.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: izrabotvam saitove

web design
    Guest

izrabotvam saitove

izrabotvam li4ni web saitove kakto i saitove za firmi i maluk biznes.cena za siat do 25 lv.garnatirane na visoko ka4estvo i dizain na saita.

Град
    Търговище

Re: izrabotvam saitove

Цитирай Първоначално написано от web design
    izrabotvam li4ni web saitove kakto i saitove za firmi i maluk biznes.cena za siat do 25 lv.garnatirane na visoko ka4estvo i dizain na saita.
    а безплатно изработваш ли ?

Съмнявам, че разбираш от нещо като web design. Най-малко оставяй контакти.

Forslor
    Guest
    ДА - да покажи , покажи ,че скоро не съм оплювал хора мислещи се за велики web designеrs

Guest
    Дай да ти видим произведенията и може да се абонирам

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    25 Лева с Темплейт И ние можем да си го напраим ако е с твой Темплеит може да си заслужи цената

Guest
    Къв дизайнер си, като един твой сайт не си дал да видим. Да не би да са ти показали в у-ще как да направиш таблица на html и си решил да изкараш някой лев

о боже рекламата....

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

WEB DESIGN
    Guest
    DA MOGA DA VI DAM PORTFOLIO.NO MILSLQ 4E NE E NUJNO DA OBEJDAVAM NQKOI VUV VUZMOJNOSTITE SI KOITO ISKA SAIT DA KAJE POSLE 6TE VIDI GOTOVIQ AIT AKO MU XARESA OBQVIL SUM CENA.MISLQ 4E NE E MNOGO.

A 6TO SE OTNASQ DO PSIXARA MI AKO ISKA6 LI4NA 15 LV.PREDI TVA 6TE VIDI6 STRANICATA AKO TI XARESA ESTESTVENO.

WEB DESIGN
    Guest
    DA MOGA DA VI DAM PORTFOLIO.NO MILSLQ 4E NE E NUJNO DA OBEJDAVAM NQKOI VUV VUZMOJNOSTITE SI KOITO ISKA SAIT DA KAJE POSLE 6TE VIDI GOTOVIQ AIT AKO MU XARESA OBQVIL SUM CENA.MISLQ 4E NE E MNOGO.

A 6TO SE OTNASQ DO PSIXARA MI AKO ISKA6 LI4NA 15 LV.PREDI TVA 6TE VIDI6 STRANICATA AKO TI XARESA ESTESTVENO.

434

и тъй тъй се прай реклама .. ако исккате нещо професионално (не за 25 лева ест) на все пак приемлива цена ... цъкнете на линка в профила ми

Forslor
    Guest

Re: 434

Цитирай Първоначално написано от zubi
    и тъй тъй се прай реклама .. ако исккате нещо професионално (не за 25 лева ест) на все пак приемлива цена ... цъкнете на линка в профила ми
    Хах ми цъкнах да ти кажа и не останах впечатлен от видяното. Единствен от всичките ви изработени проекти който става е официалния сайт, останалото е адски еднотипно като дизайн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си