Taka.Mila az imam po4ti sa6tiq problem.Dnes ve4e ne izdarjah i re6ih da potarsq dali ima drugi hora kato men vav sa6toto polojenie i kak sa postapili da znam kakvo da pravq.Problemite vazniknaha ot tazi godina,sega sam 10 klas v Angliiksa gimnaziq.Pravq vsi4ko po silite si da se spravq s mnogo ne6ta i v u4eneto.Vinagi sam imala hubavi ocenki i to nad 5 za srokove i godini,no tova qvno ne e dostata4no za maika mi.Tq vse o6te ne e razbrala 4e sam golqma i 4e nemoje da me tretira kato 10 godi6na.Postoqnno se napivat s ba6ta mi i me biqt i gonqt za gluposti .Tarsqt s kakvo da se zaqdat s men za da me prebiqt.Za tazi godina sam lejala 4 pati v 6okova zala i reanimaciq i lekarite davat vsi4ko po silite si da me varnat na tozi svqt.Vsi4ko tova stana ot poboi6tata i udrqneto na glavata mi.Postoqnno varvqh i pripadah na spirki v u4ili6te avtobusi u nas.Lekarite mi praveha hilqdi izsledvaniq na kravta .Misleha 4e sam anemi4na.Posle mi izsledvaha mozaka ni6to ne otkriha izpisaha mi hap4eta za pripadaci i nisko kravno ,no ne mi pomagat.Postoqnno me gonqt ot nas .Spah sno6ti v hoda poneje me izgoniha otnovo bqha se napili.Nemoga da hodq na u4ili6te poneje sam posinena i me e sram .Strah me e da ne me izkliu4at.Za 2 meseca otslabnah s 14 kilograma sega sam 39 kg .Nemoga da qm postoqnno povra6tam i vsi4ko tova stava ot strah 4e 6te vlqzat v staqta mi i 6te mi se razvikat 4e primerno sam ostaila caknato v banqta i 6te me prebiqt .Nz kakvo da pravq strah me e ot vsi4ko i vsi4ki ,nemoga da spq ot strah.v momenta s mnogo golemi sili pi6a vsi4ko tova sas salzi i rev .Molq se na Gospod da zavar6a po-barzo i nz da po4na rabota ,da u4a i da sam na kvartira .Molq se tozi ko6mar da svar6i.Omrazna mi da vijdam vseki den celiq tozi ko6mar ,nqmala sam nikakvo detstvo poneje ba6ta mi pie mnogo i e biel maika mi ,no ne o4akvah 4e i tq 6te po4ne da pie.Psihikata mi e razbita.Ponqkoga si mislq 4e sledva6tiq pat nqma da se varna otnovo na tozi svqt.S 4asove sam bila v koma.Edinstvenoto sa6testvo v ka6ti na koeto imam doverie i obi4am i znam 4e nqma da me narani e moqta kotka.Vzeh si q tazi godina za da q gu6kam kogato me prebiqt i kogato pla4a.