- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бременна майка=ужас за мен
i kato go gleda6 kak raste i raste i to kato stane kolkoto teb i ti ve4e 6te ostarqva6 i 6te si kaje6- da eba az negoviq ba6ta, tva malko revq6to lainence, deto go gledah kato be6e malko sega se ebe s nekvi 25 godi6ni (napulno v stila na foruma)![]()
Postinor DUO za maika ti w po golemi koli4estva i moje i da nqma6 brat4e ili sestri4e....
i az mislq taka po-spokoino ne se stqgai tolkova ne e bolka za umirane mn si e qko doriПървоначално написано от ABSOLUT`me
Еми кфо ...ще бъде ад,никой няма да има време за теб,сичко ще се съредоточи върху него обща взето честито да ти е...
Първоначално написано от Анонимко
BASI EGOISTA/KATA DETO SI 6TO SI MISLI6 4E SVETA TRQBVA DA SE V1RTI OKOLO TEB...BAHTI KAK ME DRAZNQT TAKIVA MALOUMNICI KATO TEB!
не мога да повярвам, че приемаш така нещата. Няма нищо по-хубаво от това да появи едно ново човече на бял свят. Първо - майка ти няма да спре да те обича, тя ще те обича винаги точно толкова, колкото и досега. В сърцето и има място за всичките й деца. Второ- вярно е, че появата на нов член на семейството ще привлече вниманието върху него, но си помисли когато бебето поотрасне на колко много неща ще можеш да го научиш ти, той или тя ще може да си споделя с теб неща, които с майка ви няма да може, да ти иска съвети и т.н. Изобщо няма място за притеснение и страх, просто приеми, че ти не си единствена на този свят и ще започнеш да виждаш и хубавото в ситуацията.
Аз съм на 16 и имам малко братче-почти на 2И въобще не съм втора цигулка или пък да са ме оставили на произвола.Напротив, даже много се радвам да на брат и често си го гледам.Сега разсъждаваш егоистично, след като се роди първите месеци ще ти е странно, но после ще видиш, че ще си го заобичаш
![]()
ne se pritesnqvai edna moq friendka ima6e sy6tiq problem samo deto ima6e vtora maika.sega ne moje da jivee bez novoto si brat4e i s teb 6te e taka spoks vsi4ko 6te se opravi
![]()
Напълно те разбирам!!!Ако бях в твойто положение,направо да съм се изнесла от вкъщи :Представете си бе хора изведнъж ти се натриса някво бебе и то от друг баща и започваш да делиш всичко с него-не дай си боже и стаята!!!Съвсем различно е от това да имаш брат или сестра от малка и да имате до 5-6 г разлика,но съвсем друго е като попораснеш,впрочем ти на колко години си?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Не е голяма работа... няма от какво да се плашиш![]()
Имам брат на 6 .. в началото беше мн яко... обожавам бебетата ама само до 3-4 годинки.. после вече е малко трудно да намериш общ език.. но е е невъзможно..![]()
Сега ще се оплакваш (като мен) ама като порасне ще ти е яко
![]()
По добре с тях отколкото без тях![]()
Аз не бих го превъзмогнала...О.оо
Имам брат,по-малък.Сега е 2 клас...търпиме се...някак...
Трудно,де.Ама още едно...НЕ