- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо???
Защо момичетата предпочитат умните мъже, а момчетата тъпите жени? И защо една жена се приема за нормално да е глупава, а от мъжът се изисква твърде много в това отношение. Да не би в леглото акълът да има знамение??? Всеки има право да е глупав!!!
Vobshte ne sam saglasna! Koi e kazal 4e majete haresvat tapi jeni?!Spored men tova ne e nikak vqrno.I ot kakav zor jenata trqbva da e glupava za da q haresvat?V edna vrazka se iziskva akal i ot dvamata!Tova si e moeto mnenie.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
никой не би искал половинката да му е тъпа .. както единия трябва да се старае и да полага усилия така и другия трябва да прави същото
Е явно само в София е така, ама то София е най-голямото село.
Нещата не опират само до леглото, както може би си мислиш!Аз такова нещо, което казваш не съм забелязала.Един мъж предпочита една жена да е тъпа, когато е само заради секса с нея и тя да не може да разбере това.
Не съм съгласна с теб....
Аз не бих ходил с тъпа жена защото ще ме подиграват и ще ме е срам да ходя с нея,само ще ме излага,но има мъже които излизат с такива защото са по лесно податливи в леглото и във всичко останало
![]()
Кой ти каза, че момчетата избират тъпи момичета?! Това изобщо не е вярно! Може и да ги търпят известно време, но това е защото имат някаква полза от тях .... Имах един приятел, който хопдеше с една много куха лейка .... просто милата беше много зле ... и всички го виждаха .... дори той говореше гадни неща за нея, когато не е в нейната компания .... Малко гадничко наистина ... Но причината поради, която я търпеше беше, че работеше за баща й и това го устройваше .... Всеки с интересите си ...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Само комплексарите искат да имат тъпа жена до себе си, за да могат да я контролират и въртят на малкия си пръст. Както е важно мъжът да е умен, не по-малко важно е и жената да бъде умна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
OMG kva e taq prostotiq
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Едно момиче предпочита да има умно момче до себе си за да има аджеба с кого да приказва, ако момичето е просто естествено, че няма да й направи проблем да има до себе си куха лейка.
Някой момчета, ще предпочетът по-просто момиче от по-умното, защото на тях им стига само 1 мъж в къщата. Тия мъже бих казала, че все още са с турски манталитет.
За в кревата не трябва мозък.., точно и за това момчета които си търсят креватно преживяване си харесват глупавите момичета.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това са пълни глупости,претъпкани дажеОт къде ги измисли тези глупости,че мъжете харесвали тъпи жени?Това напълно си зависи от човека.Но не мисля,че който и да било човек,би искал гаджето му да е тъпо.Сега,съгласна съм за това,че като нямат с кой да правят секс си търсят някоя по-тъпичка,за да си задоволят нуждите,но до тук.Няма да тръгнат с нея много ясно.Може да я потърсят пак в краен случай,за да я на...т пак и така ще е винаги.Не съм съгласна с твоето мислене.Използват тъпите момичета да секс,за нищо повече.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Оооо,повярвай ми не всички (и момчета и момичета) държат на акъла.Аз лично държа,и то много,но голяма част от хората на моята възраст се интересуват само от пари и секс.Което е жалко.
Не смятам, че харесват тъпи момичета.Все пак кой би искал да е с някоя куха лейка, освен ако самия той не е тъп, че да не се комплексира от по-умно момиче! Но по принцип никой не иска да търпи тъпотията!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти чуваш лш се бе? те и двамата да са умни няма пак за какво да си приказват, приятелство между момиче и момче няма заради липсата на общи интереси, кво той ше й говори за коли, тя за гримове ли?!?Първоначално написано от Crazy`Witch
Абе нз ама май единствената тъпа тука излезе авторката на абсурдно тъпата тема![]()
![]()
![]()
Само да вметна едно мое наблюдение:
Умните хора се подценяват и се правят на тъпи, а тъпите се смятат за умни.
Подкрепям!Първоначално написано от koalka
За сериозни взаимоотношения няма мъж,който да предпочете празноглава кранта,която си отваря краката за поздрав.
всеки човек според мен е идивидуален и това дали ще е умен или глупав не засяга това от кой пол е.
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Но е факт, че софиянци са по-грозни мъже и по-малко мъже от провинциалистите. А, и някои провинциалистки са по-истински жени от надутите и взискателни софийски п*тки.
И тва до голяма степен се отнася за някои, които живеят в центъра и си мислят: "Аз съм Бог/богиня! Имам пари, значи съм нещо! Не мога да си представя как някой няма да иска да живее в центъра." Плюя на такива нищожества с претенции. И искрено заявявам, че не бих заменил квартала си, който за разлика от центъра не е гъз до гъз претъпкан, има междублокови пространства и хората са нормални.Първоначално написано от Анонимко
Като изключим тези теми и още 3-4... всички останали могат да свършат работа...Първоначално написано от Анонимко
Ти какво искаш да кажеш... че никога не си говорил с човек от срещуположния пол, че никога не си излизал с такъв?
Имаш ужасно странно и грешно разбиране...![]()
Първоначално написано от Aleandra
Напротив, разбирането ми е правилно. И в детската гладина заже е така. Приягел - от същия пол, познати - от всеки, а гаджета от срещуположния. Не ми е приятно. Не искам да имам жени приятелки.Първоначално написано от Manic_Panic