- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bezrazli4en :X
S edno mom4e hodihme dva meseca i skasahme predi okolo sedmica.Mislia 4e mu stanah bezinteresna za6toto mn mu ogajdah i go ostavih da mi se ka4i na glavata i nakraq ne izdarjdah i sega mai sme samo poznati,no toi kazva 4e o6te ne sam mu bezrazli4na i se 4udia dali ako me vidi s dr mom4e 6te izrevnuva(be6e mi kazal 4e e stra6no revniv) i dali pak 6te me poiska.Dano stane taka,i ako stane toia pat az 6te se pravia na luda![]()
az su6to hodih s biv6iq mi 2 meseca!!!ii go zarqzah zaradi edni negov mn dobar friii toi sq umira ot qd kato ni vidi!!taka 4e deistvai \
/
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Тук не е въпроса да си го връщате.Просто не се занимавай вече с него, защото той най-вероятно няма същите чувства, ако има такива(по-вероятно няма, защото те е зарязал).Нормално е да изревнува, но това не значи, че изпитва нещо.
Ако харесваш друг...давай,няма смисъл да търсиш бившия вече.
Естествено,че като те види с друг и не е безразличен към теб,няма да му стане хубаво.
Но ако нямаш друг в акъла си ,недей си връща...Тъпо е -
децата от 5 клас правят така,а ти не си такова.![]()
Няма смисъл да се върнеш при него щом не е успял да те оцени. А и не му позволявай да ти се качва на главата!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Смятам че няма смисъл да се връщаш при някой който не те е оценил!А това да го караш да ревнуваш е от тъпо по тъпо!!!Ако те обичаше нямаше сега да сте разделени!!!СЪВЗЕМИ СЕ!!!
Няма смисъл да се връщаш при него още повече, че те е зарязал. Това може да ти покаже колко държи на теб! А това с ревността според мен не е особено добра идея все пак може и да изревнува, но това няма да ти помогне с нищо, защото дори и да има още нещо към теб ще си помисли че ти нямаш и сама ще се оплетеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти си луда ма. Зарязала си го заради негов приятел. Даже до колкото виждам МНОГО добър приятел. Е от това ми става ясно какъв човек си и какъв "ДОБЪР" приятел му е оня келешПървоначално написано от desi45
![]()
... Съжалявам такиа като вас , сериозно! Бил съм на тоя пич на мястото, но и поставих на място ония 2мата които се опитаха да се подиграят с мене. Перчеха ми се и кво ли още не. . . ся са благодарни на Господ че са живи !1111!
П.П. Не ми пишете такиа мнения ш'ото незнаете кво причинявате на хора like me![]()
донякъде си права, че когато угаждаш безрезервно на един човек ти му ставаш безинтересен. макар че от друга страна никак не е редно и да им се качваш на главите!
за съжаление аз правя всичките си приятели до сега луди! и някой ден това ще ми излезе през г*за сигурна съм
Вие изобщо за кво си хващате гаджета??? Не мога да ви разбера, честно! Правите ги луди, карате момчетата да съжаляват, че са били с вас като тръгвате с най-добрите им приятели?Или си играете с тях като все едно са играчки, които нямат чувства? Аве ае стига глупости , стъпите си малко на краката, стиа с тва летене!![]()
![]()