.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 129

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?
    За моя бивш мога да кажа само хубави неща за разлика от предишните, защото си беше момче на място във всяко едно отношение.Но няма значение. Я разкажете вие за вашите бивши изгори.
    Emi, ot nadejda (hahahah), simpati4no mom4e - ruso, sredno na rust (1.78 ), dosta privlekatelen (samo deto ima6e mn malki ra4i4ki, ili dlani po-skoro ), vremeto koeto prekarahme zaedno be6e naistina mn malko, no i mn hubavo (2 sedm) Ne go mrazq, daje po-skoro o6te go obi4am, no samo kato priqtel, kakvito si i ostnahme, vapreki gadniq na4in po koito me zarqza ! I ..... zavisi ot nastroenieto mi, v pove4eto slu4ai si spomnqm s usmivka za nego, no kato 4e li nai-ob6to ..... ne e 4ovek za seriozna vryzka, samo za svalki :P

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Град
    Sofiq
    Бившия ми беше боклук,ама пълен.Незнам как съм могла да ходя с него,в началото се държеше добре,ама после направо не го издържах.Беше на 19,сега вече е на 20,но си остава саштия тъпак,немога да го гледам!!!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    Бившия ми беше боклук,ама пълен.Незнам как съм могла да ходя с него,в началото се държеше добре,ама после направо не го издържах.Беше на 19,сега вече е на 20,но си остава саштия тъпак,немога да го гледам!!!!!
    ахахах, сродна душа си

bebeshoka :)
    Guest

-

miii moq biv6iq prekarah s nego 1 godina i predi 3 sedmici se razdelihme,za6otto prosto super mn se promeni (kum lo6o) ina4e za nego 6te si spmnqm pove4e s usmivka 6tot ne obi4am da pomnq lo6ite momenti.zaradi nego zagubih mn priqteli i tova super mn me narani.ina4e be6e super gotin 4ovek i znae6e kakvo trqva da e otno6enieto na edin muj kum edna jena be6e super grijoven...v momenta po4ti ne izpitvam 4uvstva kum nego za6tot sum s drugo mom4e.No v momenta sme si pak dobri priqteli taka 4e tva e mn qko

Guest
    Може би ще си спомням за него с малко тъга и обида,Въпреки всичко не бих казала нищо лошо за него.Просто се надявам да се усети навреме и да се промени докато не е станало прекалено късно

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    S bivshiq na tretiq den stanahme gadjeta.. Lubov ot prav pogled beshe nashto..Karahme 6 meseca zaedno..Smeq da kaja,che s nego izpitah i izjivqh chustva NEpoznati za men...Parvata lubov mojebi..Prekrasen chovek a sega samo poznat.. Chustvo za humor, simpatqga golqma, interesen ,zabaven, Iznenadvasht,vinagi me iznendvashe s neshto skoito dori ne sum predolagala che mpje.. Mngo tochen pich, i mnogo pati mi pokaza che me obicha... Leko revniv,daje povechko revniv...Am ne mi haresvashe tova,che si promenqshe barzo haraktera..Karahme se za drebolii,koito doprinesoha za razdqlata ni..Umeshe da me naranqva jestoko,samo ako iskashe i znaeshe kak stava nomera.. Mectahme e za badeshte,za nasheto badeshte...ama,sadba...predadohme se i se razdelihme. Sega ne go tarsq,maakra che iskam,toi pravi opiti nqkakvi ama veche sprq..S usmivka na liceto si spomnqm samo za nai hubavite ni momenti s nego.. \/ Nqma smsial da se obrashtam nazad,minali svarsheni vremena..
    ♥ ♥ ♥

mm biv6iq .. toi be6i svesten oba4e mn revniv ujas mrzq gi teq hora ne moi6 da pregurne6 nekoi fr abe tui dr vupros zabaven , ne burbore6e mn katu meni mn sme se smeli za ednu ne bqhme mn dulgu zaednu 1 mesec.. be kvo da se kaje sujelqvam samo 1 kak gadnu gu zarqzah no posli se oprihme i sega mn se uvajavame i sme golemi fr ... abe s 1 duma sladur koitu nikoga nema da zabravq (te dumite stanha mn )
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Ами то бившето ми не сам го виждал вече около 5 години.
    Но предполагам че си е все същата КРАВА.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Супер фен
    vsi4ko i be6e ok osven tova 4e be6e neseriozna i malko bezharakterna

^^puh4e^^
    Guest
    Hm....toi bee s tri godini po-golqm (20) , no ne be6e mn po-visok ot men. Mn me kefe6e predi da si otreje kosata, koqto mu stur4e6e navsqkude Be6e kupondjiq, no nqkak si ulegnal.No nai-mn me kefe6e v nego, fakta 4 se durj6e super milo s men.Haresva6e mi i fakta 4e me kara6e da se usmihvam. Bqhme samo mesec i ne6to zaedno, no az razbrah 4e ima 4uvstva kum starata si priqtelka.Za 6tastie e se bqh privuzala mnogo i go prejivqh burzo.A ina4e si spomnqm s usmivka za sladkite ni momenti zaedno

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ehh bifshiq.. Kakvo da kaja za nego:Super to4no mom4e,koeto znae kakvo iska ot toq jivot.Mnogo razbran,vinagi s 4uvstvo za humor i vinagi usmihnat.Opredeleno shte si spomnqm za nego s usmivka,vapreki 4e sled razdqlata ni edva li shte si kajem nqkoga pak neshto...no ne moga da kaja nishto losho za nego.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?

Emi...ne beshe mnogo stoka 6te si spomnqm za nego s prenebrejenie,ne mi puka za nego v nikav slu4ei.Nito go obi4am nito go mrazq.Beshe sas zeleni o4i...i rusa lenta posredata na glavata,visok,slab

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Ами бившия...страхотен човек,супер точен,винаги знаеше как да ме накара да се чуствам обичана,можеш да се опреш на него,когато си в нужда.Висок,кестенява коса,кафеви очи,страхотна усмивка,завладяващо тяло.Беше всичко,което едно момиче може да иска за...приятел...,но не и за гадже...
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    хаха бившата беше с една година по малка и беше голяма лигла иначе на външен вид си я биваше
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    на плажа =)
    toi be6e :
    -grozen
    -beziteresen
    -dosaden
    -smotan
    -miri6e6e osobeno gadno
    -sega haresva vsi4ki moi priqtelki i im se svalq

P.S. hodih s nego ot sajalenie za6toto predi da tragnem toi mi be6e kazal 4e e ska4al ot mosta (v burgas) zaradi momi4e ... tazi vrazka be6e 4isto gubene na vreme

emi strahoten sladur po hubavo ne6to ot nego ne mi se be6e slu4vlo do togava mi nqma kak da ne si spomnql za nego 6toto mi e v mahlata ama ina4e si4ko e s usmivka osven 4e mi be6e golqma lubov be6e mi i mndobyr priqtel tova be6e nai vajnoto dali imam 4ustva kym nego emi moje oba4e sq si imam priqtel i gledam da ne si spomnqm mnogo za nego 6toto mi stava baq kofti se pak gre6kata da se razdelim e moq i az go ostavih ina4e mom4eto e perfektno bih kazala i si prili4a dosta sys sega6noto mi gadje

Mn SuM tUjNaAa
    Guest
    idiot koito ve4e mrazq

Кво да кажа за бившата освен че се радвам че я зарязах как ме правеше на гъс ама аз да я търпя неква пикла 7 сега вече 8 кл да ми се прави на оборотна омг
    Vladoka rulzzz

аз нема да казвам ква беше бившата, ма мое да кажа каква ще е бъдещата...

Guest
    Странно е как всички пишете колко е отвратителен бифшия, а в темата за сегашния всички го боготворят О.О
    Вие сте идиоти.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    олеле само аз ли не помня бившия си... от 2 години и нещо имам сериозна връзка и даже съм забравила кои е бил преди това ма така или иначе всички бяха олигофренчета
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Лаура Браниган
    Guest
    Aми ... излизахме 2 месеца. Беше на 19 и аз бях на толкова. Висок колкото мен, кафеви очи и кестенява коса... мускулесто тяло.
    Обичах го много, но той само ме използваше като кошче за емоционалните си проблеми и за това го зарязах. Все пак на никое момиче няма да му е приятно всеки път като излезе с гаджето си и той да е вечно като буреносен облак и да е свъсен за хиляден път.
    Най-странното е, че колкото и да се опитвах да го изкарам от тая шибана депресия резултат нямаше, а и идва момент в който ти писва да говори само и единствено за себе си и тъпите си проблеми.
    Другото беше... че той никога не се позаинтересува аз как съм... дали и аз нямам проблеми, дали и на мен не ми е тежко... само знаеше да ми реве като някое бебе за най-малкото, което и мен ме подтискаше.
    Зарязах го. Нямаше как да си останем приятели, защото той имаше и все още има някакви гадни намерения спрямо мен.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами за бившия си не мога да кажа нищо хубаво, той просто беше по-различен от другите ми гаджета - мъчеше се всячески да ме отдели от всички други хора, за да ме има само за себе си, е това му попречи да бъде с мен и ме накара да осъзная, че личната ми свобода е най-важното нещо за мен.Не искам да говоря повече за него, дразня се като се сетя..

yh bivshiq...... ne opredeleno nqma da si spomnqm s usmivka za nego ... ta nema kvo pove4e da opisvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си