.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Белег - яко ?!!?!

Попринцип белези имам навсякъде от разнообразни места и неща. Сега се сдобих със 2-ри от оперативна намеса. Първия ми е на окото, имам белег от шевовете Та прясното ми белегче, още преди да стане бях утешен "няма страшно, ще си направиш една татуировка и няма да се вижда" - доктора. Та го казах това на една съфорумка, която ми дойде на свиждане в болницата, а тя "как ще го криеш" а-у "по-готино е да се вижда", а аз отвърнах, че ще имам да показвам татуировка и белег на едно място
    Та въпроса ми е наистина ли ви харесват белезите? Аз преди време направих на сестра си един, и сега си го носи ... отнесе 8 шева и съвсем не мисля че е привлекателен
    Вашето мнение няма да повлияе на това дали да си правя татуировка на мястото на белега или не, просто ми стана интересно к'во им е толкова "якото" на белезите.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    миии(да пак съм аз )..аз имах мн по коленете,защото като малка имах склоността да се пребивам доста често..
    аамм имам и по лактите,ама те не са интересни..
    имам на лявата длан посредата..правих картичка на майка ми преди няколко години и си набучих лапата на ножицата..ужас беше,излезе от другата страна...
    имам съвсем пресен отпреди 2 месеца на коремчето (операция от апандисит),ама разреза ми е малък 4-5см
    имам малко по-надолу от него още един белег,ама той е от операция от херния,когато съм била на 2-3 години
    имам по главата доста,много пъти съм се праскала жестоко с бухалките по време на съчетание
    имам и 1 белег от шарка,точно на челото,ама е мн малък и трябва някои бая да ме разглежда отблизо,за да види къде е точно
    имам белег на лявата ръкаот изгаряне с ютия
    имам и белег на 2те колета,ама не от падане,а от 'хирургическа интервенция'(вадиха ми вода от капачките)
    мисля,че са това..а колкото до това дали ми харесват или не..всъщност ми е все едно,ама не бих тръгнала да ги крия или да ги заличавам с лазер..всеки белег си има история,в повечето случаи интересна
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Амии има някои които са грозни някфи,обаче има и такива,които те правят някак си яко.В смисъл че повече се отличаваш и един вид това че имаш еди-какъв си белег , на еди-кое си място ти ходи.
    Има едно момиче,което има белег точно под едното око (малко настрани де ) и той я прави да изглежда по-независима и май по-красива
    Ауе нз оплетох се..... надявам се да сте ми проследили мисълта

Град
    Стара Загорка
    Абе не ме интересуваше особено много къде имаш, ABSOLUT`me, а и честно казано те бях забравил и се позачудих над ника ти коя си. Явно не съм злопаметен, пък и съм миролюбива личност.."пииййс, бабо, пииййс".
    Мимке, наистина ни беше изключително трудно да я проследим, но наистина мисля че беше задоволителен отговор.
    Относно поребителя след теб..."на всяка манджа мурудия" а и туй не ми е бойна рана...ами от някви си лекарчета.
    Чакай ся специално да ти напиша SMS-а преди операцията:
    "Ей, Саше, дръж се мъжки путко ... Утре ще стискам палци да минава бързо ей Айде и да се оправяш че няма къде да спя в Стз инъче :Д хаха Т'ва беше шега де (за спането) Айде утре след Операцията пиши 1 SMS да не те мисля. Аре Саше 28/14/88! С тебе сме Аи Братчед и последно да кажеш на оня с бялото (от ККК) да внимава, щото ще го счупим инъче ихцхи айде биритчед {} 88!"
    Ако не знаете тез с бялото к'ви са...май не беше нужно да пиша всичкото, но сега осъзнах колко дълго е и колко олигофренски звучи

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Белег имам на най-видното място възможно.На лицето м/у 2те вежди .От шарка е и е като дупчица,мъничка.Забелязва се . В началот беше гадно понеже всеки като ме видеше и " Я Я Я Я от къде е тва?!"
    А най-смешно ми беше като ме попитаха " УАУУУ ти пиърсинг ли си имала там?!?"
    Ама живот.Нося си го и се надявам след някоя и др година да се заличи.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е аз се чувствах длъжна да споделя опита си
    и спокойно,и дамгосан си красив.стига вече
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Е, зависи от белега и от това как стои. Иначе да, има хубави белези. Една приятелка от моя клас има много малко белегче, точно над устата, във формата на ръкописно в А тя се казва Валерия. Много интересно е станало
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    predi nqkolko godini si4kite mi prusti na racete beha v belezi ot porqzvane ama ne malki belez4eta mi seriozni
    iam 1 na kolqnoto... imah 1 na kraka dosta dalag ama po4ti iz4ezna
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не знам... Според мен белезите са готино нещо, стига да не са ужасно големи, дълбоки и на много видно място. Аз също имам доста белези, един от които ми е на челото... Сестра ми ме беше ударила с една мотика на село, докато копаехме в градината Бяхме малки и нямам голям спомен от тогава, но всеки път когато някой ме попита му разказвам историята и става забавно. Та мисълта ми беше, че всеки белег си има минало и история и ако ги нямаше тях, едва ли щяхме да си спомняме за някои периоди от живота ни... А по въпроса дали са привлекателни. Както вече казах - зависи от белега, мястото и т.н.

Град
    Стара Загорка
    CooL^GirL^^^, и аз бях изпращял един, ама не с мотика, а с едно там друго такова за копаене (ау че гражданин съм! заприличал съм на софиянец).
    Ексчо, е ако беше от няква случка щях да се радвам, а то от операции...не е яко. Преди исках белег от куршум над гърдите...около рамото някъде

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Бравоооо брато накараме да се замисля ...досега не бях обръщал внимание на белезите си..и сега ми се струват готини ..за съжаление повечето са на места които са открити само когато съм на плажа..пък и белезите са си спомени които ни помагат да си спомним за по-добрите или съответно по-лошите моменти от живота си!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    На мен ми допадат белезите.Почти навсякъде особено на мъже изглеждат много секси(за мен).По принцип нетипичните неща допадат.Донякъде е същото като бенките(или бемките,не знам как се пише)
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ami az imam dosta belezi i mnogo im se kefq to ne sa ot sharka ot padaniq ot schupvaneto na glavata mi e tozi nai si go haresvam i dosta se nabiva na ochi :P seki beleg si ima istoriq

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Зависи от белега - някои са много секси и ми харесват, но пък има други, които са ми доста гадни.. снимай твоя :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Имам тук-там от шефове в следствие случка, но са на места който не е наложително да крия. Като цяло има белези и белези. Една приятелка например има малко под окото и й стои все едно е трябвало да има белег там.

ha predi mnogo im se drazneh.. imam 2 na liceto ediniq na vejdata a drugiq nad ustnata.. tozi nad ustnata po4ti ne se zabelqzva ve4e ne 4e sa neshto no puk men si me kefqt nqkvo qko takova e :P imam dosta spomeni svurzani s tqh i sq daje me e qd 4e tozi na ustnata zarasna (ama nqma kak imam go ve4e.. sig 12 godini) ..

Град
    Стара Загорка
    valantain_love, айде поне да ми махнат и другата половина от конците, а? Че днес преди да ме изпишат само една част махнаха
    Ама не мисля да го показвам където и да било. То там...не се вижда...освен ако някоя кака пак не ме е лепнала да ме изнасилва, ама това вече става по-рядко.

имам един между двете вежди от стъкло като малък един ме оцели много мъжката...амаа май вече не се вижда много много,защото почти никой не го е забелязвал...
    на лявата предмишница имам белег...кръгло нещо от чай като малък съм се изгорил и за него повече са ме питали..дали не е от цигара или нещо такова
    има някой се радват на белезите други не..зависи от психологията на човек,а и от белега де има си някой наистина са доста кофти

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    не е мн яко да имаш белег, но ако не се вижда кво ти пука
    ааа може да си измислиш някоя история за пред мацките(някои се кефят на историйки) от типаа "тва ми е от павето на един скинар ... после го наредих него, не успя да си събере зъбите"
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не ми харесват.Ако не са много не ми правят впечетление.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, не ми харесват.Ако не са много не ми правят впечетление.
    И да е 1 на гадно място няма как да не ти прави впечатление

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ееее той ще сии измисли друг типаж в образа на лошия
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Готини са онези Емо-самоубийствени белези дето са на китките!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Стара Загорка
    psycho_girl, както вече ти казаха...най-вероятно няма да имам такава историйка Пък и нещо тези филми не ми харесват
    Вижте мнението си на леля ви fake:
    [19.3.2007 г. 19:11:14] Ина каза: бтв свалили ли са ти конците?
    [19.3.2007 г. 19:12:33] bulgarche-to каза: не
    [19.3.2007 г. 19:12:36] bulgarche-to каза: половината
    [19.3.2007 г. 19:12:43] Ина каза: а колко шева?
    [19.3.2007 г. 19:12:46] bulgarche-to каза: 5
    [19.3.2007 г. 19:12:51] Ина каза: уау
    [19.3.2007 г. 19:12:59] Ина каза:
    [19.3.2007 г. 19:13:05] Ина каза: да почна ли като розовите момиченца
    [19.3.2007 г. 19:13:26] bulgarche-to каза: те к'во праят?
    [19.3.2007 г. 19:13:28] Ина каза: "аууууу ама болеше ли" "ауууу ама може ли да видя" и накрая разбира се "ти си моят герооой"

Голям фен Аватара на Ziezi
    Ау белези...Мда,срещат се и по моето тяло...Като цяло едно време имах пъпки,от тогава има некой и друг белег по лицето...Окосмената част на главата ми прилича горе-долу на сито за ечемик(примерно)...Особено задната част...Липсва ми половината безименен пръст на дясната ръка..Дълга история..Най-скорошния ми е на стъпалото..Изпуснах един нож върху него,в следствие,на което получих четири шега..Абе не ме дразнят особено много,ама предпочитам да ги нямах..
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си