.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен
    На бившия му казвах "Знам" - да го лъжа ли?

Не бох казала "обичам те", щом не го чувствам. препдочитам да си замълча пред това да го излъжа. Когато го почувствам истински ще му го кажа.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

страхотно е чувството когато ти го кажат и усещаш че наистина е така,когато го виждаш в очите му/й ... при мен специално го казвам когато ми е наистина хубаво с мойто момче,докато го чувам доста по често и се налага да отговарям със същото.. не ми е неприятно,мисля го/чувствам го/ но се изтърква,но знам ли може да ме обичат мн \/

е ще отвърна със същото мн ясно .. кво да кажа "мерси" ?!
    ;]

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Случвало ми се е като по-малка и тогава бях изтърсила едно неуверено "и аз", напълно противоречащо на истината, но ако ми се случи сега най-вероятно бих му обяснила, че все още незнам какво изпитвам и че трябва да мине време.. или нещо такова.. пък и зависи от момчето, има някои, които на всяка следваща приятелка си казват "обичам те", само колкото да се отбележи за в протокола
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Ще попитам
    "Сигурен ли си?", за да замажа положението.
    ami i az s ne6to 6te go zamaja
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Да ве де*а хубав въпрос Преди са ми го казвали , и то цели 3 пъти, аз съм отговарял и на 3те пъти "И аз!" Сега обаче е различно. Моето маце не ми е казвало " Обичам те " от 1 месец да речем , ма тва не значи че не ме обича. Въпрос на виждане

4estno kazano nqma da mi stane gano ili guzno 4e sum mu kazala obi4am te bez 4uvstva za6toto sum si takava!!!taka 4e ne se kosi i ne bih go kazala za6toto e mn rano!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си