- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опишете бившето си гадже. (хха)
mi 6te si spomnqm s usmivka za nego,vse pak me nau4i na mnogo ne6ta ot jivota.vidqh sveta na naistina bogatite hora(i ne bqh o4arovana)be6e mi super s nego.nau4i me kak da se darja pred vajni hora,kak da bada koketna bez da izglejda kurvensko.uvajavam go mnogo i sega,no ne go obi4am(ne sum go i obi4ala)i sega da mu zvanna vinagi 6te mi svar6i usluga.abe gotin tip,mnogo krasiv.sega 100% se 4udite za6to kato e tolkova prefekten skasahme-mi prosto ot moq strana q nqma6e trapkata,vse edno mi be6e dali 6te izlqza s nego ili ne(nai-4esto mi be6e interesno kade 6te me zavede tozi pat) ta tova e za biv6iq...![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Кви са били...пф...а бе тогава може да съм ги намирала за жестоки,но сега за повечето не мисля така...
Нищо бивше НЕ важи!
Ем свястно момче.Да с усмивка си спомням за него, може би още имам някакви чувства, но са недостатъчни за да ни дадат това което ни липсваше.Та като цяло-наистина свястно момче![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Официално за гаджета съм броила двама души, но има и трети,с когото не сме имали истинска връзка, /само чат, пет години писма, две реални срещи и целувка/ но пък чувствата ги имаше... Забавното е, че и тримата носят едно и също име, някак така се получи /още по-забавното- баща ми се казва по същия начин/
Първата любов, запознахме се като лапета, той беше...осми клас и току що се беше преместил в квартала, значи аз съм била шести клас... Като го видях за пръв път как изглежда и как се държи си казах "Това момче е пълен идиот"... Сближи ни общата компания. Бяхме аверчета 2 години, после бяхме гаджета 2 години, после бяхме пак приятели 3 години, а последните 2 не съм го виждала изобщо. Дърти сме вече
Той е висок /мнооооооого висок/, едър, с черна коса, винаги късо подстриган /няма да забравя как се появи пред вратата с шапка, само измрънка "Не ме бий" и ми показа новата си прическа в стил "Румънеца и Енчев", нали се сещате, разни формички из косата/, сега даже май е с бръсната глава... Има тъмни очи, почти черни, с изненадан и весел поглед. Малко е черничък, особено през лятото
, не е красавец, но аз си го харесвах... Много забавен човек, може да се напикаеш от смях, в същото време може да затапи всеки по всяко време, и то толкова деликатно, че не можеш да разбереш обида ли беше или не... Дава всичко за приятелите си, винаги готов да помогне на всеки... Винаги весел, но зад тази фасада се крие истинското лице, което не показваше...дори и на мен. Влиза ти под кожата, но не те допуска до себе си, не споделя, не се открива, твърде предпазлив, дистанциран. Невероятно спокоен, кротък и търпелив човек. Познаваше ме перфектно, знаеше как ще реагирам, дори когато и аз не зная... Но е от типа хора, които са перфектни за приятелство, но не и за връзка. Бяхме деца, най-добри приятели, които се целуват отвреме навреме... Липсва ми, даже много, липсва ми приятелството ни. Нямахме бъдеще заедно, когато се разделихме бях на 16, той на 18, поехме всеки по пътя си. Винаги ще помня само хубавите моменти и само хубавите му страни, винаги ще го уважавам и ще го обичам по свой начин. Макар и да бях малка- това беше първата ми любов!
С усмивка ще си спомням за НЕГО.. Още не мога да зацепя че ми е бивше от 8-9 дена вече...Много го обичах... Много момичета около него, но малко можеха да го имат... Много сладка усмивка... Прекрасно тяло и хубави дрешки... Мамино синче до някаква степен.. Но тва си му беше и чарът... Обичаше да пие... Още обича де... И да лъже обича... Едни от най-хубавите ми мигове съм прекарала с него.. Лудак отвсякъде... На много теми можехме да говорим.. Преди бяхме добри приятели... ОБИЧАМ ГО... И се нервя на нелепият начин, по който скъсахме... Поствам снимка на него и на "новата му изгора"
![]()
http://i107.piczo.com/view/3/3/h/b/6...986_7991_5.jpg
Вие на хероин ли сте бе?
Bifshia mi beshe nai gotinoto momche s koeto sym bila.. vsyshnost oshte ePrekrasen chovek.. umeeshe da govori s men.. i umeeshe da me kara da se usmihvam.. I da sega kato si spomnq za nego.. vsyshnost neka ne vi lyja.. vseki mig si spomnqm za nego.. se usmihvam.. toi e nai krasivoto neshto koeto nqkoga mi se e sluchvalo.. i vseki moment s nego beshe vylsheben.. toi beshe neshto mnogo specialno.. razlichno.. unikalno.. edinstven e... Dali mi puka za nego? E.. sami shte si otgovorite
Obicham go.. Ammm... kak izglejda... Sys svetla kosa.. sini ochi.. visok (za razlika ot men).. Mmmm... sladur {}
Гърбав, с едно око, спинозен, с девствен мустак. Малко кривокрак беше, но иначе беше най- красивото момче за мен!!!!![]()
Първоначално написано от Nadelina
![]()
Току що описа перфектното момче... знам, че не е моя работа, но ... защо скъсахте?
![]()
Бившият ми беше с идеално тяло, много забавен и мил с мен. Всъщност си беше и побойник / в смисъл, че налиташе на всеки, който се заяжда с него или му се перчи/ каквито са повечето момчета, де. Отличаваше се с много неща от другите момчета и наистина ме обичаше, както и аз него. За съжаление имахме много различия. Примерно аз пуша - той не, аз пия - той не, аз бягам от часове и седя до мноого късно по кафетата - той не, аз обичам приключенията и напрежението - той романтиката, и т.н. ... Малко по малко любовта ми към него отмина, както и харесването. По едно време даже го мразех, а сега не ми пука за него, честно казано. И чак сега осъзнавам, че той изобщо не е за мен и че не е толкова красив. Но не съжалявам, защото с него наистина ми беше весело.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Кво вие да не сте имали еднакви бивши ?Първоначално написано от SladkataVoleybolistka
![]()
jenkar,s koito si misleh 4e 6te se spravq,no izleze drugo,s nego imam mn priqtni spomeni,no vse pak ve4e e v grafata ''biv6'' i nqma mqsto v nastoq6teto mi
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
yeee ebati sladuraПървоначално написано от Анонимко
mii bif6iq 4estno kazano ni6tu ne izpitvam kato se setq za nego .za vyn6niq mu vid...mi hubavo mom4e be6e..i dobri4ko ama nz ne me vle4e6e trygnah s nego samo za da ne sym sama na sv valentin posle mu kazah 4e iskam da kysame i toi mi nagovori edni "blagopojelaniq" sled kato razbra kfo sym kazvala na 1 "fr" za nego. malko predi rojdenniq mi den bqh po4nala da go haresvam hodihme no za 1 sedmica nz prosto nikoga ne sym izpitvala silni 4uvstva kym nego za tfa nqmam osobenno mnenie...ili 4uvstvo koeto da izpitvam kogato se setq za nego....
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
моето момче беше мн сладко мн ме обичаше . Мн ме слушкаше . Бешее със сини очии и като се заглеждах в тях виждах едно огънче . Едно знам всяка следваща ще вижда в очите му моето имеТой беше момчето заради което плаках и беше мойта истинска любов. Обичам го още ноо сега той ще разбере че мога да бъда и кучка
![]()
емии за бифшия моа да ви говора цял живот..хоихме само 10 месеца, но толкова мноо неща ни се случиха.. никога няма да го забравя.. понякога си спомням за него с усмифка и то голяма.. друг път като се сетя, че сега не сме заедно.. и просто..
не искам, но сълзите сами идфат ф очите ми.. все още супер ама супер мноо го обичам, въпреки, че ме заряза поради некфа причина която така или иначе не ми обясни..
иначе е с кафяви очи, малко по висок от мен, беше с кистенява коса, ф момента е бръснат.. адския стил по който полудявам - мноо изсулен, кецки а-у
![]()
![]()
запознахме се ф флирта
никога не съм предполагала, че ше тръгна с некой от там.. нооо \
/ адски голям сладур.. никога няма да забравя миговете с него, когато бяхме заедно сичко беше наред.. може би това, че не сме от един и същи град ни отдалечи малко или мноо един от друг и за тфа ме скъса но нз.. иначе още си се виждаме макар и рядко, но често си пишем.. иначе е супер засмян човек мноо ме радфа особено като се напрай
умирам за тея смеховкии
ае стиа толкоа, че няа да моа да се спра.. обичам си го все още и тфа е.. [:*ЗаВиНаГи Ф СъРцеТо:*]
![]()
![]()
![]()
~!1912!~
Бившето ми гадже...почти бях забравила за неговото съществуване,покрай настоящето...
![]()
Ахаххаха.Първоначално написано от Fucking_Bitch
Тъй, тъй.
AKO NQKOI IMA NESHTO PROTIW KIRWOCITE DA SI KAJE!....
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
Помня всичките си бивши.Особенно предпоследната която ми показа че любов за мен няма !!!
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Бившият ме научи да обичам.
Хм.. и все още си го обичам...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
И при мен така...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от bungle
И при мен така...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
hmm interesna tema az ne sam zlopameten 4ovek i nikoga kolkoto i da sa me naranqvali ne mislq lo6oto na dadeniq 4ovek s pove4eto mi biv6i sam v dobri otno6eniq dori perfektni .. za posledniq moga da kaja samo hubavi ne6ta.Toi be6e golqm sladur, s neveroqtna usmivka, koqto opredeleno obi4a6e da pokazvaNe be6e ot krotkite mom4eta opredeleno obi4a6e da var6i gluposti no az si go obi4ah takav malko 6tur, malko stranen no vse pak si be6e moeto mom4e :P