.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Kak?

Guest

Kak?

Kak da namerq ob6ta tema s momche? Mnogo se pritesnqvam kato govorq s mom4e i ne moga da namerq ob6ta tema osven u4ili6te. Kvo da pravq?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Опитаи се да се отпуснеш няка кФо да се притесняваш
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Има някои теми, по които ако се подготвиш 100% ще имаш успех

1)Автомобили
    2)Спорт (Еврофутбол)
    3)GSM-и
    4)Кино и музика

Успех

Голям фен
    Не са само тези,които са изредени в горното мнение.Има и още теми по които можеш да говориш с едно момче.Жив пример за това е-пиенето!Не мисля,че на теб ще ти е интересно да си говориш с него по тази тема,но питаш и аз отговарям Просто се отпусни и го разпитвай нещо,как е прекарал деня,да разкаже нещо за себе си...Говори му и ти за теб.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Не са само тези,които са изредени в горното мнение.Има и още теми по които можеш да говориш с едно момче.Жив пример за това е-пиенето!Не мисля,че на теб ще ти е интересно да си говориш с него по тази тема,но питаш и аз отговарям Просто се отпусни и го разпитвай нещо,как е прекарал деня,да разкаже нещо за себе си...Говори му и ти за теб.

Ееее много ясно, че момчетата не са никак повърхностни (или поне повечето), но поне една от темите 100% ще му е интересна..

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ако и двамата мълчите и няма тема за която да говорите,тогава започни да разказваш някоя твоя случка така може да тръгне разговора и към други посоки,може и той да се сети да разкаже някоя подобна случка и така

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говорете си за по-различни неща.Например за музика, филми, нещата, които ви интересуват.И най-важното е да не се притесняваш, защото зацикляш и не можеш да кажеш и дума.

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами говорете си за по-различни неща.Например за музика, филми, нещата, които ви интересуват.И най-важното е да не се притесняваш, защото зацикляш и не можеш да кажеш и дума.
    Подкрепям

Град
    in your eyes!!!
    аз например запо4вам да разказвам някоя слу4ка от деня и после тои запо4ва да разказва не6то и ето ти разговор
    Perche???

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Подкрепям
    И аз!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Там, където е сърцето...
    Трябва да започнеш някакъв разговор, за теб нещо или го попитай нещо,
    не е толкова сложно. Просто когато говориш с момче се отпусни няма да те изяде.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ее момчетата поне са лесни.. музика, футбол, компютри (всякакви модерни нещица - players, телефончета) после филми.. водите на кафе, разходка, взимате се и си готова
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

С едно момче или има,или няма какво да си говоря.С някои постоянно намирам тема на разговор,а с други и да се мъча пак не се получава.Тей че с някой ако няма за какво да си говоря ми става ясно че не е за мене
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

1)Автомобили
    2)Спорт (Еврофутбол)
    3)GSM-и
    4)Кино и музика

Успех
    + компютри

Разбери коя е темата която наи-много го вълнува,после се порови въвъ нето и потурси инфо за неговата мания!Така той ще види в теб всестранно развита личност!А един път започнете ли разговор значи нещата ще тръгнат от самосебе си по-нататък!

Мега фен Аватара на iiirish
    заинтересувай се от нещата, които на него са му интересни. например ако го влече футбола го поразпитай за някой неща, които не са ти ясни в играта момчетата обичат да дават подобни "уроци" няма нищо страшно в това да говориш с момче, може би понякога просто трябва повече време да се отпуснеш пред него, но това става бавно и постепено

Ами питай го от какво се интересува и ако имате общи интереси говорете за тях!!!

Голям фен
    Има хора,с които можеш да си говориш с часове без да спреш и без да изгубиш интерес.Има и такива,с които 2 думи не можеш да си кажеш на кръст.Приеми,че с това момче нямате какво толкова да си говорите. :P На сила хубост не става. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    bARbiTy pravilno e napisala.ot nachaloto se razbira dali si pasvash s nqkoi.Kato nqma kvo da si kajete kvo izliza nqmata obshti interesi,ne mojete da si spodelqte..a qvno zabavlenie obshto ne mojete da si namerite.
    i vse pak ako si truvdo reshena,che iskash da opitash...muzika,flimi,obshti poznati,gsm-i...nqkvi interesni sluchki moje da si razkajete... da idete da pograete bilqrd primerno ili da pokarate kolelo... zavisi ot momcheto
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от nenormalen
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

1)Автомобили
    2)Спорт (Еврофутбол)
    3)GSM-и
    4)Кино и музика

Успех
    + компютри
    + seks
    In dreams there are no rules...

Град
    Sofia
    pravi se na izrod az tfa pone go moga hahah futbola e temata

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Guest
    еми я кажете как да се сближа с момче с което сме се опитвали да разговаряме по много теми ама не се получава
    за музика неможем да си говорим просто не слушаме еднакви стилове-той е любител на хип-хопа а аз на чалгата
    за футбол и като цяло за спортове също не нармираме какво да си кажем нито той нито аз се влечем по такива неща той си пада лошо момче с наркотици се занимава (и това е може би единственат тема по-която можем да водим смислен разговор макар че аз не си падам по такива неща) но въпреки че се занимава не е наркоман (това го споменавам за да не получавам въпроси от рода ако е наркоман не си губи времето с него )
    той по кафета не ходи от малкото неща които успяваме да си кажем знам че се чувства некомфортно по кафета понеже след като е смъкнат всички го заглеждат а не му е приятно (макар че аз съм сигурна че е заради твърде привлекателния му външен вид )
    и въпреки всичките ни различия аз усещам че ме влече неудържимо и съм 100% сигурна че и той има чувства към мен иначе нямаше в 2 сутринта да се съгласява на разходка с мен насаме
    общо взето дайте съвет как да пробием бариерата помежду ни БЕЗ да си променяме личностите да си се запазим каквито сме а не да се правим на актьори един пред друг

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Подкрепям
    И аз!
    me too

Even heaven is hell without you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си