.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 129
    Добро момче, но просто не беше за мен!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Голям фен
    Град
    sf
    za nego moga da kaja mn ne6ta i vsi4kite sa hubavi.nai-gotinoto gaje-umen,sladuk,4aroven,samouveren(daje dosta),re6itelen,s prekrasna usmivka,sus sladko dupe,s 4uvstvo za humor...a ,da! i dosta visok. nai-sladkiq!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Bifshia mi beshe nai gotinoto momche s koeto sym bila.. vsyshnost oshte e Prekrasen chovek.. umeeshe da govori s men.. i umeeshe da me kara da se usmihvam.. I da sega kato si spomnq za nego.. vsyshnost neka ne vi lyja.. vseki mig si spomnqm za nego.. se usmihvam.. toi e nai krasivoto neshto koeto nqkoga mi se e sluchvalo.. i vseki moment s nego beshe vylsheben.. toi beshe neshto mnogo specialno.. razlichno.. unikalno.. edinstven e... Dali mi puka za nego? E.. sami shte si otgovorite Obicham go.. Ammm... kak izglejda... Sys svetla kosa.. sini ochi.. visok (za razlika ot men).. Mmmm... sladur {}
    Току що описа перфектното момче... знам, че не е моя работа, но ... защо скъсахте?
    Zashtoto sym edna kurva koqto ne go zaslujavashe.. Drugi vyprosi?

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    пффф чета тука и...имам чувството че моя май ше се представи най зле та за моя ми..набор 88 демек почти на 19 с черна коса,висок с черни очи слабичък..пффф как изглеждаше???Ами май е тва.. а иначе ся нито го мразя,нито обичам даже ми е малко смешен щото се прай на газе а пък същност е...както и да е..друго...за него не се сещам ама и не искам

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

biv6iqt mi be6e privlekatelen,no se darje6e mnogo detski i tova mnogo me drazne6e.dori tova e edna ot pri4inite poradi koito se razdelixme.6te si spomnqm s usmivka za nego,za6toto vinagi kogato sme bili zaedno sme se smeli na nai-razli4ni ne6ta.oba4e ne sajalqvam,4e ne sme zaedno,za6toto sled nego sre6tnax golqma lubov i dosta vreme bqx 6tastliva,no sega ne6tata se razvalaqt.....
    dori zemqta da gori,ti moeto e sarce pazi.to edinstveno za teb tupti i ti 6epne:OBI4AM TE,RAZBERI!

Аниту.. :)
    Guest

Отг:

Ем..кво да кажа той беше :
    - много красив (по красив от сегашното ми гадже)
    - мил
    - романтичен
    - помагаше ми в трудни моменти и ме успокояваше
    Btw .. Аз още съм луда по него .. (:[/i]

mmm...Idiot,mrusnik,gadnqr bae vsi4ki nai lo6i dumi koito se setite
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    Gabrovo
    Xmmm......Za6to vinagi momi4etata stradat kogato mom4e gi napusne za druga? az ne s1m na toq princip.Az zarqzvam mom4etata .Taka de koi e kazal 4e samo mom4etata mogat da zarqzvat? Spored men v1ob6te da ne vi puka! SMILE i si

Guest
    Изрусен, глупав, незнаещ какво иска,скучен сотаджия ...ето това беше той. Радвам се, че се разделихме. Не изпитвам нищо към него, защото сега срещнах прекрасен човек

еми бившия...беше много свестен,мил,не грозен...ама си имаше някви интереси дет не ми бяха по вкуса,но все пак си спомням с усмивка за него :P

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Бившия.. ох обожавам го ! Той беше красив.. много.. и супер мил.. мислехме по един и същи начин.. харесвахме едни и същи неща.. ох.. страхотен беше.. няма равен.. а ква усмивка имааа..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Хубав (но не и красив),висок,рус,със сини очи.Готин беше,но се правеше на идьот и се чудя дали наистина не е такъв.Сега сме приятели..е..силно казано де (той е още влюбен в мен).Много се карахме..и аз го зарязах доста гадно,но той си го просеше..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Guest
    Свястна, красива, добра
    Яд ме е но явно не сме един за друг.Или по точно аз сбърках но кво да се прави сега вместо гадже се превърна в една от най-добрите ми приятелки да не кажа най-добрата.
    Такаче за нищо немога да я опрекна дългите връзки понякога завършват така.

Бившия ли..ами чесно казано безразличен ми е...не ме интересува какво става с него макар,че той май още има чувства към мен..5те месеца през който ходихме той май не знаеше какво иска..не ми обръщаше нужното внимание докъто аз правех всичко което поиска за него..мн сълзи пропилях заради него,ама после го оставих доста гадно..беше ми малко тъпо за него,ама си го просише..сега като се замисля дори ми е смешно,ама най-лошото е че той май още има някви надежди..нз как да го накарам да ме забрави щото се пак знам кво е чуството и е гадно : (
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

бившето ми гадже беше мнооого хубавичак и имаше трахотни плочки и супер сладко личице!много ме обичаше но аз незнам дали съм го забравила или просто той е тварде различен сравнение с сегашното ми гадже което може би е добре!отношениата ни незнам какви са ( )

rosu
    Guest
    С кестенява коса, висок, тъп , с дълги мигли и много много надут.ЕТО ЗА ТОВА МИ Е БИВШ!!!

Град
    пЛоВдИв
    висок,слаб,с черна коса,леко надут и мн ме дразнеше...
    DoN't ToUcH Me...YoU DoN't KnOw Me

мм бившия ... висок, на кичури и по принцип му беше светла косата, сини очи абе общо взето хубаво момче, нооо не достатъчно пораснал.Даже нз защо сум тругнала с него, маи само еи така, но и връзката ни беше мн кратка.Като погледна назад мисля, че периода преди да се съберем беше по-забавен.Сега аз сум с др тои също е с друга, но си останахме добри познати

jane_
    Guest
    S posledniq se zabihme na 1 kupon i re6ihme da produljim i da imame vruzka.
    Toi be6e strahoten na vun6en vid!!! Abe... krasavec, koito vsqko momi4e bi se radvalo da ima.... v legloto si

Za vruzka oba4e vuob6te ne stava6e! Apsolutna kuha leika!!! Nqma6e kakvo da si kajem ob6to vzeto... i... az poneje ne moga da izdurja ne6to takova po4nah da ne mu obru6tam vnimanie... da se karame... i skoro sled tva skusahme!!! Za tova vuob6te ne sujalqvam 6toto pone se nau4ih 4e ne e vajno mom4eto s koeto si da e krasivo i privli4a6to pogledite.... Vajnoto e TI da se 4uvstva6 dobre s nego.

Guest
    ахаха..темата за бивщите ми е мн любима...последния вече дори не си спомням как изглежда, смис, кафява коса, тъмни очи, ама другото...ми е като в мъгла, все едно е минала година, а не 3 месеца (или 2..абе преди края на учебната година скъсах с него). сиг на улицата няма да го позная. хей, поне съм си направила труда да му запомня името, трябва да се чувства уважен . Беше що-годе свястно момче, но дооооста го тресеше "аз съм по-по-най" синдрома. щеше да е хубаво поне да отговаря на собствените си критерии. още е любима тема на компанията ми...как само се смеем ня някои изцепки....
    иначе, нямам лоши чувства към него, май нямам въобще чувства към него. имахме и много хубави моменти. тях си ги помня с много добро, а на другите се смея от сърце.
    не съжалявам нито че бяхме заедно, нито че се разделихме. ама аз по принцип не съжалявам за каквото и да е.
    с две думи - той беше прототипа на 16-годишния развейпрах от столицата- доста самочувствие, креативност - почти никаква, от хората, които си мислят че са мнооого печени...а всъщност нищо не ги отличава от тълпата.

" Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.? "

Хахаха интересна тема
    Амиии с него имах страхотни преживявания ( и все още ги имам,нищо че не сме заедно вече) Не бих казала,че ми е идеала за момче (като характер и държание).По принцип гледам да си спомням само хубавите неща с него.Пука ми да ... но не толкова много колкото преди.Нито го мразя нито го обичам Аааа за външностааа страшно ми допада Едно от наи-хубавите момчета,които познавам Само като го видя и мога да му скоча ... (но по-принцип гледам да се сдържам)
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Re: Опишете бившето си гадже. (хха)

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Какъв беше? Що за стока е бил? С усмивка на лицето ли ще си спомняте за него? Пука ли ви за него? Мразите/Обичате ли го? Как изглежда(Вънщност)? и т.н.?
    За моя бивш мога да кажа само хубави неща за разлика от предишните, защото си беше момче на място във всяко едно отношение.Но няма значение. Я разкажете вие за вашите бивши изгори.
    be6e idiot!ne be6e koi znae kva stoka!ne nqma da si go spomnqm sas ili bez usmivka(vse mi e taq).ne mi puka za nego.mrazq go!za van6tnosta ne mi se govori i t.n.
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Ами предишния беше...голям сладур, чак ме е яд, че го оставих, но сега си имам друго сладурче Ами беше рус, със зелени очи и светла кожа, висок. Много добро момче ,а бе с една дума си беше идеален .... Сега сме си приятели , но доста дълго не ми говореше А дали го мразя или обичам Ами не не мога да го мразя, симпатичен ми е (да не кажа по-силна дума)

Бившия ми беше много красив и добричък с мен,разбирахме се чудесно а в леглото беше перфектен но се оказа че е имал друга приятелка и ме е лъгал,при което му вдигнах скандал и ест го заебах,не си спомням с особенно голяма усмивка за него
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

хахх ми бивия ми беше с дълга тъмна коса и тъмни очи и брада
    беше свестен но много смотан и постоянно беше в дересия
    а иначе беше изклучитлно добър ,но тая депресия ни е*а майката и на двамата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си