- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история
toz dan4o be,ne go ostaihte mom4eto na mira,a i btw vse pak e moderator tyka nqma kak da ne pro4ete tova koeto si napisala.dobyr podhod![]()
golqma si 4ubra ... tui si4ko det si napisala e golqm teatyr i podigravka ... iii ne znam daje kak si si vzela izpita po Bel s tova 'Не вярвам в две думи : НЕМОГА и НИКОГА !' ehhh tezi DVE dumi... ako o6te ne si zacepila pi6e se otdelno![]()
благодаря за поправката ! Не бях забелязала как съм го писала![]()
Не вярвам в две думи : НЕ МОГА и НИКОГА !
а , и между другото , спрете да си правите изводи за мен или него ! не мисля , че има смисъл ! Това няма да промени нищо ! Дори някой ден да разберете кои сме !
Не вярвам в две думи : НЕ МОГА и НИКОГА !
ae momi4e u4i6 v elitna gimnaziq ... huu dobre napisa Ne moga I nikoga kakto trqbva ma tui dve dumi li sa e mome kalino?do kolkoto az moga da broq staat 3
Ох, полека с тия удивителни, че ми се зави свят![]()
За мен несподелената любов не е любов, така че отговорът ми е "не". Дори по психология сме учили, че за любов можем да говорим само когато е м/у двама души, а в случая ти си тази, която се е влюбила сама и си преживяла нещо като едностранна любовна връзка![]()
Гадно е, тежко, но и няма нищо общо с това, което изпитват взаимновлюбените хора, тези, които получават отговор на чувствата си
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Evil`Brunette
Прочетох го цялото, но немога да ти кажа това лзбов ли е, ти сама трябва да прецениш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ostavete go tui mom4e namira be... ne mislia 4e te e haresval! toi opredeleno se celi po visoko i izliza s dosta svestni momi4eta a i dokolkoto znam si haresva druga...
много красива история - както всяка любоваз бих го нарекла любов
айди успех с новата !
Благодаря ...![]()
![]()
![]()
Абе то,че НЕ се пише отделно от МОГА-пише се...
Моме,много тъжна история,много описателна и слава на Онзи горе на небето си изложила проблема нормално. Хорица,хайде,когато имате проблем пишете по-описателно в какво се изразява този проблем,защото постове от по едно изречение са скучни,а и няма да получите отговор повече от едно изречение.
Вземете промер от това девойче.
И така...твоята история ми напомня на една такава моя история,но тя се случи преди мноооого време....когато бях млада и зелена (преди има-няма стотина години) И аз тогава се питах дали това е любов...не,не беше любов,а само някаква по-силна симпатия. Все пак сте били дълго време приятели,а и той те е наранявал. Това е допринесло за изпаряването на чувствата ти. Нищо,че не си усетила.
Туй по-горе е мое творение.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Красива история макар и без любов!
мисля 4е си много куха лейка \Първоначално написано от Zay0`in`l0ve
/ \
/
na men mi se slu4i absolutno sa6toto ... obi4ah mom4e koeto i do den dne6en mi e priqtel ... i men me naranqva6e i sqka6 se podigrava6e s 4uvstvata mi ... i az v tozi moment namerih 4ovek koito da me podkrepi i koito be do men (kakto i sega ).Misleh 4e e istinskata mi lubov no qvno ne be6e... Nqkoi tvardqt 4e lubovta trae 3 godini a dr 4e e cql jivot ala rano ili kasno tq idva![]()
![]()
![]()
dan4o![]()
Йордан (великия Данчо, мистър 1ва хахаха)от 11 а клас пя Каризма на 15ти септемвриПървоначално написано от abvdHGADV
Е, май доста хора от 1ва се събрахме
![]()
![]()
До авторката на темата - хубаво, че си го забравила, аз го знам от няколко години и никога не ми е бил симпатичен. Много е надут и се мисли за голямата работа.
ПС: хубаво си написала историята, ама така е то, ние от 1ва сме умни
ПС2: в случай че не знаеш мила, ама той е модератор във форума - кофтииии![]()
xAxAxA ... Dosta porovih sega, za da namerq starata si istoriqSega mi e bezkraino stranno i vijdam neshtata ot drug ygyl . da opredeleno bqh mnogo hlytnala po tova momchence ... xAxAxA
Za shtastie sega az moga da vi otgovorq na sobstveniq mi vypros ... : trypka imashe na 100 % , privlichane - mnoooogo golqmo , izpepelqvashta strast ... Lubov obache , opredeleno ne ! Vse oshte pomnq kakvo beshe togava ... Vse oshte se vryshtam nazad v dobrite momenti ot tazi shantava istoriq ( a i mejdu drugoto da kaja za tezi koito i togava ne povqrvaha - imam talant da pisha i prosto sym namerila tochnite dumi za da opisha vsichko .. sega az cheta i vyzdeistvam sama na sebe si
) . Be[e interesen etap ot jivota mi i sega otnovo vi kazvam , che toi opredeleno si igraeshe s men i to kakto si poiska ... Veche ne izpitvam absolutno nishto kym tova momche . Toi e chast ot minaloto mi , chast , koqto me nauchi , che ne trqbva da sym naivna , che ne trqbva da se doverqvam i nai-veche , che ne trqbva da si mylcha za chuvstvata mi . Ne izpitvam dori jelanie da se vidim i da razmenim dve prikazki .. Ne mi trqbva . Toi me narani mnogo togava i vse oshte imam edno na um kogato si imam rabota s myje ... I drugoto momche go nqma veche , no toi e syvseeeem drug sluchai i ne si struva prikazkite . Za shtastie veche prekratih totalno tyrseneto na polovinkata si i sym dovolna , toi e do men , zaspivame zaedno i se budim zaedno . Nqmam kakvo poveche da iskam . Sega veche znam kakvo e istinska lubov iiiiii ... opredeleno ne sym obichala
![]()
Истинско "Море от любов".
Наталия: И заповядайте отново в нашето предаване, за да ни кажете как се е развила историята.
As if it mattered...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
След време и ние тей ще правим![]()