- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм по време на сънн?
А е случвало ли ви се е такова нещо( момичетата питам щото за момчетата сички знаем) щото четох някъде че става при 40% от жените ама ми се струва че са по- малко или никоя не си го признава. А че ако е вярно трябва да се радвам че съм сред тея 40%![]()
Мне. Баш оргазъм не съм.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хм,не съм 4увала до сега оргазъм по време на сън при жените,айде да е влажна може,ама чак оргазъм не!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Овлажняване да,но оргазъм...не съм чувала и то по време на сън...
На мен не ми се е случвало
Хаха ами незнам,поне на мен не ми се е случвало може пък и да има такъв случай при някои ,но не бях чувала до сега при жените.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
свършват.
Не ми се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
в интерес на истината някой от най-големите ми оргазми са били насън![]()
mi na men to4no predi 2-3 dni mi se slu4i da izpitam orgazam po vreme na san.i naistina be6e mnogo xubavo,no za sajalenie samo vednaj!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Не- аз не сънувам и почти никога не си помня сънищата, така че няма от къде да знам какво съм изпитала и кво не по време на сън. И много ме съмнява да сънувам такива неща, от рода на еротични сънища, щото по принцип малкото сънища, които си спомням са свързани със съвсем други теми и проблеми а не със секса.![]()
Случвало ми се е веднъж...преди около месец. Така и не помня какво точно сънувах.Беше доста странно.
Ne sum sanuwala erotichni sunishta,kamoli orgazym da polucha.Rqdko sanuwam,a i sled towa ne pomnq nishto ot sanuwanoto ... Redki sa sluchaite w koito si spomnqm kakwo sum sanuwala :P
А стига бе, на мене доста често ми се случва дори и без еротични сънища- най- малко 4 пъти в месеца.. Малее аз да не съм някаква маниячка![]()
Ехеее баси хората как го получавате тоя огразъм от нищото ,при мен с действие не се получава лесно ,а пък да не говорим просто ей така или от някви сънища ...Първоначално написано от savage
![]()
свършват.
emi i az sam izpitvala 2-3 pati.mn rqdko se slu4va pri men i to vse na nqkvi super stranni sani6ta...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Pri nas mom4etata ima takova ne6to no za momi4etata ne sam 4uval do sega za takova ne6to![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Случвало ми се е 2 или 3 пъти.