.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    ..във един измислен свят..

Признах му,а той..??

Сноши признах на момчето,което от много време обичам ,всичко ,което чуствам...Отговорът му беше " Ами аз съм такова момче,че не мога да се влюбя..бързо ми омръзва" ...Сега накъде,просто разбирта от всякъде съм В мен се таи капчица надежда,че рано или късно ще ми обърне внимание...но дали ??!?! Писна ми вече да чакам,а той...играе си с мен Искам съвети и вашето мнение!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Еми човека мисля че също е бил искрен с теб, така че ще най-добре е да гледаш напред и да не се задълбаваш с него!

според мен е пълен идиот "ама аз това ама аз не сам такова,ама не искам да те нараня" (предполагам 4е и такива ти ги е дрънкал) изобщо не се от4айвай...влюбила си се в някакъв неуда4ник който явно не е на твоето ниво и явно не иска сериозна връзка или се бои от нея..или просто още не пораснал! Не ти трябва такъв 4овек по добре се опитай да го забравиш...или поне докато мозъкът му поотрасне...та да не му "омръзва любовта"....Ако си играе с тебе изобщо не се замисляй! Той не те заслужава!

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че момчето е чак "пълен идиот" всичко опира до характер и темперамент. това, че си чула подобни думи не би трябвало да те хвърля в отчаяние. не говоря да се бориш за него, а говоря по принцип. щом той не изпитва чувства към теб значи краят така или иначе е положен. той е обърнал дръб на възможноста да бъдете заедно, направи го и ти!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не мисля, че момчето е чак "пълен идиот" всичко опира до характер и темперамент. това, че си чула подобни думи не би трябвало да те хвърля в отчаяние. не говоря да се бориш за него, а говоря по принцип. щом той не изпитва чувства към теб значи краят така или иначе е положен. той е обърнал дръб на възможноста да бъдете заедно, направи го и ти!
    мисля 4е тя е по права

споко мацко! единственият губещ е той!!! той испуска...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми май най-добре е да не продължаваш тази връзка, безмислено е... но нз щом не се е сетил досега да ти обърне внимание едва ли ще стане!
    Няма смисъл да живееш с илюзии, вместо това се вземи в ръце и недей да се оставяш да те върти!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ами моя съвет е да продължиш напред!Явно той не изпитва такива чувства към теб!

Мега фен
    Постъпил е доста мъжки /ако няма други обстоятелства, разбира се.../ - уважил е чувствата ти и е бил искрен...а може и просто да не го привличаш.

Град
    Somewhere in deep space
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Постъпил е доста мъжки /ако няма други обстоятелства, разбира се.../ - уважил е чувствата ти и е бил искрен...а може и просто да не го привличаш.
    Мислиш ли? Според мен в тази ситуация мъжката постъпка е просто да и каже, че неможе да има нищо между тях, защото просто не я харесва. Точно и ясно, а не "аз немога да се влюбя", защото утре ще го видя с някоя мацка хлътнал до уши неможещия да се влюби. Все пак лично мнение!

Колкото до теб няма какво да тичаш по него, защо да тичаш по нещо което ти дава нищо Давай напред и това е, ще срещнеш някой, който наистина ще те оцени. Успех!

Колкото и неприятно да ти се вижда момчето е било искринно и ти е казало наистина каквото мисли.Това е по-добрия вариант от колкото да ти дава напразни надежди и в един момент всичко да свърши просто така без обяснение и причина.
    Надеждата умира последна както са казали хората,и човек се променя,но лично според мен трябва да го забравиш и както казват всички да продължиш напред.
    Колкото и грубо да звучи няма да е първото момче,което няма да отговори на чувствата ти.По-добре е да не се отчайваш.Колкото и силно да го обичаш при положение,че виждаш,че не получаваш същото няма смисъл да се опитваш да го спечелиш.

Мега фен Аватара на koalka
    Доста гадно за теб, но определено е по-добре, от колкото да те лъже, че те обича.Все пак не може да очакваме от всеки да споделя чувствата ни.Истината боли, но все пак има хора, които не са се влюбвали и наистина прекалено бързо им омръзва всичко.Не знам на колко си, но може и да е от възрастта, която рядко има значение, можете, както казаха по-горе да е и от характера.

Повече от фен
    tova 4e ne ti e provyrvqlo s tova mom4e ne zna4i 4e sveta svyr6va (daje za momenta taka da go 4uvstva6) prosto vdigni glava i prodylji napred

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Момчето просто е било искрено с теб, поне не ти е дало напразни надежди, нали?! От истината боли, но от лъжата още-повече.Така че погледни от добрата страна и не се отчайвай, живота е пред теб ще срещнеш още много момчета.Споко

Град
    Пловдив
    ем най-добре е да го забравиш колкото и да е трудно трябва...гледай напред и никога не се обръщай...той едва ли е последното момче на земята така че....има още мн момчета който са мн по добри от него...

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    toq e basi nedygaviq idiot abeeee mai nemoga da ti pomogna sry prosto sum typi4ka

Момиче съм ! ! !

Град
    ..във един измислен свят..
    Проблема е ,че винаги дава някакви надежди...той дори не знаеше.Мислеше,че "временното увлечение" от лятото е преминало...и бях му много добра приятелка както и той на мен.Споделяхме си ,но вече ми избиват нервите като ми споделяше постоянно за Д....как го целувала,как го прегръщата и т.н. Писна ми просто и не издуржах.Отговорът ....един от многото...беше " Не бих казал че обичам Д. и второ за другото не знаех." Прави се все на ударен...но така е.ОТ празните му надежди в мен остава и капчицата......

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Момчето просто е било искрено с теб, поне не ти е дало напразни надежди, нали?! От истината боли, но от лъжата още-повече.Така че погледни от добрата страна и не се отчайвай, живота е пред теб ще срещнеш още много момчета.Споко
    права е МоНиТо!!! и с мене бе6е станало така,ама раните рано или късно се заздравяват!!
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си