плс помогнете ми нз вече какво да правя преди няколко седмици се запознах с едно момче в чата...на снимката ми хареса супер мн...постоянно мислех за него...той също ме беше харесал и то не малко...доста време лафихме и накрая решихме да се видим...разбрахме се във съботата да се чакаме пред една дискотека...като го видях аз бях стъписана беше още по голям сладур на живо...постояхме малко в дискотеката и решихме да излезем за малко...постояхме малко и решихме да отидем някъде да поседнем и да поговорим....той беше толкова мил макар и малко срамежлив сякаш той беше точно за мен..разбрах толкова неща за него когато говореше имах чувството че описва мен а не него...а когато го попитах какво мисли за мен и дали се е променил мнението за мен той ми каза че съм била перфектна...до тук добре цяла вечер бяхме заедно..бахме като две влюбени гълъбчета...но на др ден разбрах нещо мн гадно...попитаха го дали би ходил с мен той казал че съм била супер сладка и мн ме харесвал но имало и някакво момиче от неговия квартал...на мен ми стана мн гадно и реших да поговоря с един негов фр и той ми каза че ще ми помогне и че имам големи шансове но трябва да му избия др момиче от главата а нз как...плс кажете какво да направя и дали си заслужава....искам да бъда с него...плс помогнете ми
благодаря ви предварително