- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo Go Obicham!
Blagodarq mi za otgovorite .. napulno si prava SinisterDoll che nemojesh da imash vinagi tova koeto iskash.Zashto togava mi dade takiva nadejdi ? Useshtah che ne e berazlichen.. neznam kakvo se vurti v glavata mu .. nosi strashna maska .. i e strashno prikrit chovek na koito mnogo trudno mojesh da izmuknesh mislite naqve.. a shto za otnasq do ''kakto iskash'' .. neprekusnato mi obqsnqvashe che .. imal chuvstva kum neq i nai malkoto zaradi navika nemojel da q ostavi .. mnogo se kolebaeshe.. i sam kaza che e reshil da ne sme zaedno imenno za tova che sam stana nerva.. e izvinqvaiite no nemoa da traq da raboti pri neq.. i az da go vijdam ot den na den po rqdko i to za 1.. no kakuvto shte da e.. hlutnah i to adski mnogo .. + vseki dava syveti(za koeto sum blagodarna) da go zabravq,no mai nikoi nemoje da razbere kakvo mi e ..
Nau4i se da kazva6 ''Kakvo ot tova'',za ne6to ot koeto do sulzi ti puka!Nau4i se da kazva6 ''Ne'' dori da ti se kre6ti ''Da''.Nau4i o4ite da siqqt,kogato se pulnqt sus sulzi!