- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да си кретен не е лесно,а хората са мн неблагодарни
Ето я и историята която утре 100% ще има развитие:
Става дума за тоя петък..Отивам аз на даскало в обичайното сънливо настроение...предната вечер една съученичка ивка ме помоли да занеса на гадйето и една книга дет му трябваше..навих се колко му е..и дадах му я..влизам си в стаята...що годе пълно беше понеже заради проверките и сядам аз до ани..момичето което седи с нея я нямаше и никой нищо не каза..направихме контролното по литература (тест) и вс точно...идва следващия час и някои девойки (21 момичета на 2 момчета сме) трябваше да правят контрлно по maths и станах аз да ми седнат на мястото понеже беше на 2-рия чин и най-учтиво си дадах тетрадката на марина да препише понеже не знаеше нищо и ме помоли...аз от скука седнах на катедрата и си разглеждах дневника..свърши и тоя час благополучно и есто че минава голямото междучасие и аз си седнах пак до ани..да ама не..трябваше да имаме тест по история и понеже даскалицата я нямаше и беше помолила психоложката да ни пази..прекрасно просто..и още от междучасието се започна. Ивка: "айде дигаи се тука да седне марина да си подсказваме по история"...и аз ест "няма да стане...тука седя от първия час..марина да седне пред мен дето си седи" и продължавам със заниманието си, което беше да си драскам по корицата на тетрадката..след 2-3 минути историята се повтори само дето ивка започна да навиква "махаи се кой ти е казал че тука ще седиш дигай се веднага ани не иска да седи с тебе" и си реди там и вика и като я подбрах и аз да викам ама нали си седя "няма да мръдна от тука ако ще сградата да гори не си ти човека който ще казва кой каде ще седи..като седнах тука за по литература никой нищо ми не каза нали? а сега си тръгнала да ми викаш..няма да стане твойта и тва е..мене ми е писнало само 4-5 човека в тоя клас да се правите на шефове" хахах и тя само каза "само не ми викай" и аз "Иначе?" ама през цялто време най-нахално си продължавам да си драскам...след малко идват въпросните 'шефове' и почвт всичките да ми редят на главата и да ми викат..хахаха..а мен ми е хем ядосано хем смешно..и ивка тръгна да ми мести телефона на друг чин (а мн мразя някой да го пипа със зла умисъл) и си мисля "смей да го удариш някаде няма да излезеш жива от тука" ама мила беше..премести ми и химикалката..и вече аз почвам да набирам баира..хванала ми тя да ми мести пенала и като и засяках ръката и ударих пенала (то несесер де) толкова силно в чина че целия клас млъкна..и почвам абсолютно спокойно да й говоря: "Ти не се ли разбра че няма да стана от тука..марина да сяда отпред кадето си седи.." и тя "тука седи марина ти си и седнала на мястото махай се"..хаха и като почнах да й редя "Тука седи биба ..която ако не си забелзала днес я няма и мястото не е заето..а тва че ани не иска да седя с нея можеше да го каже преди литературата..нито и преча на приказките нито нищо..." и сещайте се ивка марина и още 3 кукувици вече се побъркват и само чувам зад мене "хванете я оскубете бе" и само се обръщам и викам "Има ли толкова смели? Да идват..айде..един по един..да видим смее ли някой да ме оскубе или по някакав друг начин да ме предизвика.." и пак започнахме да викаме с ивка и ето че класната и психоложката се домъкват и никой нищо не казва и ивка почва да говори "момент госпожо че имаме проблем" и аз "иве ..ти имаш проблем-аз нямам" и почнаха да се жалват ама никой не им обърна внимание..стигнаха да ми изкасят лекция защо сам се биля сприятелила с еди кой си..кретени до немай каде..и мене ми писна да ми викат и само стискам ръце и си мисля "айде бе лилипут (ивка)..бутни ме малко по силно или по някакав начин ме удари..даже леко..ти жива от тука няма да излезеш.." и едвам се сдържам да и не затворя устата ама..бой никога не почвам аз..чакам някои да ме удари че после него да изкарам виновен..да ама не..даже тръгнаха цялата групичка 'шефчета' да ходят да седят на др място..хахаха все едно ми дреме
и аз вече като видях че няма да си излея гнева на никой си хванах чантичката и на излизане пред целия клас и психоложката като викнах "Ще ви е** майката на всичките" и тряснах вратата достатъчно силно че да ме чуе цялото даскало...
![]()
![]()
и си излязах..димитър (не искам да го коментирам...толкова ми е противен с тва че се прави на незнам какво..даже той щял да реши кой каде ще седи на бала..кретен и половина..бие ми рекордите)..тааа димитър като тръгна надолу по стълбите ядосан и викайки "Кой ще псуваш ти ма? ела тука!" а класната само му вика "айде качвай се в стаята стига си викал" и мене ми стана мн смешно и тръгвам да се върна да го видя как момче ще удари момиче....и му викам на него от долните стълби "Кажи какво искаш сега? какво си се развикал? мога да псувам който си искам...ако имаш проблем с тва..си е твой не ме занимавай мене" и ивка пак почна да вика "ква си ти че ще тряскаш вратите..блаблабла" викам й "Иве я ми слез и може да видиш коя съм и че мога да тряскам колкото искам..вратата е толкова моя колкото оня чин е на ани" и до там си беше..тръгнах си...после само 2 съучнички ми писаха с skype "евала за тва днес..беше супер..някой трябваче да им каже някои неща..ако стане нещо в понеделник сме с тебе"
Та ще видим какво ще стане утре...Най-много да ме видите по вестника че сам прекършила няколко съученички.. :PКак може ми кажете хората да са толкова неблагодарни..и на двете (ивка и марина) направих услуги за които ме помогнаха без да искам нищо..и те сега да ми се правят на ебаси.....е от това най-много се издразних...принципно съм кротка..правя услуги на хората добра съм с тях..гледам да не се карам с никой..но явно съм сбъркала начина..в един момент ми омръзна да ме мислят за теле и да си мислят че винаги ще сам online като ми свирнат а като се ебават няма да отвръщам..тва беше до сега...явно вече е грешно да си мил с хората...5 години на никой нищо не съм му казала на "въпреки" те сега на главата ще ми се качват...колкото съм мила и кротка такъв дзвер :P ставам като някой ме ядоса до такава степен че да ме избива на физическа агресия...усещам че на някой няма да му се размине..и си мисля че тоя някой ще е митко....каквото и да направи той ще е за посмешище..ако удари момиче...хаха смятайте...ако момиче го пребие..смятайте хаха
![]()
![]()
![]()
кой клас си?![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Abe izvinqvai ma koi klas ste za da se karate za mesta i za prostotii?Tegli6 im mainata i tfa e ....Verno i az sum se skubala za mqsto do edno momi4e ama be6e v 3 klas.....
и още как..не ходя на училище за да се ядосвам с тея...но няма и да им играя повече по свирката..до сега никой от тях не ме е виждал да се бия..не че се бия принципно де...но понякога ми пада пердето като на всеки човек като му дойде в повече..да не мислиш че ми е приятно..но ми омръзна от тях..до един момент позволявам да се ебават с мене..последния път нямаше как да реагирам щото правехме коремни преси и 10 човека почнаха да се ебават..то не се връзваш ако можеш да отвърнеш някак ама в такава поза малко трудно и мн се сдухах и си обещах че тея не заслужават да се ядосам заради тях и почвам да си показвам рогата и да ги свалям от облаците..защо заради 4-5 човека останалите трябва да се чувстват гадно? Имаме едно момиче от класа..тя нещо си има някакав проблем и е малко бавна в движенията..но не и в мисълта..и те няма няма и почнат да и се присмиват и да я имитират..е тва не мисля че е нормално..
Абе вие все едно, че не сте 12кл. а някви лапета от 2-ри клас. Ще се избиете затва кой къде да седи![]()
Ама хубаво си ги наредила, браво!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ххахахаха,разбирам те.Аз имам не по-малко смотан клас.Ама не се бийте де
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..