mm Vij mila kakvo 6te ti kaja.Mom4etata (pove4eto) sa si malko stranni ptici!Poznavam mom4eta (dosta bif6i..)koito vmesto da skasah s teb zapo4vat da se darjat po-vazmojno nai -idiotskiq na4in,abe bokluci ot sqkade!Zapo4vat da te vartqt,razigravat,da se sarsqt,da te oprekvat ,4e ne gi obi4a6,da te obvinqvat,4e ne gi uvajava6 ,4e ne im vqrva6 ,4e ne im zvani6.... i holqdi gluposti ot tozi rod! Pita6 se "za6to?"...mi mojebi za6toto tqhnata psihika i mislene si ebali maikata ...
Tova darjanie mi e do bolka poznato..kazvat ,4e te obi4a,no se darji kato mrasno kopele...to nakraq ne izdarja6 i kasa6 s nego-s misalta ,4e 6te go narani6,za6toto kazval ,4e ima 4uvstva kam tebe ,4e iska 2ri 6ans ,4e ne moji bez teb , NO vsa6tnot celi to4no obratnoto, -toi da izlezi dobriq,nevinniq v cqlata rabota, a ti 4ovekat koito sloji krai na vsi4ko..
Citiram edno mom4e "darjah se kato palen idiot ,bukluk ,glupak,razigravah i sceni,revnuvah q ..... samo i samo da me ostavi!
Kato go popitah"Za6to?"
Toi otgovori "Predpo4itam da me mrazi,zaradi darjanieto mi kato bokluk ,otkolkoto zaradi tova ,4e sam q zarqzal...!
Emi kakvo pove4e da se dobavi
Sry zaromana deto napisah,NZ kak e v tvoqta sitoaciq,za6toto ne vi poznavam,No iskah da ti dam i druga gledna to4ka po vaprosa
Moqt savet : REJI GO !
Kasmet