Zdraveite mili teencheta .. mnogo sum oburkana i napravo .. shte se poburkam!Haresvam edno momche .. adski mnogo a sam bezsilna i nemoga da buda s nego.Zapoznahme se predi .. okolo 6 meseca v IRC i zapochnahme da izlizame.. kato toi si imashe priqtelka s koqto e hodil 4 godini i s koqto qvno se bqha zdurpali togava.Zapochnahme da izlizame taino .. i ni beshe mnogo hubavo .. obache imashe malka tunkost che toi raboteshe pri neq.. i se nalagashe da se vijdat chesto .. purvo ne mi praveshe vpechatlenie zashtoto ne mi pukashe za nego .. chak tolkova.. no mnogo neshta se promenixa m/u men i nego za 3te meseca v koito hodihme .. zapochnah da se iznervqm da mu nqmam doverie.. a vsushnost .. vsichki mi kazvat che toi ne e bil skusal s neq a sa si hodili taino zad gurba mi makar che bqhme s priqtelite mu vsqka ve4er.. edna ve4er ne izdurjah i mu kazah krai a toi mi otogovri ''Shtom taka iskash'' .. zashtoto mu bqh kazala da izbira m/u rabotata i men .. demek m/u men i neq.. i toi mi kaza ''sajaqlvam nemoga da napusna'' ot tam natatuk vsichko ruhna i skusahme.. minaha 3 meseca obache az nemoga da sam bez nego adski mnogo se privurzah i naistina go obicham daite mi syvet che neznam kakvo da pravq naistina