- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смятате ли,че срамежливостта е признак...
за липата на самоувереност? Как смятате? Това да си по-тих и сстеснителен,означава ли може би че не си уверен в себе си?
Ми и аз смятам така!!Първоначално написано от koalka
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
липса на решителност и самоувереност...
Първоначално написано от exploitedteen
Да, липсата на самочувствие те прави срамежлив и стеснителен. Не казвам, че то трябва да е скочило до небето, но трябва всеки човек да има до толкова самочувствие, че да не позволява на тези, които се мислят за големи гъзари да го мачкат, да го засенчват и да показват колко са над него, когато не е така![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от koalka
Ммм не е задължително. Има някои много по-демонстративни хора(позьори) им се вика,дето са доста в повечко вътрешно несамоуверени и се чудят само как да изпъкнат,за да скрият душевния си дискомфорт![]()
Да, съгласна съм. Понякога хората, които прекалено много позират, са по-неуверени в себе си и по този начин се опитват да покажат точно обратното...Първоначално написано от lelq dimi
bravoПървоначално написано от lelq dimi
i az taka mislq
Аз пък не мога да си обясня как ще се опитваш да изпъкваш в очите на хората, ако не си уверен в себе си.. може да имат вътрешен дискомфорт по отношение на нещо друго, но точно пък на сигурност и решителност..Първоначално написано от positive
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
логично е.....но нали знаете поговорката за тихите води![]()
От човек до човек балкан разлика има някой се правят на такива ,но всъщност са доста нахакани ....вече не можеш да знаеш кой какъв е и на какъв се прави..
Не мисля така...Може би в някои случаи ама....
![]()
Срамежливост, скромност, самоувереност, самочувствие, огромно самочувствие - нещата седят така. Ако имаш качества, имаш с какво да се гордееш, няма място са скромност. Да, не трябва да претендираш с тях във всичко и вече да прекаляваш, но поне самоувереност трябва да имаш.
В повечето случаи да!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!