- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо???
Говорил съм от срещуположния пол, но ми е гадно, в смисъл нямаме какво да си кажем?!? За какво да говорим, като нея я влечат гримовете, мен колите?!?
Единственото момиче, което ме кефи като характер и е от моя клас се гримира постоянно, говори за това къде ходила и с кого. Нея поне не я интересуват тъпи теми като животът, политиката, новините и подобни простотии. Тя не говори за живота, живее го.
Само вметка от мен - вече разбрах какъв тип приятели ми харесват. Купонджии, да не мислят за живота, да го живеят. Без умопомрачителни умозаключения, излишни философствания, гледане на другите, интересуване от политика и тем подобни простотии. Съжалявам, че през петте години, през които си губех времето с гореизброените глупости все едно не съм живял а и си намирих тъпа компания, от която скоро ще се отцепя.
изобщо не съм съгласна!по се приема мъжа да е глупавичък, отколкото една жена!и не го казвам само защото съм жена!и някой, който иска тъп човек до себе си значи го иска, за да не се комплексира може би!
![]()
Let The BEAT Control Your Body