- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- savet4ence?
Така, мойто не е точно проблем, но е затруднена ситуацияНачи почти на 16 сам. Неска по физическо моя клас и един друг имаха заедно. И нали си бяхме седнали на пейките и си праихме лаф моабет. И имаше още 1 момче, но и 3 момичета. Говорихме си и едната, която се води с 'славата' на курвата на випуска (уж пуска на секи срещнат, ама същност си няа приятел в момента) ми прай физионимии. После я изгледах странно и псоле ме погледна и демонтративно си облиза устните, след което стомаха ми се сви. Което беше супер тъпо, щото аз не харесвам такива, а и хода с една от моя клас. Утре ше се засечем, когато сменяме кабинетите и не знам какво да направя?! Да предприемам ли нещо, след като си имам гадже, но пък стомаха казва
![]()
![]()
![]()
От това какво ще направиш ще си проличи дали си пълен тъпанар и задник ...или държиш на момичето с което си.. а това че ти е направило този знак не значи че непременно ще ти пусне...в повечето случаи момичетата дет им се носи славата на к***и не са и помирисвали момче!
P.S.Стомахът играе само една роля..храносмилателна!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тва момиче или си прай ташак с тебе или мноо е загоряла....![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Не е задължително, когато стомаха ти казвада означава нещо.На мен така ми става и от притеснение.
Така че не се занимавай с нея, бъди си с гаджето си.
Хаха, да.Първоначално написано от Mad&Bad
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Не се забърквай в проблеми!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nqmam dumi.s moq hodim ot qnuari i sme super dvoika.az poneje mn go obi4am,no prez purvata sedmica na mart mesec i do sega ne poddurjam vruzka s nego,za6toto mu se surdq za tova 4e ne me potursi na 8-mi no v su6toto vreme mi e mn mu4no i iskam da go vidq.toi ne mi pi6i daje i sega nz kakvo da pravq.ako go ostavq moga da trugna s nego,no problema e 4e nz dali da vidq kakvo 6te stane ako ne go zareja ami dokato sum na daskalo si mislq za nego a toi hi4 ne me tursi...of lipsva mi[/img]
Първоначално написано от koalka
i az sum na tova mnenie budi si s gadjeto
Няма смисъл заради едно предположение, да си съсипваш връзката. Пък и щом и се носи славата на к***а мислиш ли че има смисъл, ако ти пусне ще се ..... и после....какво тя сигурно ще си потърси друг! А това за стомаха е от притеснение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Awe pich vrutniq i kurvata prosto glei taq tvoita da ne razbere,ako misli6 4e 6e razbere nz!Kolkoto pove4e tolkova po dobre sea ti padnala nema na 6o da gi vrutka6![]()
Не си струва заради един мимолетен поглед да провалиш връзка градена с времето.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Edin kazva edno drug drugo ptavi kakvoto iska6 no znai 4e poema6 i risk.![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Представям си как щеше да опърдиш и оакаш ситуацията, ако ти беше показала цица, например...![]()
Животът е БРЯГ!