.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Sramnite oblasti

Malyk Chovek
    Guest

Sramnite oblasti

Здравейте на 17 години съм и искам да ми дадете съвет как да махна космите от срамните области ( на момчетата ) . С какво как и .. така
    мерси предварително

Guest
    значи взимаш самобрасначката и пяната на баща си добре се намазваш ама хубаво и после със самобрасначката минаваш отсякъде.Ако текне кръв лепваш тоалетна хартия.аа после можеш да сложиш и малко одеколон да е по-готино

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    С Епилатор

Malyk Chovek
    Guest
    Проблема няма ли да е голям когато стигна до топките ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи взимаш самобрасначката и пяната на баща си добре се намазваш ама хубаво и после със самобрасначката минаваш отсякъде.Ако текне кръв лепваш тоалетна хартия.аа после можеш да сложиш и малко одеколон да е по-готино
    [/quote]

Malyk Chovek
    Guest
    По лесно ли е с Епилатора от колкото със самобръсначката ?
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    С Епилатор

сладко цвете
    Guest

Re: Sramnite oblasti

Здравей.Така по темата ако досега не си се обезкосмявал на интимните части ще бъде добре първо да пострижеш косъмчетата с ножичка като преди това я дезинфекцираш със спирт на пример.След което има 4 възможни начина.1-ВИ чрез самообрасначка става бързо но ефекта е твърде краткотраен пък и космите след това стават по-дебели.2-ри начин кола маска при козметик или в дом.условия ефекта е повече от зодоволителен освен че растат по-бавно така и с времето проредяват е има си и иотрицателна страна болката ама сигурна съм че ще я изтърпиш.3-ти начин чрез специалек крем-епилатор но за него не мога да направя коментар защото нямам пряки впечатления.Четвъртата възможносте с епелатор не е зле но си боли нямя сега да се лъжем.Е това са алтернативите.Който и метод да избереш след самата процедура задължително използвай хидратиращ крем който да успокои нежната кажа на тези местенца от човешкото тяло.Чао за сега и успехи.

Guest

Суперско ти благодаря за отговора

Цитирай Първоначално написано от сладко цвете
    Здравей.Така по темата ако досега не си се обезкосмявал на интимните части ще бъде добре първо да пострижеш косъмчетата с ножичка като преди това я дезинфекцираш със спирт на пример.След което има 4 възможни начина.1-ВИ чрез самообрасначка става бързо но ефекта е твърде краткотраен пък и космите след това стават по-дебели.2-ри начин кола маска при козметик или в дом.условия ефекта е повече от зодоволителен освен че растат по-бавно така и с времето проредяват е има си и иотрицателна страна болката ама сигурна съм че ще я изтърпиш.3-ти начин чрез специалек крем-епилатор но за него не мога да направя коментар защото нямам пряки впечатления.Четвъртата възможносте с епелатор не е зле но си боли нямя сега да се лъжем.Е това са алтернативите.Който и метод да избереш след самата процедура задължително използвай хидратиращ крем който да успокои нежната кажа на тези местенца от човешкото тяло.Чао за сега и успехи.

сладко цвете
    Guest

Хехе няма защо,готин.Айде успехи за вбъдеще а и впрочем ти какво си избра от изредените по-горе от мен методи.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    С Епилатор
    ti OK li si 4oveka 6te se prusne ot bolka ujas mi probvai na kozmetik

Момиче съм ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си