Здравейте!Покрай скуката около мен,реших да си направя сама малки плитки,на цялата коса.Обаче искам да попитам,дали някое момиче от форума си е правило,или поне знае как се правят.Не мога да ида на фризьор,тъй като живея в малък град и фризьорката ни,не е квалифицирана да ги прави.Искам сама да си направя...Така че фризьора отпада...Просто искам да помоля,подробно да ми опишете как се прави.А и скоро ще ходя на море,и ще е перфектно.Няма да ми е топло,нито ще се мъча да си правя прическа.Косата ми е черна и идеално права...Малко под раменете ми е...Като бретона ми е с малко по къс,от самата коса.Благодаря ви предварително момичета!И най-важното искам сама да си направя-т.с. за малко поне да си запълня времето,пък може и да стане добре.Обещавам да дам снимка как се е получило.Нямам пик,за да видите горе долу каква е,за съжаление.Четох,че тези пликти са ужасно вредни за косата,но не ми пречи поне да опитам...Косата ми няма никакъв обем,иска ми се да изглевда обемна с плитките...Моля ви момичета,дайте съветчета и по възможност снимчица