Такива момчета като него много рядко срещам.. супер добър и мил винаги ми огаждаше, правеше всичко за да съм добре и за да ме види.. проблема беше че не се виждахме толкова често.. смисъл през седмица- две като си отида на село..
една нощ като си отидох на село.. тъй като той е в съседното село.. и имаше проливен дъжд и аз му казах да не идва в тва време и че ще се видиме на следващия ден.. той каза добре и седя си аз в една селска кръчма.. и по едно време едно момиче .. тогавашна приятелка идва при мене и ми вика... "Познай кой идва" и аз разбира се се досетих и само излизам и го гледам се задава с едно колело.. целия мокър до кости... беше карал 5 километра по нанагорнищата само и само да ме види.. толкова много се зарадвах.. тва е единия път от многото когато ми е доказвал колко много държи на мен и ме обича
Прекрасен човек е.. просто една лоша дума не мога да кажа за него, никога не ме е наранявал.. и сега супер много си го уважавам и поддържаме връзка разбира се ... даже бих казала че имам някаква обич към него.. но не като онази същата докато бяхме заедно