.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140

Тема: Piercing

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Alex_89
    На лява вежда доскоро, сега халка на носа.
    а това в подписа ти е супер яко...само долната дупка не се вписва много добро изглежда

И там смятах да се дупча, ама не ме огря. Наште се обединиха срещу акцията ми. А стои толкова готино...
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    а това в подписа ти е супер яко...само долната дупка не се вписва много добро изглежда
    Каква долна дупка? та тя дупката е само една (ако става дума за картинката от подписа де)

ПП. Не мисля, че на момче ще стой толкова добре, колкото на момиче

Е, то и обеците на носа уж не са за момчета...

Guest
    Е, то и обеците на носа уж не са за момчета...
    SOOO GAY

Не се обиждай (не очаквам и да го направиш, но да си кажа...), просто това си е мое мнение.

На момчетата най ме радват флешовете... не е някво супер изчанчено, но това ми допада най-много

Странно е, защото се вижда всичко през ушите... Ама после ако ги махне кво грозно остава.

Guest
    Странно е, защото се вижда всичко през ушите... Ама после ако ги махне кво грозно остава.
    Така е... но си има различни гледни точки. Аз също имам, но той е съвсем мъничък и не седи странно... за сега си седи и му се радвам, не мисля да го разширявам и няма да се забележи когато някой ден евентуално го махна, защото ако това се случи начи вече имам различни виждания и ще си пусна по-дълга коса и няма да се вижда изобщо

Град
    софия
    аз вече от близо две години имам пиърсинг на веждата и не вярвам скоро да ми писне.
    а за флешовете съм чувала, че ако са по-малки кожата може да се свие и да не си личи, но само сам чувала

Цитирай Първоначално написано от die eiskoenigin
    а за флешовете съм чувала, че ако са по-малки кожата може да се свие и да не си личи, но само сам чувала

аз вече от близо две години имам пиърсинг на веждата и не вярвам скоро да ми писне.
    Две години??? ОМГ... Моя издържа едва 7 месеца...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Каква долна дупка? та тя дупката е само една (ако става дума за картинката от подписа де)

Да де извинявай.Имах предвид от външната страна на ДОЛНОТО ТОПЧЕ как се вижда дупката2 думи не мога да свържа в смислено изречение.

А са се сетих да питам...За да се направи татус в който като орнаменти от него са сложени обици има ли период на изчакване и кое се прави първо?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Да де извинявай.Имах предвид от външната страна на ДОЛНОТО ТОПЧЕ как се вижда дупката2 думи не мога да свържа в смислено изречение.

А са се сетих да питам...За да се направи татус в който като орнаменти от него са сложени обици има ли период на изчакване и кое се прави първо?
    Мда, вече се разбрахме :P

Пък тва което си намислила е йестоко... когато са найтина подбрани това седи много добре. Не мога да ти дам точен компетентен отговор, но мисля че е добре да се изчака първо едното да си заздравее, за да не се получи допълнително раздразняване и първо се прави татуса... АМА САМО ТАКА СИ МИСЛЯ

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хмм трябва да отскоча тия дни до някое студио да поразпитам и за цени и тн...адски много съм си харесала нещо като това http://www.happynews.com/living/bodyart/cover.jpg Хм всъщност беше с по-различно разположение и вид на звездите ама докато търсех снимки видях това и ми останаха очитеее

Град
    софия
    [quote="Alex_89"]
    Две години??? ОМГ... Моя издържа едва 7 месеца... [/quot

еми явно съм голяма късметлийка или човека,дето ми я сложи е супер добър,но факт е, че мойта не мръдна,а на доста хора им изпопадат!

добре де ... пиърсинг на ципата под езика и на самия език ... дали ще стане проблем, в смисъл нз може и да си пречат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си