.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Боли ме...

Повече от фен

Боли ме...

не ме обича вече първо той ме скъса, защото съм била много лигава... Сега пак тръгнахме, защото той ми поиска 2-ри шанс...и се държи ужастно с мен.А аз нямам сила да го скъсам

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Миличка, като нямаш сила седиш и търпиш и се мъчиш повече, отколкото ако имаш воля да му биеш шута ...
    Ако го скъсаш болката ще е по-малка, отколкото, ако седиш и го търпиш и страдаш заради това, което прави(или не прави) ...
    Твой е избора дали да бъдеш момиче с характер или поредното мекотело...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Миличка, като нямаш сила седиш и търпиш и се мъчиш повече, отколкото ако имаш воля да му биеш шута ...
    Ако го скъсаш болката ще е по-малка, отколкото, ако седиш и го търпиш и страдаш заради това, което прави(или не прави) ...
    Съгласна съм.Не винаги, когато обичаш е добре да си с този човек, понякога е по-добре да си разделен с него.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Съгласна съм.Не винаги, когато обичаш е добре да си с този човек, понякога е по-добре да си разделен с него.
    аз съм напълно съгласна с тях...но ако искаш мжеш да измислиш нещо което да напрайш и него супер много да го заболи....макар че и да не си ти ще е някоя друга която ше го постави на място в крайна сметка колелото напреде се върти
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Повече от фен
    толкова ми е гадно...той се върна пак при мен...а сега се държи с мен точно като лайно И аз търпя ли, търпя

Guest
    Sujalqvam 4e ti go kazvam no ne e trqbvalo da trugva6 2-ri put s nego.
    Ako toi se durji lo6o s teb ne mu go pozvolqvai,kaji mu 4e ne iska6 da si s nego budi silna i ne zabravqi 4e nikoi nqma pravo da te unijava!!!
    A ako iska6 da mu otmusti6 druj se i ti lo6o s nego!No nai dobre e da skusa6 s nego,toi ne zaslujava da e s teb!!!

Фен
    Град
    sofia
    [i]nikoi nqma pravo da se darji s teb lo6o kolkoto i da si vlibena v nego ne mu go pozvolqvai nali vse nqkoga trqbva da se nau4im da kazvame NE

Супер фен
    Ami mila kolkoto i da ti e trudno po - dbore go zareji sega.Zashtoto posle moje da stane prekaleno kysno i da te narani oshte poveche.Taka moej da te boli,no bolkata shte e mnogo po malka ot tazi,ako te zareje oshte vednyj.ot lichen opit ti go kazvam .. taka,che ako iskash da ne stradash poveche - go zareji.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    ужасТно,а?Като не можеш да го зарежеш-ще търпиш.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

sorry za v1prosa ama ti mazohistka li si? Kak moje da se v1rne6 pri nqkogo koito ti e dones1l tolkova mn bolka, a i sega se d1rji otvratotelno s teb. 4estno da ti kaja az ne bih se v1rnala pri 4ovek, koito me e naranil tolkova, nz ti kak si uspqla da se v1rne6. Ne te li be6e strah, 4e pak 6te te zareje? Po dobre 6te e da go ostavi6, toi ne e 4ovek1t koito trqbva i moje da se d1rji po tozi na4in s teb. Moje da ti e trudno, moje da go obi4a6, no bez nego 6te ti e mn po dobre. USPEH!!!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами да ти си лигава , доказала си го много пъти! Елеонорче /май така беше/ можеш да се сърдиш само на себе си ! Ако те боли късай , ако не можеш търпи ! Няма друг начин за слабохарактерните хора

Zdraveite na vsichki..znam che ne e redno da go pisha tuka ama vse pak Mnogo otdavna vlizam v saita ama taka i ne sum vlizala vuv forumchety.Reshih se ...i se nadqvam da me priemete..Siana se kazvam pr mi e nadqvam se da se zavurjat razgovori zanapred Samo moje li nqkoi da mi okazva helpche kogato mi e nujno shtoto ne sum ot nai-redovnite po forumchetata..
    Taka sega na teb milichka da ti dam moeto mnenie...lichno az sum imala takuv sluchei(malko po razlichen e)Oshte i oshte obicham chovek,koito ne me oceni!OSAZNAI SE SKUPA,NE MY POZVOLQVAI DA PRAVI KAKVOTO SI ISKA..ako produljish da go turpish shte stava vse po zle(ot lichen opit)Po dobre go zareji sega i my dokaji che ne si ligla,a si nezamenimoto momiche,koeto toi toky shto e zagubil..Opravi si jivota dalech ot takuv neblagodarnik..i shte ti e mnogo po-dobre taka..povqrvai mi..shte go kazberesh sled mesec,dva..spored men si neshto mnogo ama mnogo poveche ot tova,koeto toi nqkoga bi mogul da ima i ne si struva da se unijavash taka..oshte poveche za momche,koeto ne te ceni istinski..taka che stqgai se i deistvai..pokaji harakter ..ti si mila,uspeh!
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Град
    BG Haskovo
    mm Vij mila kakvo 6te ti kaja.Mom4etata (pove4eto) sa si malko stranni ptici!Poznavam mom4eta (dosta bif6i..)koito vmesto da skasah s teb zapo4vat da se darjat po-vazmojno nai -idiotskiq na4in,abe bokluci ot sqkade!Zapo4vat da te vartqt,razigravat,da se sarsqt,da te oprekvat ,4e ne gi obi4a6,da te obvinqvat,4e ne gi uvajava6 ,4e ne im vqrva6 ,4e ne im zvani6.... i holqdi gluposti ot tozi rod! Pita6 se "za6to?"...mi mojebi za6toto tqhnata psihika i mislene si ebali maikata ...
    Tova darjanie mi e do bolka poznato..kazvat ,4e te obi4a,no se darji kato mrasno kopele...to nakraq ne izdarja6 i kasa6 s nego-s misalta ,4e 6te go narani6,za6toto kazval ,4e ima 4uvstva kam tebe ,4e iska 2ri 6ans ,4e ne moji bez teb , NO vsa6tnot celi to4no obratnoto, -toi da izlezi dobriq,nevinniq v cqlata rabota, a ti 4ovekat koito sloji krai na vsi4ko..
    Citiram edno mom4e "darjah se kato palen idiot ,bukluk ,glupak,razigravah i sceni,revnuvah q ..... samo i samo da me ostavi!
    Kato go popitah"Za6to?"
    Toi otgovori "Predpo4itam da me mrazi,zaradi darjanieto mi kato bokluk ,otkolkoto zaradi tova ,4e sam q zarqzal...!
    Emi kakvo pove4e da se dobavi
    Sry zaromana deto napisah,NZ kak e v tvoqta sitoaciq,za6toto ne vi poznavam,No iskah da ti dam i druga gledna to4ka po vaprosa
    Moqt savet : REJI GO !
    Kasmet
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

съгланса сам покажи му характер скъпа! спри страданията...

Цитирай Първоначално написано от ~mil~
    mm Vij mila kakvo 6te ti kaja.Mom4etata (pove4eto) sa si malko stranni ptici!Poznavam mom4eta (dosta bif6i..)koito vmesto da skasah s teb zapo4vat da se darjat po-vazmojno nai -idiotskiq na4in,abe bokluci ot sqkade!Zapo4vat da te vartqt,razigravat,da se sarsqt,da te oprekvat ,4e ne gi obi4a6,da te obvinqvat,4e ne gi uvajava6 ,4e ne im vqrva6 ,4e ne im zvani6.... i holqdi gluposti ot tozi rod! Pita6 se "za6to?"...mi mojebi za6toto tqhnata psihika i mislene si ebali maikata ...
    Tova darjanie mi e do bolka poznato..kazvat ,4e te obi4a,no se darji kato mrasno kopele...to nakraq ne izdarja6 i kasa6 s nego-s misalta ,4e 6te go narani6,za6toto kazval ,4e ima 4uvstva kam tebe ,4e iska 2ri 6ans ,4e ne moji bez teb , NO vsa6tnot celi to4no obratnoto, -toi da izlezi dobriq,nevinniq v cqlata rabota, a ti 4ovekat koito sloji krai na vsi4ko..
    Citiram edno mom4e "darjah se kato palen idiot ,bukluk ,glupak,razigravah i sceni,revnuvah q ..... samo i samo da me ostavi!
    Kato go popitah"Za6to?"
    Toi otgovori "Predpo4itam da me mrazi,zaradi darjanieto mi kato bokluk ,otkolkoto zaradi tova ,4e sam q zarqzal...!
    Emi kakvo pove4e da se dobavi
    Sry zaromana deto napisah,NZ kak e v tvoqta sitoaciq,za6toto ne vi poznavam,No iskah da ti dam i druga gledna to4ka po vaprosa
    Moqt savet : REJI GO !
    Kasmet
    ей тва беше супер изказване мацко!!!!!!! РЕЖИ И ДА НЕ ТИ ПУКА!!!!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    ако останеш с него после ще те боли повече! няма смисъл щом се държи така значи не си заслужава да го търпиш!!! Ако не сега, то по-късно когато те зареже заради друга ще те боли мн повече
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Колкото и грубо да звучи ти си си виновна,че го търпиш.
    Любовта си има граници.Като не те зачита като човек и като нищо няма смисъл да го търпиш.Боле,не боли ти само се мъчиш.
    Не искам да те засегна с нещо,но просто така се мъчиш още повече.Като виждаш,че нещата между вас не вървят и се държи с теб като с "лайно" (както сама се изказа) няма смисъл да го търпиш повече.Коклкото и да го обичаш имай малко достойнство.Не му позволявай да те тъпче по този начин.Така сигурно си мисли,че може да прави каквото си иска и ти пак да му прощаваш и да си с него.
    Не трябва да е така.Колкото и да те боли прояви малко характер.За добро ще е.
    Пожелавам ти успех!!!

Повече от фен
    Днес го скъсах Но се чувствам по-добре така

Guest
    Предполагам,че ти е било трудно,но определено така ще е много по-добре за теб.

Голям фен
    Сигурна съм,че го прави,за да си отмъсти на нещо,но и той сигурно не знае какво.85% от момчетата са отмъстителни личности и ти май си попаднала на един от тези.Просто го скъсай и не се измъчвай с такива лекета,защото ще страдаш повече.По добре си поплачи 1,2 месеца но после ще ти е по-добре
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Ооо ти вече си го скъсала.Радвам се,винаги чета темите не до край
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    Днес го скъсах
    ооо баси якото, ма разчекна ли му двата крака настрани или му завърза главата и краката за два коня, дето тичат в противоположни посоки?
    изпадам в еуфория^^

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Браво, че си успяла да го скъсаш. Отсега нататък успех и повече късмет във връзките.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

eXtAzY7o0o
    Guest
    milichka kolkoto i da ne ti se shte po-dobre k1sai s nego nezabavno da n e te isprevari toi -ot lichen opit ti kazvam p1k i...shtom se d1rji tei gadno s tebe tva moje da te dovede edinstveno do mis1lta che ne te obicha a samo te izpolzva dori moje da si sigyrna che ne si samo ti sorry no s1m 99% sigyrna che e taka i bivshiq mi taka post1pi ,no samo che az ne tr1gnah 2-ri p1t s nego shtot veche razbrah k1v e i tei...K1SAI S NEGO dokato e rano ,za da ne se naranish otnovo (edva li iskash tova?!)kolkoto i da go obichash shte go zabravish spox "vremeto lekyva vsichki rani" ...[/u][/i]

е Браво!Поздрав
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си