- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история
просто искам да разкажа историята си и да я споделя с някой , който не ме познава и няма да ме съди ! Може би някой ще се познае някъде в тази история . Не търся нито съчувствие , нито помощ , нито съвет ! Както казах , искам само да споделя . И така , ето я и моята история :
Всичко се случи лятото , в което кандидатствах . Бях обнадеждена и повече от щастлива.
Беше студена и мрачна вечер. Превключвах каналите на телевизора безцелно и несъзнателно полузаспала . Не търсих нищо . Ръката ми сякаш беше привикнала да натиска копчето . Изведнъж нещо ме накара да върна предния канал . Без сякакъв интерес превключих на предния канал. Видях трансперант , на който пишеше , че бъдещото ми училище навършва 40 години. Реших да оставя да погледам концерта. Но това не ме разведри . Отново полузаспала гледах песен след песен и това ме приспиваше . Нямаше нищо интересно , докато изведнъж ... подскочих ! Вече бях абсолютно будна и мислех трезво ! За две секунди повреме на една от песните дадоха момчето , което свиреше отзад и пееше заедно със изпълнителите . Само за две секунди . Точно тези две секунди ме бяха накарали да затая дъх . Не показаха повече момчето . Успях да кажа само : " Дано да не е бил 12-ти клас ! " . Стоях стъписана пред телевизора доста време . Не можех да мръдна ! Наистина ми хареса . Заспах с мисълта за него .
На следващия ден от него беше останал само силует . Не помних как изглежда , нито какво пееше . Но знаех , че го има . До края на лятото за него остана само спомена и бледия силует .
Дойде и най-чаканата за мен дата - петнайсти септември! За мое голямо учудване сутринта се събудих без страх и притеснения . Не се притеснявах от новите хора , не ме бяше страх от новото училище и всички препядствия , които следват с него . Бях просто себе си ! Казвах си , че който ме хареса такава , каквато съм , заслужава да го нарека мой приятел . Отидох в училище . Дворът гъмжеше от хора , а аз виждах наоколо само непознати лица . Това обаче не ме притесни ! Всичко вървеше както го бях планирала . Концертът послучай първия учебен ден беше малко скучен , точно както и предполагах . Наистина нищо не ми беше обягнало . Бях предвидила всичко , освен едно !! Него ! По време на доста скучния концерт на сцената се появиха момиче и момче . Дори не се обърнах към сцената , за да видя кой излиза . Не очаквах да ги познавам . Едва когато запяха , мъжкия глас ми се стори много познат . Обърнах се стресната и .... го видях ! Той стоеше там и пееше . Точно както на концерта послучай четиресетгодишнината . Бях смаяна . За втори път стоях вцепенена пред образа му . Най - после бледия силует от спомените ми получи лице и глас . Няма да забравя песента .... Каризма ! През цялото изпълнение стоях и гледах без да мръдна ! наистина не бях на себе си . Та той стоеше на няколко крачки от мен , а аз не можех да му кажа нищо . песента свърши , той се прибра и не го видях повече . Не знаех имато му , не знаех класа му ... не знаех нищо . Но бях щастлива , че той е тук !!!
От следващия ден започна всекидневието . Училище , учители , оценки .... Всеки ден се разхождах из училището , за да мога да го видя отново . Но не го засъчах ! и все пак училището не беше толкова голямо ! Все някой ден щяхме да се засечем . Е , дойде и този ден ! Видях го и отново почувствах онази тръпка . После го видях и пак ..... и пак ..... научих името му , класа му , стаята му ... и всеки ден минавах покрай него с мисълта да се запознаем , но когато го видех губих смелост и думи и просто отминавах . Веднъж , когато го видях , незнам как , но го спрях и се запознахме . Той беше много мил и усмихнат и това ми хареса . Направо хвърчах от радост ! Бях се запознала най-после с него! Но когато го виждах , не го поздравявах и дори не му се усмихвах . Страх ме беше , че не помни и че не го интересува .
Една сутрин идвайки на училище получих и най-хубавата новина , която бях чувала до тогава . Приятелката ми от моя клас ми каза , че си е писала с него в интернет и той я е питал дали съм от нейния клас . Дори каза , че ми е пратил поздрави . Това означаваше , че си спомня за мен ! Но лошото на моя характер е , че трудно се доверявам на хората . Поисках да ми каже къде влиза и как се пише той, за да разбера дали е истина . Влизах всеки ден с мисълта да му се включа , да поговорим и така нататък ... И ето , че веднъж го засякох в интернет . Включих му се , говорихме си , той ми прати снимка , аз му казах , че се познаваме и така .... говорихме си наистина дълго , смяхме се и си прекарвахме ок . Поне аз де . След това започнахме редовно да се засичаме в интернет , започнахме да си говорим и в училище ..... и бях много щастлива . Разменихме си телефонните номера , което мисля , че беше едно от нещата , спомогнали да се стигне до това състояние .
Една вечер седях пред телевизора и гледах един безкрайно скучен филм . Реших да си поиграя с телефона . Когато нямах какво да правя обикновенно си пишех смс-и на телефона и ги запаметявах на определени номера . Така все едно казвах нещата на хората , на които нямах смелост да кажа всичко ! Така и направих ! Написах един безкрайно хубав смс , в който много ясно се разбираше какво чувствам . Когато го запаметявах обаче , незнам как , но на дисплея се изписа : " Изпращане ! " . Бях ужасена !!! опитах да го спра , но неможах ! " Съобщението изпратено ! " . Ще запомня този момент за винаги ! Не можех да осъзная все още какво е станало . Изключително бързо написах втори смс , в който му се извиних , че уж съм объркала номера . Нямах друга възможност !!! Трябваше да излъжа ! Беше още съвсем рано , за да разбере какво чувствам . След това не можах да заспя ! Не очаквах отговор на нито едно от съобщенията , но много се притеснявах ! И има защо ! следващия ден го видях и се опитах да го убедя , че не е бил за него този смс , но доста безуспешно . Той беше сигурен , че е бил предназначен иманно за него ! И беше прав ! Но аз не можех да допусна да разбере по такъв начин . Затова продължавах да настоявам , че не е бил за него и че каквотои да си мисли аз си знам истината. Така си беше ! Знаех истината и за жалост той също . от тогава нещата станаха доста по сложни !!! Последваха доста други препядствия като братовчедка ми , която нямала какво да прави и решила да му се включи от мое име . Защо не ? Направила си е кефа без да помисли , че след това аз ще го отнеса . И знаеше какво изпитвам ! Отново не успях да го убедя , че не съм била аз ! Но този път беше истина ! много мразя да не ми вярват , когато казвам истината ! Но го разбирах ! Той нямаше как да ми вярва след онова съобщение . Последва едно интернет скарване със сестра ми . А той незнайно защо реши , че съм била аз със нейния ник !!! Съвсем беше загубил вяра в мен , но това беше просто абсурдно ! След като вече знаеше чувствата ми ( които аз отричах естествено ) , как можеше дори да си помисли , че мога да изрека тези думи който сестра ми съвсем умишлено беше отправила към него ??? Не издържах ! Беше ми писнало от караници и сканадали !!! Толкова го обичах , а все се намираше някой ,който да развали всичко !!!
Най - големия удар за мен дойде на 14 февруари . Едно момиче от моя клас беше пуснало картичка във Валентинската поща за него..... Само че не беше се сетила че аз раздавам пощата ! Когато видях писмото до него побеснях ! Отворих го и зачетох !!! Дори не беше обяснение в любов ! Напротив ! Беше подигравателно писмо .... и беше анонимно . Но аз познах почерка . Разбрах коя е , прибрах си писмото и реших да не му го давам ! Но тя нямаше да се измъкне ! Веднага я намерих и последва най- големия скандал , който бях вдигала някога на някой ! тя знаеше , че го обичам и въпреки това го беше направила ! Реших да и върна ! Сигурно месец по - късно реших да му покажа писмото и да му кажа кой го е писал . Направих го ! Показах му го , но стана нещо , което ме нарани повече от всичко !!! Незнам дали го каза на шега ( защото ако е било шега е много не на място !!! ) или го мислеше сериозно , но той реши , че съм го писала аз !!! Дори след като му казах кой го е писал не обърна внимание ! Замина си и ме остави потресена ! Наистина не проумявах как би му минало през главата , че може да съм го писала аз ! Това вече преля чашата !!! Бях наранена и до болка обидена ! В последствие нещата се разсеяха ! Той проумя , че не аз съм го писала ! Тя получи това , което заслужаваше ,а аз бях доволна ! Положението се подобри и ние двамата отново бяхме приятели ! До каква степен приятели ,незнам ! Но едва сега разбирам , че всъщност той през цялото време си е играл ! Пускаше ми фитили толкова бързо, колкото ги и гасеше после ! Наранявал ме е толкова пъти , че не мога да ги преброя ! Късах с много момчета заради него , но след това отново не ставаше нищо !
Един ден обаче се появи друго момче . Аз бях много наранена , а той ми предложи подкрепа ! Приех я ! Той беше до мен и ме разбираше ! Чувствах се защитена и щастлива ! Исках да съм с него и ми беше приятно ! Но старата любов сякаш не избледняваше ! Отново мислех за него и той беше в сърцето ми ! Нямаше и как да го забравя като го виждах всеки ден !
Една сутрин се събудих стресната ! Седях в леглото си и мислех ! Изведнъж разбрах какво е станало ! Любовта я няма ! Беше изчезнала ! И всичките ми чувства към него бяха само приятелски ! Незнаех какво става , но осъзнах , че вече не го обичам и че любовта ми е насочена към настоящия ми приятел ! Незнаех как да се чувствам ! Сякаш нещо голямо и тежко беше паднало от сърцето ми ! Чувствах се свободна и по щастлива ! Когато го виждах вече не се притеснявах ! Не ми пукаше дали ме гледа и дали ще го видя въобще !!! Бях влюбена , но не в нвго !
Така е и до днес ! Аз все оче съм с онова момче , което беше до мен точно когато ми трябваше и все още съм влюбена в него ! А старата ми любов .... е, сега сме просто приятели ! и никой не може да ме накара да променя това положение ! Не съм сигурна дали той знае , че вече не изпитвам към него онази зашеметяваща и изпепеляваша любов , но дори да не знае така е по- добре ! Сега наистина може да сме приятели !
Е , това беше моята история ! Може би няма да ви се стори интересна или чак толкова вълнуваща , но аз знам какво е , когато обичаш някого и вярвам , че тук ще има хора , които ще ме разберат ! И все пак все още търся отговор на един въпрос ... Това ли е любовта ???
Не вярвам в две думи : НЕ МОГА и НИКОГА !
Мислите ли , че наистина съм го обичала ?
И накрая се сабуди и разбра че си санувала![]()
SuPeR Mn Se Raz4UvStvAh![]()
Ne MOga da ti oTg na VuPrOsA dAlI tOvA e LubOvTa za6tOtO I Az TuRsQ OtG Na TOzI VuPrOs...
![]()
![]()
PrO4eToH cQlAtA IstOrIq...PrEjIvQlA sum Go pO4Ti Su6Toto I gOrE DoLu ZnAm KaKvO Ti e...
![]()
![]()
Прочетох цялото нещо, което си написала въпреки че е доста дълго. Наистина достойно за сценарий на филм, виждаш го по телевизията случайно, отиваш там запознаваш се с него, става нещо, изобщо доста интересна история. Незнам дали това е любовта, сама трябва да предцениш дали не е било някаква фикс идея по него или наистина си горяла за него без да има значение нищо друго и наистина да си обичала, отговора е само и единствено в теб, ние тук няма как да знаем какво точно се случва в теб, защото ти ни разказваш историята си, но онея дълбоки чувства като любов са някъде там в теб и само ти можеш да осъзнаеш дали е било или не е. Съвета ми е да не оставяш момчето ти и да му дадеш всичко онова което заслужава, защото е глупаво когато получаваш всичко и всичко върви добре да се връщаш към старите истории и да проваляш всичко, а после сама да си биеш главата защо се случва винаги на теб.. надявам се да си разбрала какво искам да ти кажа. Успех и просто гледай напред!
a az prosto ne iskam da q 4eta
a ti da ne bi slu4aino familiqta ti da e lisheva i da u4i6 v 1-va eg ... ne si spomnqm koi pee6e taz godina na koncerta noo 6te se radvam da razbera
Прочетох го.
Майко мила.. ако не е тоя форум, изобщо нямаше да подозирам за проблемите на другите хора.. и за такива - буквално - невероятни неща, които се случват на другите и ни изумяват..
..тцтц
знам за какво става дума..еми аз си мисля,че това е любовта,но това е от този тип любов ,в която сме влюбени сами..ендостранно..това,че любовта не е споделена не значи ,че не си изпитвал обич както могат да кажат много други хора !
I am a violet butterfly !
и междудругото много се радвам,че ти си успяла да я превъзмогнеш,защото е много трудно..и аз все още не знам как
I am a violet butterfly !
Прочетох го, въпреки че е дълго... Отначало ми се стори като някаква фантастична историйка, но като се позамислих ми се стори реално. Никой от нас не може да каже дали си го обичала, дали той е обичал теб(въпреки, че както го разказа ми се струва, че само си е играл), защото не те познаваме. Но искрено се радвам за теб, за това че си преодоляла мичителните окови на несподелената любов или в твоя случай играта на някой, което е изключително болезнено.
"харесвах едно момче, което не ме харесваше.. после един ме хареса и аз го харесах и отхаресах първия" ..цялото тфа в едно изречение.. ебати защо го прочетох.. тъпо.. мн ама мн тъпо
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Стига е ти цял роман си написалаНе ми се чете тва нещо.....
Не, не това е любовта или поне той не я е изпитвал.Това, което си написала наистина е трогващо.
ami ti si izpitala lubov, no ne tova e istinskata lubov, koqto te kara da se 4uvstva6 silen, koqto te kara da ne se zamislq6 za ni6to, koqto prosto te pravi 6tastliv dori za mig. Lubovta e mn silno 4uvstvo i 4estno kazano to ne moje da se opi6e s dumi, kogato go izpita6 sama 6te razbere6 4e tova e bila tq - istinskata i golqma Lubov. A za istoriqta ti, na men li4no mn mi haresa i s1m izpadala v ne6to podobno. Mnogo e gadno nqkoi da si igrae taka s teb, no hubavoto e 4e na vreme si se usetila. Bravo!!!
много филми гледаш малката .... и си доста наивна биха казала .... едва ли някой те приема насериозно .... но ти си вярвай щом искаш![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Мисля, че човекът, към който е адресирана темата е модератор (dan`dan) в тоя форум... и мисля, че темата е ташак![]()
Не се опитваи да мислиш не ти се отдава!Първоначално написано от kkkook
![]()
По темата по прекаляваш с романите на Даниел Стил,или може би много се вживяваш в тях.
Light The Universe
НАйстина много завладяващо..но ми се струва толкова нереално..найстина като приказка,радвам се че си го превъзмогннала и че не ти пука..
Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..
Аз мисля че това което ти се е случило е точно любов!Това че не е била споделена незначи че не е любов!Явно той се е подиграл с теб,но това не трябва да те наранява,защото си изживяла нещо което на много малко хора се е случвало!!!Гледай напред,съхрани любовта която имаш и се радваи на живота!!!
Благодаря на всички , които ме разбраха и ме подкрепчт въпреки , че казах че не търся състрадание или съчувствие !! За тези , които не ми вярват ... здраве да е !!! надявам се да не го изпитат , защото наистина е гадно да си играят с теб ! Или може би не е лошо да изпиташ това чувство , защото е върховно да обичаш толкова , въпреки че не е споделено ! Няма значение ! А за тези предположения коя съм аз или кой е той мисля да не коментирам ! Споделих това като писах , че го казвам на хора , които не ме познават , но чесно казано все едно ! Просто няма значение коя съм аз или кой е той !
На бас, че си изкарала доста висока оценка на изпита по литература..
няма нищо общо !!!!
Напълно те разбирамИсторията ти наистина е много прочувстваща. Хубаво е, че накрая си разбрала, че вината не е твоя, а той си е играел с теб. Пожелавам ти успех занапред и не съди за любовта само по една несполука.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/