- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
az imam na nosa,no nqmam snimka
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Мисля, че ще разберете колко ми е наложително да си похваля новия шизофреничен индъстриъл пиърс! Obey your mastaaaa!!!!!
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
с тва ушо ше пробудиш Майк Тайсъна в мен
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мне, нямам
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
уоу ABSOLUT`me тфа е жестокоооооо![]()
аз сега през ваканцията ше се дупча нааа 5 местааоххх дано да стане после ше се фаля
![]()
Наистина някой са си БРУТАЛНИ!Първоначално написано от ABSOLUT`me
Което не ми харесва. Особенно тия пластини под кожата, но някой като тези звездички са симпатични :
Не знам как му се вика. Не съм запозната.
На скоро и забелязвам за цепнатите езици.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз имам само на ушите..![]()
4 общо..
2 съм си ги правила сама.. след малко мисля да си направя още една,ма на хрущяла..
А лятото ще си сложа една на езика..
(една или две.. зависи от паричните ми възможности)..
Еми на пъпа. Много се чудя дали да я махна...
Снимка
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Аз имам един въпрос: Значи искам да си слагам на веждата,но не знам от коя страна е прието да носят момчетатаНякой може ли да ми разясни,че да не изглеждам после като гей или нещо такова...
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
Откога стана такъв разбирач...![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ехоо,некой може ли да ми отговори?![]()
Ехоо,некой може ли да ми отговори?![]()
^ Къф ти е въпроса?![]()
sry ama tva e super glnusno ... daje i na u6ite nqmam dupki ... ujas
![]()
Сори,това бях аз обаче забравих да се регна...Та значи въпроса ми на коя вежда момчетата си слагат обици?Лява или Дясна?Първоначално написано от Boot
![]()
На която решат![]()
аз имах Tongue Web Piercing което по просто обяснено е пиърсинг на лингуалната ципа която се намира под езика![]()
Имах защото този вид пиърсинг се отхвърля от тялото много бързо - обикновено 4-5 месеца но при мене стана много по-бързо за 2 месеча и половина към 3![]()
А пък иначе харесвам пиърсинга като цяло като изключим отвращаващите ме като например Surface Piercing който на мене лично ми е много ужасен или пък онея дето с едни куки им пробиват гърба и те си висят от неккъв таван където най-странното е че няма кръв а като дават интервю ония същите ненормалници викат че било много приятно и си се бил чувствал некси извън кожата си- ненормални
I don't need love - just a lot of laugh
кви са тея бабини деветини,аз такъв piercing имах 3 години,като 'тялото ми' не е и правило 'опит' да го отхвърли..тва ако на сън си си играла и ти се е скъсала ципата е друго нещоПървоначално написано от galka_th
бахти спецовете станаха всички![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И моя на ципата под езика си стои от август и абсолютно никакви проблеми не е имал.
Не мисля, че там се отхвърля най-бързо. Нелогично е...![]()
Всичко е индивидуално + тва не съм си играла а пиърсинга започна да се "придвижва" навън докато вече едва се държеше на ципата и аз махнах обецата
Ам![]()
хахах аз па ако съм спец
просто се интересувм от това и знам доста работи
![]()
I don't need love - just a lot of laugh
Аз постоянно си го бъзикам пиърса в устата, почти не го оставям на мира. И не е мръднал.
Съвсем тъп и обикновен пиърсинг на пъпа, който трябва да сменя в скоро време...
последния човек дето ми каза нещо такова после каза..."то един пиърсинг ако не падне за три месеца значи никога няма да падне"Първоначално написано от galka_th
![]()
познавам хора, които по 3-4 години си носят пиърсите на ципата и нямат проблеми
и кво против сърфейсите?ако си ги гледаш като хората..изглеждат красиво
а "ония дето ги пробиват с куки и висят по тавана" нямат много общо с пиърсинга...съспеншън(suspension ) се казва...кхм, мен ме влече![]()
хех аз пък имам на езика, лабрет и 13 на ушите + флешчеи това дали тялото отхвърля пиърсинга е наистина много индивидуално
аз досега съм нямала абсолютно никакви проблеми с нито един от моите и смея да твърдя че дори не ме боляха след като ги направих...да не говорим че дори кръв нямаше..и въпреки това познавам хора, чиито пиърсинги се възпаляват доста кофти
мн неприятно наистина..и на същите тези хора (например на езика) обицата бива отхвърляна само за годинка (?!@)
No one can stop me from living my life my way
my beliefs are all I've got and I'll
take them to my grave
Don't try and help me, just stay the fuck outta my way
I live for myself and I'll die by what I say