- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sram me e...strax me e...
zdraveite na vsi4ki!parvo sorry za tva 4e puskam cqla tema samo za tva,ama za mene e super vajno.Zna4i ot okolo dva meseca si 4atq s edno mom4e.Postepenno po4nax da go xaresvam.vsqka ve4er dokato ne vleze6e v 4ata mi be6e mn kofti,a sled kato vleze mi stava6e super qko!ta ot okolo tri sedmici toi iska da izlizem,da si pogovorim.Edna moq mn dobra priqtelka e v negoviq klas i sa priqteli.TA tq e govorila s nego i toi e kazal,4e neistina me xaresva.DSamo 4e tuka idva problema mi:do sega ne sam se celuvala i toi znae tova.kato go e razbral reakciqta mu e bila mn dobra,smisal priel go e mn dobre.oba4e prosto mene me e stram da izlqza s nego,6toto toi znae tva,4e ne moga da se celuvam.a i ne iskam da se vidim i 6toto ne zman za kvo 6te si govorim...offf mn sam obarkana i nz kvo da pravq...pls daite mi nqkakav savet,6toto ve4e toi e na pat da se otkaje ot mene,a az ne iskam tva da stava![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
moeto mnenie e 4e ne trqva da se zamislq6, a da izleze6 s tova mom4e. Ne biva i da se sramuva6 ot tova 4e ne si se celuvala do sega, p1k i nali toi znae i kato e razbral reakciqta mu e bila super. Po dobre deistvai predi da se e otkazal, a mi se struva 4e ne iska6 da go zagubi6. Ne se zamislqi naistina, p1k i za vsqko ne6to si ima p1rvi p1t. Ne se pritesnqvai, nqma smis1l da se pritesnqva6, po tvoeto opisanie s1dq 4e mom4eto e mn dobro i razbrano. Deistvai momi4e. Tova e tvoqt 6ans. USPEH!!!
az sashto mislq kato cat_f nqma za kakvo da se pritesnqvash tova e tvoq shans ne go propyskai a i....naistina shtom e reagiral sasem normalno kat e razbral 4e nemojesh da se celyvash nachi momcheto e qko i shtom sled kato znae tova prodaljava da te iska nachi naistina ima seriozni namereniq kam tebe....ne se strahyvai zashtoto sled vreme shte sajalqvash ( kazvam go ot opit). A za tova kakvo shte si govorite...to vsichko si idva ot samosebe si...daje i da ne si govorite mnogo ne e problem...no opredeleno trqbva da izleznesh s nego...haide YSPEH!!![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Не знам от къде идва проблема ти и защо толкова много се притесняваш.Недей да изпускаш момчето само заради едното притеснение.Просто излезте, поговорете, опознайте се, прекарайте си добре и ако те целуне просто се отпусни и се остави инстинктите ти да те водят, а не така да се притесняваш от сега.Успех, и дано момчето е свястно.
Е все някога трябва да преодолееш срама си и да се целуваш с момче, нали? Може би този момент е настъпил.Споко момчето те харесва и щом настоява да излезете значи има защо.Не виждам за какво трябва да се притесняваш толкова.. Все ще измислите за какво да си говорите, просто трябва да се отпуснеш и да бъдеш себе си!Друга формула няма..;]
айде късмет и да разкажеш после как е било![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Хах, щом има в чата за какво да си говорите, ще има и на живо, спокойноНяма от какво да се притесняваш, никой не се е родил научен, това, че не можеш да се целуваш не е нещо, от което да се срамуваш, не си опитала просто, като опиташ ще видиш колко лесно и приятно е :P Не си изпускай шанса заради пустата срамота
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
според мен не трябва да се замисляш толкова.всичко ще дойде от самосебе си.както намирате общи теми и в чата така ще намерите и общи теми като сте заедно общо взето няма кой знае каква разлика.а това че не си се целувала не е кой знае какъв проблем защото повечето момичета се справят доста добре на първата целувка а преди това страшно много са се притеснявали че нещо ще се обърка.така че имай малко повече смелост и се срещни с него![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Няма такова понятие като не мога да се целувам. Може да не го правиш уверено или сигурно, но да не можеш не е възможно. Излез с него, а ако се стигне до целувка го остави да води. Той ще ти покаже.![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Няма нищо страшно. Просто се дръж естествено. А колкот до целувката: ми то и аз така се притеснявах ама сичко мина ок! Вероятността да се изложиш е много малка, а дори и да се изложиш тва си е нормално и п-редполагам че той ше те разбере щото нали се пак ти е за пръв път! Къмсет! После кажи кво е станало!!!
Ами и според мен трябва да излезеш с момчето,явно е свясно!Темите за разговор ще дойдат сами,а и като сте чатили не сте мълчали все пак!Колкото до целувката...нали вече знае,няма да се изненада дори и да се изложиш(макар че шанса е макък)!Никой не се е родил научен!Така че по-добре излез с него за да не съжаляваш после!!!И успех!
Ако продължаваш да се инатиш да излезете ще се откаже от теб ...По добре да излезеш и ако те целуне-инстинкт.Никой не е бил роден научен ,за всичко си има 1ви път![]()
Излез с него, не трябва заради едно притеснение да изпуснеш това момче,
пък и нали знае за това че не си се целувала...тогава какъв е проблема?
Щом се харесвате не позволявай на страха да ти попречи!!! Айде късмет![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
чакай малкоти излизаш с него за да се целувате или за да го опознаеш още по-добре!? явно целиш първото
иначе за теб не би било от значение това, че не си се целувала
и със теб и със cat_f сам съгласна!!! хващай го 4е ще го изпуснеш не се срамувай....щом го видиш си мисли само 4е изживяваш един от най приятните ти мигове в живота....отпусни се...и просто следвай сърцето си вси4ко останало вее4е го казахаПървоначално написано от miloto_girl-4e
хайде вси4ки стискаме палци!!! И ПОСЛЕ ДА НИ РАЗКАЖЕШ КАК Е МИНАЛО!!!!
spokoino 6te se spravi6 i az kogat ose celunah za 1-vi pyt mom4eto s koeto bqh(be6e dosta po golqmo ot men)znae6e 4e nemoga da se celuvam i kote se celunah mi toi mi vika:mnogo hubavo se celuva6 ak one mi be6e kazala nqma6e da znam![]()
za tfa 4e spokoino na vseki mu idva 'otvytre' izlez ni6to ne gubi6.Dori i da ne stignete do celuvka vse pak 6te ima6 priqtelstvoto mu
![]()
Карай да върви пък квото ще да става!
Izlez s nego! Posle shte sajalqvash 4e ne ste izlezli.P1k i nali go haresvash,nqma ot kakvo d se pritesnqvash 6tom znaesh 4e i toi te haresvaNqma ot kakvo da te e sram,osobeno ot tova 4e ne si se celuvala.Za vsqko neshto si ima parvi pat,p1k i specialno tova(celuvaneto)e neshto priqtno,osobeno ako e s pravilniq 4ovek
Nqma kakvo da se zamislqsh
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от beautiful.soul
много добре казано!!!не се притесняваи за
то 6те му доиде времето
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Davai,macko!Ne se pritesnqvai izob6to!Davai pak kvoto stane!Aidi 6ti stiskam palci!ei,i da razkaje6 posle :P
Мисля,че вече ти дадоха доста отговори.Мисля като тях![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
izlez s nego ako iskash da se polu4i neshty mejdu vas tova vse nqkoga trqbva da stane i spx za celuvkata vsi4ko shte si doide ot vytre![]()
абе кво ти пука толкова..квот стане...рано или късно ще дойде момента с целуфката...а и така ако продължаваш може и да спре да те харесва....
Въобще няма кво да се чудиш , излизаш с него и да ти не е зор !!![]()
;]
От първата целувка такава паника, пък представям си като се наложи секс да правиш![]()
Еми то си е за теб, или се престрашаваш, или го губиш - избираш кое ти е по-голям приоритет и тва е.. само после да не съжаляваш, че заради едното няма нищо си пропиляла хубава възможност.![]()
Като че ли пък само ти се налага да ходиш на среща, всички около теб го правят, дай го малко по-смело![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.