.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Joey Lindsay
    Guest

Дали не съм фригидна???

Проблема е следния... на 18 години съм и до сега все още не съм го правила. С приятеля ми решихме да правим малко сухи тренировки, за да ме възбуди... докосваше ме, галеше ме, целуваше ме... но аз не чувствах нищо. само някакъв гъдел... вече се чуди какво да прави и как да ме възбуди, защото така супер ще ме боли.
    Отпусната съм напълно... не се стягам... но не знам защо не се получава. Гаджето ми започна да си мисли, че той прави нещо не като хората. Не знам в кого е проблема... но ако не стане номера... просто няма как да правим секс

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    А ти знаеш ли какво е фригидна щото това ти е въпроса и после питаш за съвсем друго двете нямат нищо общо

Супер фен Аватара на _donna_
    ем значи пичЪ не ти е по сърце. ; )

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Вземете си лубриканти. Така ще влезне по-лесно, пък като те боцне, удоволствието ще дойде.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами то не е да си кажете "ся ще почна да те възбуждам" и да очакваш да те възбуди!Тъй е малък шанса!Цялата работа е спонтанна,моментна,и като стане ще разбереш и ще усетиш!А възбуждали ли са те някога и знаеш ли какво е това?!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на koalka
    Вие го направете, нека мине малко време и чак тогава се опасявай дали си фригидна или не!Той дори не е влязъл в теб.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Изпитваш ли удоволствие, когато мастурбираш?

На 18 години си би трябвало да знаеш какво е значението на думата "фригидна"

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    А ти знаеш ли какво е фригидна щото това ти е въпроса и после питаш за съвсем друго двете нямат нищо общо
    Точно
    Значи, за да си фригидна трябва да не изпитваш никакво удоволствие от секса, а след като не си го правила все още не можеш да разбереш. Това, че не си се възбудила не значи че си фригидна
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си