- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- po gardite mi imam....
pomognete mi plsssssss imam strii po gardite.kajete kak da gi maxna????????????????????????????????? da piq mn voda ili nqkvi uprajneniq.kajete mi sa6to nqkoi efikasen krem protiv strii i kolko struva.plsssssss tozi na vichi dali ima efekt??????? nqkoi znae li???? a kolko lv e.pls helppppp
Веднъж излезнат ли - няма да се махнат. То профилактика му е майката. И най-вече въздържане от малоумните билдърски "диети" само на белтъци.
Кремчетата помагат де, изсветляват. МОже и с лазер да се премахнат, ама $$$$$$$$$$$$$
mi az predi imax super mnogo i gi mazax s losion na oriflame protiv strii i dosta se skrixa ma ne izcqlo i pak gi imam i sa ujasssssssssniiiiiinqkav drug na4in za maxane nqma liiiiii
![]()
![]()
ako ima kajete go plsssssssssss
![]()
Не могат да се махнат.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Сори хорца ама наистина май няма друг начин освен профилактика! Мислете, мислете...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
еми няма как да се махнат...![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Kakvo prestavlqvat teq ne6ta?