gadje kato biv6iq mi edva li ste ima li nz kak sym hodila s nego i kak vyob6te mu prieh si4ki mi kazvaha nedei da trygva6 s nego 6a iska samo da te iz4uka ama ne gi poslu6ah trygnah s nego i izdyrjahme smao 2 sedmici takam a za opisanieto:
1)4ovek koito e u4il v seminariqta na praktika o6te u4i no taq godina ne 6tot ba6ta mu mu otrqza kvitanciite i ne uspq da si plati semestyra ne 4e o6ti iska da u4i no nqa zna4enie
2)perverzen ama kato kazvam perverzen ujastno perverzen po perverzen tip ne ste vijdali vsqka pyrva duma e perverzna i samo perverzni ne6ta sa mu v glavata
3) BLACK METAL
dobre sy4etava trite ne6ta da u4i za pop i mu vikat popa da slu6a metal i da e izkliu4itelno perverzen prosto takova gadje rqdko se sre6ta e dobre 4e ne mu pusnah i me zarqza zaradi nqkva si metalka ot haskovo koqto se 4udq kak moje da q "obi4a" pri polojenie 4e go e preebala mn gadno no nqa zna4enie sq s nego sme samo frendove kato izkliu4im 4e spr me moli da mu pusna ama sme si samo frendove i nikoga nqa legna s nego sq si har drugo mom4e koeto e spr sladko i e spr mili4yk s men spr si se haresvame dvamca