- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми пускат
Не ми пускта, защо? Снимки: kartinki88.hit.bg/DSC00608a.JPG , kartinki88.hit.bg/Picture%2015.jpg , kartinki88.hit.bg/Picture%2016.jpg
Не мисля, че съм грозен, но да не би да е заради липсата на стил?! Нито съм фешън, нито спорти, нито смъкнат?
Какво не ти пускат тока,водата ...???![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
хахаха не си грозен ли....![]()
![]()
ебахта в крокодила си
Глупости, много добре си изглеждам. Аз по транспорта гледам хубави момичета с ужасно грозни мъже. Явнто Софийските мъже са такива...
Това е странно. Не отговаря на пранвилата. Мнения 8само с картинки са забранени.Първоначално написано от super`gotka
Ми то не зависи само дали си хував е!!!![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Всъщност вече като пак съм егоист повече ме харесват. Ех хора. Явно предпочитат егоистите пред тези, дето са добри и се раздават напразно.
бате,дори и за най грозният влак все ще се намерят пътници![]()
Имаш две очи,един нос,една оста.....схвана идеята.....eеми не си най-грозният начи...оф стана все едно ти се подигравамисках да кажа да си имаш самочувствие,умерено разбира се.....
а пък не всички момичета пускат на всяко момче....![]()
А ти как разбра, като снимките не се отварят нещо?!? А между другото. Жените харесват тези със самочувствие, дори малко нагли, хахални, прости и егоисти.
Очаквах отговори от рода на: "Ставаш!", "Супер си", "Готин си".
mnoo o4akva6 ;DОчаквах отговори от рода на: "Ставаш!", "Супер си", "Готин си".
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
1. Кви са тия влакове, абе ти добре ли си? Влаковете са на гарата, става въпрос за хора!!!Първоначално написано от sharkybul
2. Сложи си по-добра снимка за аватара, че крокодили не ми се гледат.
Е, то и ти, даже си се регистрирал в сайт за запознанства!Първоначално написано от n1ght_shadow
![]()
ne6to protiv??? kav si ti da mi kazva6 ko da praq
regnal sam sa za fun
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Аз да съм казал, че ти давам тон в живота?!? Просто отбелязвам фактите. Забранено ли е?!?
e to huu ama to tai prozvu4a 4e...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ami az ne sam grozen ama mai ti osven grozna si i tupa i nagla i prosta i glupava i protivna i zla.
Пич, да ти кажа първо че снимките не ти се отварят. И второ, и по-важно; чувал ли си лафа, че мъжете харесват с очите, а жените - с ушите? Някой свежар, който знае кога какво да каже и е малко по-разтропан, дори и с работни дрехи да се мъкне - пак има по-големи шансове от некое фашънче, дето само трае или ръси идиотщини не на място.
Не ти пускат, защото не знаеш как да си поискаш, е това ще ти кажа аз.
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
не моа да отвора снимкитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Не ти пускат щото си калпав и нямаш дар слово най вероятно.
Ако такова ти е отношението към всички които ти казват истината ще си останеш девствен още дълги години.Първоначално написано от Анонимко
Не те знам смотана ли си или смотан,ама си ЗЛЕ.За самочувствието съм съгласна,ама за нахални,нагли,прости и еготисти-ще ме извиняваш-рядко некадърна простотия каза.
По темата:Ти какво очакваш да се записват при тебе с номерче ли?Намери си приятелка и ще ти "пусне".
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..