- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
а това в подписа ти е супер яко...Първоначално написано от Alex_89
само долната дупка не се вписва
много добро изглежда
Каква долна дупка? та тя дупката е само еднаПървоначално написано от Jamalska
(ако става дума за картинката от подписа де)
ПП. Не мисля, че на момче ще стой толкова добре, колкото на момиче![]()
SOOO GAYПървоначално написано от Alex_89
Не се обиждай (не очаквам и да го направиш, но да си кажа...), просто това си е мое мнение.
На момчетата най ме радват флешовете... не е някво супер изчанчено, но това ми допада най-много![]()
Така е... но си има различни гледни точки. Аз също имам, но той е съвсем мъничък и не седи странно... за сега си седи и му се радвам, не мисля да го разширявам и няма да се забележи когато някой ден евентуално го махна, защото ако това се случи начи вече имам различни виждания и ще си пусна по-дълга коса и няма да се вижда изобщоПървоначално написано от Alex_89
![]()
аз вече от близо две години имам пиърсинг на веждата и не вярвам скоро да ми писне.
а за флешовете съм чувала, че ако са по-малки кожата може да се свие и да не си личи, но само сам чувала![]()
Първоначално написано от die eiskoenigin
Да де извинявай.Имах предвид от външната страна на ДОЛНОТО ТОПЧЕ как се вижда дупкатаПървоначално написано от Анонимко
2 думи не мога да свържа в смислено изречение.
А са се сетих да питам...За да се направи татус в който като орнаменти от него са сложени обици има ли период на изчакване и кое се прави първо?
Мда, вече се разбрахме :PПървоначално написано от Jamalska
Пък тва което си намислила е йестоко... когато са найтина подбрани това седи много добре. Не мога да ти дам точен компетентен отговор, но мисля че е добре да се изчака първо едното да си заздравее, за да не се получи допълнително раздразняване и първо се прави татуса... АМА САМО ТАКА СИ МИСЛЯ![]()
хмм трябва да отскоча тия дни до някое студио да поразпитам и за цени и тн...адски много съм си харесала нещо като това http://www.happynews.com/living/bodyart/cover.jpg Хм всъщност беше с по-различно разположение и вид на звездите ама докато търсех снимки видях това и ми останаха очитеее![]()
[quote="Alex_89"]Две години??? ОМГ... Моя издържа едва 7 месеца...Първоначално написано от die eiskoenigin
[/quot
еми явно съм голяма късметлийка или човека,дето ми я сложи е супер добър,но факт е, че мойта не мръдна,а на доста хора им изпопадат!![]()
добре де ... пиърсинг на ципата под езика и на самия език ... дали ще стане проблем, в смисъл нз може и да си пречат![]()