.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

За "Обичам те"

Така значи представете си че имате птиятел/ка , с който/която излизате от извесно време. У вас още не са се породили дълбоки чувства, за да кажете "Обичам те", но точно тогава приятелят/приятелката ви казва "Обичам те" и ако вие нямате сериознни чувства какво ще и отговорите?Ще кажете ли обичам те само защото и тя/той го е казал или нещо друго?

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    mm..bih kazala 4e tova e dosta kofti situaciq i ne znam kak bih postypila
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не бих му казала "обичам те" само защото той ми го е казал, защото после ще се (по)чувствам гузна, че съм го казала просто тъй..на вятъра.
    В такава ситуация бих го погледнала страшно мило, бих се усмихнала лекичко, ще го целуна нежно по устните, след което следва една супер огромна прегръдка.

tova naistina e kofti situaziq, no 6tom ti ne izpitva6 s16toto ne biva da kazva6 "Obi4am te". 6tom ne ispitva6 tova k1m dadeniq 4ovek po dobre 6te e ako ne go kaje6, vse pak tezi sumi imat nqkakva stoinost i ne se kazvat prosto taka. Hubavo si pomisli, e vqrno e 4e ako ne kaje6 "Obi4am te" na dadeniq 4ovek sled kato toi ti go e kazal 6te se polu4i mn kofti, moje da se skarate dori i da se razdelite, no e po dobre taka ot kolkoto da l1je6. Dobre pomisli kakvo izpitva6 i 4ak togava kakvo 6te kaje6. USPEH!

Ще попитам
    "Сигурен ли си?", за да замажа положението.

А ако сте гледали първия сезон на ОС в 1 епизод Мариса каза на Раян "Обичам те", а той и каза "Мерси" ужас

Guest
    ami predi vreme mi se slu4i ... i poznaite kakvo otvurnah na mom4eto - mersi tve be6e nai-tupata situaciq v koqto sum bila-mersi,ebasi,vse edno nqkoi me e kazal "mnogo qka pri4eska si izbarala" i az "mersi "

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ще го погледна много умилкващо се, ще се гушна в него и ще го целуна..
    няма да кажа "Обичам те" на някого просто така. Не обичам да лъжа нито себе си, нито другите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Еми ще се опитам да изляза от ситуация,като му кажа че и аз си го обичКам.. щото мисля,че е още по-тъпо,ако ми каже "Обичам те" и аз му кажа "емии.. добре"
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на koalka
    Не, защото това означава да го излъжа.А предпочитам да не давам напразни надежди.

Guest
    хех щях да кажа "и аз" важното е че не казвам "Обичам те" пък и като кажа и аз той ми е казал Обичам те и аз като казвам "и аз" означава че и аз се обичам чисто и просто

Поговори с него.Кажи му че и ти имаш силни чувства към него но мислиш че все още е рано да кажеш нещо ак толкова сериозно. И.ли просто го излъжи,че и ти го обичаш... Аз така бих направила

Цитирай Първоначално написано от yeah_baby
    Поговори с него.Кажи му че и ти имаш силни чувства към него но мислиш че все още е рано да кажеш нещо ак толкова сериозно. И.ли просто го излъжи,че и ти го обичаш... Аз така бих направила
    Не биа така да казваш. Предпочитам да не ми кажат "Обичам те" пред това да ме излъжат.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Поглеждам го в очите, усмихвам му се и го целувам, за да замажа положението :P И да, случвало ми се е ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз бях така с гаджето си. Аз му го казвах, а той не. И какво правеше-мълчеше,а аз се разтройвах. И реших да не му го казвам вече. Примирих се,че няма да го чуя. И когато изгубих надежда той ми го каза. И ми го казва още и аз усещам,че е така!

Не му казвай че го обичаш ако не е така!Кажи му какво чувстваш независимо от това дали ще му хареса или не!!!Не мисля че той ще се зарадва да чуе нещо което не е истина само за да не го убидиш!

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    А ако сте гледали първия сезон на ОС в 1 епизод Мариса каза на Раян "Обичам те", а той и каза "Мерси" ужас
    хахахах ето защо ще кажа "и аз"

Голям фен Аватара на CaSsIe
    tva mi se e slu4valo i moq otgovor be6e:"mersi" nikoga ne bih kazala na nqkoi 4e go obi4am ako ne go 4uvstvam naistina!!!!!

Голям фен
    Щом не го обичам-няма да му го казвам.Ще му споделя,че ми е хубаво с него и ще го гушна. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    ами приятеля ми в началото като ми каза за първи път обичам те,аз не му отвърнах със същото.просто си замълчах и го цунках.но вече всеки божи ден си го казваме по доста пъти.някой път като ме надразни за нещо и като ми каже обичам те,аз му отговарям добре,хубаво.а аз като му го кажа първа и той млъкне му викам ти не ме ли обичаш и ставам тъжна,а той много много много те обичам миличко. \/

Супер фен
    Ne!Ne bih go izlygala.Znam,che shte s epochuvstva kofti,no ne mislq che shte epo dobre da go izlyja.MOje bi bih go celunala ili gushnala.No edva li shte mu kaja i az ` obicham te ` bez da go chuvstvam.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Не!Никога не бих го направила.По-скоро ще му кажа нещо от сорта "Не мислиш ли,че малко избързваш?" Дори и с риск да ми се разсърди.Просто трябва да бъда честна,така ще е по-добре
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Сигурно ще го гушна, и ще го целуна ама едва ли ще му кажа "Обичам те" ако не е така...за всичко си има време и може би след време ще изпитвам същото! ама ако наистина стане незнам в бързината ко ще кажа!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

Re: За "Обичам те"

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Така значи представете си че имате птиятел/ка , с който/която излизате от извесно време. У вас още не са се породили дълбоки чувства, за да кажете "Обичам те", но точно тогава приятелят/приятелката ви казва "Обичам те" и ако вие нямате сериознни чувства какво ще и отговорите?Ще кажете ли обичам те само защото и тя/той го е казал или нещо друго?
    Изпадала съм в таква ситуация. Просто му казах, че още не мога да кажа "обичам те" без да съм на 100% сигурна в чувствата си. Той ми каза, че това изпитва той и иска да го каже, и това не ме задължава да го кажа и аз. След известно време просто ми дойде от вътре и го казах
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    София
    az ne mislq 4e 6te moga da mu go kaja, v kraina tazi duma e mnogo silna i poema6 golqma orgovornost kogato q proiznese6!Neznam ne mis e e slu4valo ne iskam i da mis e slu4va!@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си