- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Преди време се зарибявахме, дали пак имам шанс?!
Hi all! 6te sum vi mnogo blagodarna, ako izkajete mnenieto po moq problem (ako moje taka da se nare4e). Haresvah edno mom4e i zapo4nah da flirtuvam s nego i toi ot na4aloto mi otvru6ta6e, no posle izgudihme vruzka. Mislite li 4e ako po4na pak da flirtuvam s nego 6te stane ne6to ili da se otkaja? Kvo bihte napravili vie?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами пробвай пак, нищо не губиш![]()
аз лично не бих се отказала...щом не ти е казал "махни ми са от главата" значи пак си флиртувай с него![]()
A какво разбираш под флирт!?Първоначално написано от Анонимко
Light The Universe
i az taka mislqПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Момиче съм ! ! !
Не винаги това, че губиш връзка за определен период с някой значи че и той не ти се кефи най-малкото. Както ти казаха нищо не губиш, флиртувай на воля с него, ако не стане нищо - нищо и не губиш, ако отново се закачите с флиртчета още по-добре![]()
Може той да е по срамежлив да започне да флиртува щото може да си мисли че вече нямаш увлечениет по него, тъй че няма лошо пак да опиташ
Ми ако мислиш, че още го харесваш значи не се отказвай няма да загубиш... Можеш само да спечелиш.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ако още го харесваш - продължи с флирта![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Щом преди е имал интерес към теб, като нищо и сега да го има, такаче според мен пробвай - няма какво да губиш![]()
Успех, миличка
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mersi mn na vsi4ki, koito otgovoriha. 6te poslu6am suve6ite vi - 6te probvam pak.
![]()
Бих се опитала да му привлека вниманието и да, бих опитала.Все пак после, ако не опиташ ще се чудиш какво е могло да стане, а ти не си го направила.
Не се отказвай! Щом ти е отвръщал значи не е бил безразличен към теб!
Нищо не губиш! Успех![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..