- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo Go Obicham!
Zdraveite mili teencheta .. mnogo sum oburkana i napravo .. shte se poburkam!Haresvam edno momche .. adski mnogo a sam bezsilna i nemoga da buda s nego.Zapoznahme se predi .. okolo 6 meseca v IRC i zapochnahme da izlizame.. kato toi si imashe priqtelka s koqto e hodil 4 godini i s koqto qvno se bqha zdurpali togava.Zapochnahme da izlizame taino .. i ni beshe mnogo hubavo .. obache imashe malka tunkost che toi raboteshe pri neq.. i se nalagashe da se vijdat chesto .. purvo ne mi praveshe vpechatlenie zashtoto ne mi pukashe za nego .. chak tolkova.. no mnogo neshta se promenixa m/u men i nego za 3te meseca v koito hodihme .. zapochnah da se iznervqm da mu nqmam doverie.. a vsushnost .. vsichki mi kazvat che toi ne e bil skusal s neq a sa si hodili taino zad gurba mi makar che bqhme s priqtelite mu vsqka ve4er.. edna ve4er ne izdurjah i mu kazah krai a toi mi otogovri ''Shtom taka iskash'' .. zashtoto mu bqh kazala da izbira m/u rabotata i men .. demek m/u men i neq.. i toi mi kaza ''sajaqlvam nemoga da napusna'' ot tam natatuk vsichko ruhna i skusahme.. minaha 3 meseca obache az nemoga da sam bez nego adski mnogo se privurzah i naistina go obichamdaite mi syvet che neznam kakvo da pravq naistina
![]()
![]()
![]()
Nau4i se da kazva6 ''Kakvo ot tova'',za ne6to ot koeto do sulzi ti puka!Nau4i se da kazva6 ''Ne'' dori da ti se kre6ti ''Da''.Nau4i o4ite da siqqt,kogato se pulnqt sus sulzi!