.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

Бременна майка=ужас за мен

Ами от около половин месец майка ми е сигурна че е бременна а аз не ща братче или сестриче-НЕ ИСКАМ бих умряла да има малко постоянно циврещо лайненце между краката ми!
    А и сега съм с втори баща и е ужасно все едно изолирана ще бъда
    Аре ако може некво съветче че ще се побъркам вече! [-o< [-o< [-o<

Guest
    Spokoino osven da civri to e mn sladko a i nqma ti da se griji6 za nego. Sa6to edno ot hubavite ne6ta e 4e 6te moje6 da si pravi6 kvoto si iska6 i te da se grijat samo za malkoto, a na tebe da ne ti obra6tat vnimanie. Lo6oto e 4e si sas vtori ba6ta... A ti mom4e ili momi4e si ?

Guest
    Spokoino osven da civri to e mn sladko a i nqma ti da se griji6 za nego. Sa6to edno ot hubavite ne6ta e 4e 6te moje6 da si pravi6 kvoto si iska6 i te da se grijat samo za malkoto, a na tebe da ne ti obra6tat vnimanie. Lo6oto e 4e si sas vtori ba6ta... A ti mom4e ili momi4e si ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче

Guest
    Momi4etata mn obi4ame malkite deca, no mn rqdko nqkoi ne gi haresvat - qvno si ot tqh. Svikni s misalta, za6toto ne moje6 da promeni6 ne6ata

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    какъв друг съвет можем да ти дадем,освен 'примири се'? това,че няма да си вече единствено дете,съвсем не означава,че ще останеш на заден план.а като те гледам каква си егоистка,мисля,че едно бебче в семейството много добре ще ти се отрази и ще те научи на много неща.айде,погледни го от добрата страна,ще си имаш братче или сестриче!това е по-хубаво и от куче,ако питаш мен
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

и какво му е хубавото да имаш няква ревяща мръвка в съседната стая? не дай боже да са две!
    ноо, ако наистина е бременна, няма как... все ще се преживее може и да не е толкова гадно, колкото си мисля.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    и какво му е хубавото да имаш няква ревяща мръвка в съседната стая? не дай боже да са две!
    ноо, ако наистина е бременна, няма как... все ще се преживее може и да не е толкова гадно, колкото си мисля.
    Ей тва е няма да издържа

Ей тва е няма да издържа
    не бе, споко. в началото ще е няква еуфория около малката гад - баби, лели, колко е сладко, не знам кво, ама с времето ще мине. съмнявам се майка ти да започне да предпочита бебето повече. пък и все си мисля, че, като го видиш, ще събуди едно чувство на умиление в теб.

Guest
    Ей тва е няма да издържа
    не бе, споко. в началото ще е няква еуфория около малката гад - баби, лели, колко е сладко, не знам кво, ама с времето ще мине. съмнявам се майка ти да започне да предпочита бебето повече. пък и все си мисля, че, като го видиш, ще събуди едно чувство на умиление в теб.
    Ами нз страх ме е всяка минута да помисля за това

ами, защо пък направо не я питаш дали ще свириш втора цигулка, след като се роди бебето? е, не точно така де, ама в тоя стил. смисъл, кажи им какво мислиш и ще те разберат.
    ще поживееш - ще видиш. сега ти е трудно, защото не можеш да си представиш да имаш брат/сестра и си свикнала да живееш по някъв начин, ама после може да се окаже и яко. пък и по-добре бебе, отколкото някое с 4-5 години по-малко. тогава наистина ще е ужас.
    една приятелка е с трима братя, които са по-малки от нея, така че има и по-тежки случаи

Guest
    ами, защо пък направо не я питаш дали ще свириш втора цигулка, след като се роди бебето? е, не точно така де, ама в тоя стил. смисъл, кажи им какво мислиш и ще те разберат.
    ще поживееш - ще видиш. сега ти е трудно, защото не можеш да си представиш да имаш брат/сестра и си свикнала да живееш по някъв начин, ама после може да се окаже и яко. пък и по-добре бебе, отколкото някое с 4-5 години по-малко. тогава наистина ще е ужас.
    една приятелка е с трима братя, които са по-малки от нея, така че има и по-тежки случаи
    Ами тя ми казва че нищо няма да се промени...
    Но нз до колко е вярно

Голям фен
    бих умряла да има малко постоянно циврещо лайненце между краката ми!
    Ти нормална ли си? Съвсем сериозно.... никой не те пита дали искаш или не!
    П.П На колко си години?

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    "бих умряла да има малко постоянно циврещо лайненце между краката ми!" - Как ще се почувстваш ако родителите ти са казали същото за теб преди да се родиш.

офф... някъде казано ли е, че всички трябва да изпадаме във възторзи пред разни бебешори кво сте се раздуднали...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Бременна майка=ужас за мен

Аз имам по-малък брат и?
    Отношението на майка и на втория ми баща никак не се промени.

П.П. Сигурна съм, че след като се роди ще видиш, че ще радваш, че го има.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Аз имам по-малък брат и?

И аз се опъсявам точно от това иначе постоянно тук ще има хора "Ко прай бебо?"
    "Оооо на баба и на дядо детето"
    "Сладко то то бебче"
    И майка кво няма идва никъде с мен няма разходки няма нищо вече ще има една опашка след нас.....аз съм полудяла с тази мисъл и като се сетя почвам все да плача чак очите ме болят
    Нз какво да правя!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    бих умряла да има малко постоянно циврещо лайненце между краката ми!
    Ти нормална ли си? Съвсем сериозно.... никой не те пита дали искаш или не!
    П.П На колко си години?
    Нормална съм
    На 14 не съм ли брекалено гoляма за "бебе"?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Звучиш ми като страшна егоистка.
    Ще видиш че ще се привържеш към хлапенцето... Ще се чувстваш по- голяма и отговорна ако се наложи да го гледаш някой път...
    То ще те обожава и ще те има за някакво божество, поне докато стане на 7-8 години...
    Майка ми роди когато бях на 11 и бях страшно горда със сестра си. И много си я обичам.
    А майка ти няма да те обича по-малко ако ще 10 бебета да има, споко.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Звучиш ми като страшна егоистка.
    Ще видиш че ще се привържеш към хлапенцето... Ще се чувстваш по- голяма и отговорна ако се наложи да го гледаш някой път...
    То ще те обожава и ще те има за някакво божество, поне докато стане на 7-8 години...
    Майка ми роди когато бях на 11 и бях страшно горда със сестра си. И много си я обичам.
    А майка ти няма да те обича по-малко ако ще 10 бебета да има, споко.
    Някакси от тези думи се успокоявам психически
    Благодаря Ви!

Сега говориш така, но когато видиш братчето или сестричето си, мнението ще ти бъде коренно различно. Отрече това, което казвам, но ще видиш, че така ще стане. Трябва да подкрепиш майка ти, докато е бременна. А и тя няма да те обича по-малко и да те изолора, когато детето се роди. Е, ще трябва да се полагат повече грижи за него, но това не значи, че няма да се интресува от теб. А и защо да не и помагаш, когато се роди?

Супер фен
    Ami nedei go priema chak tolkova kato neshto gadno i che shte bydesh izlishna.Shte vidish,che nqma da e tolkova zle kolkoto si mislish ti.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен

Аз имам по-малък брат и?

podkrepqm tova mnenie za6toto vse pak momi4eto qvno e bila v sa6atta situaciq.no i az msilq 4e 6te svikne6 i 6et se radva6!ne se trevoji i ne se pritesnqvai.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

О, не се тревожи - една приятелка на мама има 17 годишна дъщеря и сега роди второто си дете .И аз самата имам братче, разликата ни е 8 години.Може би просто защото съм била само на 7 като ми казаха " Ще имаш братче или сестриче!" , не съм осъзнала точно как ще се развият нещата като се роди бебето.По този начин съм си спестила притесненията, че ще съм на втори план - това така и не се случи! Нашите се грижат както за брат ми, така и за мен.Ще видиш , че така ще е и при теб, споко !В крайна сметка не помисли ли и , че може би майка ти иска да има второ дете и ако я питаш направо "Като се роди, аз втора цигулка ли ще свиря?" ти ще я разтревожиш(тя ще разбере много ясно ,че не си очарована от идеята да имаш братче или сестриче) и допълнително ще я разстроиш ?
    Хайде сега по-спокойно - всичко ще се оправи , ще видиш!

Град
    София

[quote="Анонимко"]
    [b]
    И майка кво няма идва никъде с мен няма разходки няма нищо вече ще има една опашка след нас.....аз съм полудяла с тази мисъл и като се сетя почвам все да плача чак очите ме болят
    Нз какво да правя!
    Ревнуваш!А може би те е срам?!Мислиш че майка ти е стара за второ дете?Погледни от хубавата му страна-ще имаш повече свобода,ще излизаш сама с твоите приятели.То още година две и ще откажеш на вашите да движите заедно.А какво пречи да се разхождате трите с бебето?Моите деца имат 13години разлика и не смятам да има проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си