- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спи ми се
Ххаха оле мале ,кой го казваПървоначално написано от sharkybul
Този,който пусна две абсолютно безмислени теми,за да му кажат "Да много си готин"....Моля ти се,позиори като тебе не вървят!!
![]()
рано или късно ще пролетят,и тогаваааааа лайната ше ги залеят.Първоначално написано от King of Kings
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Е баце къв е тоя орел дето има лайна да сере на хората на главата, че и на орелитеПървоначално написано от Магесник
![]()
Кинг ъф Кингс ти си яко тъпо момче и момичетата няма да те харесат така аре ходи се скрии в черупката рапанче
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
как какъв,гълъб лайновоз,нова порода.![]()
Вълка дам явно аз съм много тъп и здухан и няма да ме харесват момичетата, а тебе лошото момче всички ще те харесватПървоначално написано от Вълка
![]()
Всъщност лайновоза няма нищо общо с лайнаПървоначално написано от Магесник
. Това е пътнически кораб
Tова пък за сефте го чувам.![]()
Братле пак нишо умно не каза ! Млъкни по добре - вече се отказаха и травестите да се заглеждат по тебеПървоначално написано от King of Kings
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
Изглежда нямаш достатъчно образование за да разпознаеш иронията, така че върви при "момичетата които те харесват" да те образоватПървоначално написано от Вълка
![]()
Аз ще вървя и без това при тях не бери грижи за мене !
Ама ти гледай да се образоваш малко защото имаш ГОЛЯМА нужда !
11 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html