лицето му беше като мляко с какао....А по характер да не говорим винаги ме разбираше,обожаваше ме,постоянно ми правеше подаръци и комплименти!!!Но аз го зарязах
![]()
![]()
![]()
Бившето ми гадже,еми той е
мн готин човек,супер мн си го уважавам
като характер е страхотен е малко ревнив,но иначе е супер все пак трябва да има и малко ревност
![]()
като външност е с кестенява почти черна коса,невероятно красиви зелени очи,висок,страхотно тяло
![]()
Разбира се че ще го запомня с усмивка,то тази усмивка може ли да се забрави
![]()
Не мога да го мразя,човека на когото съм държала толкова мн не мога да мразя
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Беше красавец ... Висок, стегнат, тъмен с красиви очи и нежна усмивка.. Косата му беше много къса и обожавах да я галя, устните му - плътни. Как да не го обикнешРадвам се, че си останахме близки, той е невероятен човек.
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Честно казано вече не си спомням какъв беше бившият като гадже, защото бяхме заедно преди 2 години, но мога да кажа, че беше добро момче. Много мил, страшно забавен и добричък, усмихнат такъв и много любвеобилен. Бяхме заедно 7 месеца и май доста преди да скъсаме бяхме станали просто приятели.. Сега продължаваме да сме си близки и още ме разсмива адски много, когато имам нужда от подкрепа.
Plamenqgata si be6e supper gaje oba4e ne se polu4iha ne6tata, vajnoto e 4e do den dne6en sme fr-s ina4e vseki ot nas si ima6e kusuri, no za da se pridyrjame kum temata:
Viskoka kum 175
Zeleni o4i i SVETLO KESTENIAVA KOSA![]()
Neveroqtni glasovi danni.
I supper 4uvstvo za humor
Беше страхотен човек и сега сме адски добри приятели. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Такива момчета като него много рядко срещам.. супер добър и мил винаги ми огаждаше, правеше всичко за да съм добре и за да ме види.. проблема беше че не се виждахме толкова често.. смисъл през седмица- две като си отида на село..
една нощ като си отидох на село.. тъй като той е в съседното село.. и имаше проливен дъжд и аз му казах да не идва в тва време и че ще се видиме на следващия ден.. той каза добреи седя си аз в една селска кръчма.. и по едно време едно момиче .. тогавашна приятелка идва при мене и ми вика... "Познай кой идва" и аз разбира се се досетих и само излизам и го гледам се задава с едно колело.. целия мокър до кости... беше карал 5 километра по нанагорнищата само и само да ме види.. толкова много се зарадвах.. тва е единия път от многото когато ми е доказвал колко много държи на мен и ме обича
Прекрасен човек е.. просто една лоша дума не мога да кажа за него, никога не ме е наранявал.. и сега супер много си го уважавам и поддържаме връзка разбира се ... даже бих казала че имам някаква обич към него.. но не като онази същата докато бяхме заедно
Obi4am go o6te!Ne sme zaedno,no v1preki tova toi nikoga ne me e naranqval!Toi e neveroqten-mn slad1k,ima straxoten xarakter i za tova vsi4ki mn go xaresvat i xorata go uvajavat,s16to taka toi e stra6no vnimatelen-nikoga ne me e nagrubil ili obidil!Osven vs tova e nai-zabavniq 4ovek kogoto poznavam-tolkova mi lipsva 4uvstvoto mu za xumor,6egite mu,smexa mu,usmivkata mu....ne moga da zabravq ni6to sv1rzano s nego-toi mi ostava nai-sk1piq spomen!E sega kogato se setq za nego samo si puskam Konstantin - 4erna roza i ruxvam za6toto tova koeto e v s1rtzeto mi me kara da se 4uvstavm ujasno za6toto ne sam s nego i nqma i da sam za6toto obstoqtelstvata sa takiva i az go znam otli4no!Stradam po nego,no v1preki tzqlata tazi bolka az ne go vinq i kolkoto i da t1rsq nedostat1k ili pri4ina za da go zabravq i za da ne go obi4am ve4e ne stava za6toto toi za mene e idealen,nepovtorim,edinstven,toi e moqta golqma lubov-FOREVER!
бившият=тъпак![]()
~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~
pi6ete na skype-lusimomila
xaxaxax be6e golqm djibil....ujas vse o6te se 4udq kade mi e bil ak1la da tr1gna s toya lioliomaiko kolko e smotan samo ne mojete da si predstavite
![]()
![]()
e sq pone be6e zabavno prave6e 6ou 4oveka. xaxax golqm kele6
ахаха за мойта бившата мога да кажа само лоши неща .. вярно че имаше няколко хубави моменти ама представете си 2 месеца преди да тръгнем тя беше курва....... леле .. чак се чудя сега как съм ходил с нея... тей де беше мн дребна ТЪПА мислеше само за секс аз за друго с нея не можех да говоря .. както и да е..![]()
Олее не си спомням кой ми беше предишния..![]()
Bivshata - okaza se lesbiika![]()
ами беше висок,играеше водна топка....беше когато иска готин...понякога (в пове4ето слу4аи 4естно казано груб...но никога с мен когато сме били гаджета"а и като ме харесваше")
хубав беше...понякога се лигаваше и имаше писклив глас...ина4е е готин по характер...ще го запомня с това 4е ме прелседваше 3години!
но акто 4е ли някакси ще запомня по бифшото си гадже с по голяма усмивка...просто с него мми беше по готино
Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?Еми,той още е,ако става на въпрос
Добър е,но...Е супер горделив и не може да си признае някои грешки,заради това.Абе,доста свестно момче.Ммм,да,ще си спомням за него с усмивка,винаги можеше да ме разсмее и е голям бъбривко
Еми,пука ми за него,но само като приятел,нищо повече.Не го мразя,но не го и обичам.Само приятелски чувства.Макал че на моменти ме вбесява толкова много и продължава да го прави-ГОРДОСТ!Висок е 180 и нещо см,с доста мускулесто тяло,на 17години.Почти без коса,иначе кафява,кафяви очи,абе обикновено момче
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
дълга начупена черна коса до врата
черни очи
висок
сладак
обичах до но той мен не май
всеки ден го виждам
изневери ми пред очите и за това скъсахме
за сметка на това ми е като брат мн се обичаме![]()
Mi nikakva usmivka na liceto nqmam kato se setq za nego! Ne mi puka za nego. Ne go mrazq 4ak, no pak i ne go obi4am hi4 ! Mi mai samo van6nosta mu be6e edisntveniq + koito ima6e.Първоначално написано от cherinka
Mi moq biv6 ber6e ne6to takova, ne e koi znae kva stoka. Nikaf akal, samo leko van6nosta mu be6e edinstveniq plyus. No az i bez tva na nqkakvi takiva vse popadam![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
mmm simpatqga si beshe mom4eto... qd me e 4e ne go obiknax no shans..![]()