... e taka...
vika mi da se mahna ot ku6ti 6oto nemoje da me turpi... a sum samo 7mi klas....
prosto ne mi varvi matematikata i nemoga da q shvana... kvo li ne pravq... re6avam zada4i po cqla no6t... hodq na uroci... oba4e tq mi vika 4e za ni6to ne sum stavala... 4e ot mene 6e izleze samo prodava4ka ili servitiorka iii da ne govorim kak li ne me e nari4ala o6te....
tq dori ne jivee v nas.... jivee na 100 metra v edin hotel sus svoeto gadje ..
a az s baba mi ot 14 godini sme si samo dvete... e predi bqhme i s dqdo mi ama toi po4ina.Maika mi idva seki den no edinstveno za da kre6ti... neska dori gone6e baba mi za6toto "tq bila vinovna, 4e maika mi nqmala kude da jivee i 4e iskala da jiveem dvete" .. puk az izob6to ne iskam da jiveeq s neq... kazvam vi 6te me podludi ako ostana s neq... prosto tq neznam ne6to ne e dobre s nervite.. udrq me po glavata,trese me,dere me....dori imam belezi ot noktite i....
i sq poslednoto ne6to be6e tova 4e me goni ot nas... emi... az s udovolstvie bih se iznesla za6toto ve4e tikove imam ot neq... seki po silen 6um i az se strqskam...
problema e 4e ako se mahna... na baba mi moje da i stane ne6to... puk i nqmam kude da otida... a segaako izgoni baba mi (veroqtno na ulicata) 6te ima 24 4asov tormoz..
nz kakvo da pravq... mislih i tova da otida nqkude s baba mi ama 6te zakusame s parite... prosto nz