.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

po gardite mi imam....

pomognete mi plsssssss imam strii po gardite.kajete kak da gi maxna????????????????????????????????? da piq mn voda ili nqkvi uprajneniq.kajete mi sa6to nqkoi efikasen krem protiv strii i kolko struva.plsssssss tozi na vichi dali ima efekt??????? nqkoi znae li???? a kolko lv e.pls helppppp

Ниго
    Guest
    Веднъж излезнат ли - няма да се махнат. То профилактика му е майката. И най-вече въздържане от малоумните билдърски "диети" само на белтъци.

Кремчетата помагат де, изсветляват. МОже и с лазер да се премахнат, ама $$$$$$$$$$$$$

junksssss
    Guest
    mi az predi imax super mnogo i gi mazax s losion na oriflame protiv strii i dosta se skrixa ma ne izcqlo i pak gi imam i sa ujasssssssssniiiiii nqkav drug na4in za maxane nqma liiiiii ako ima kajete go plsssssssssss

Супер фен
    Не могат да се махнат.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Пловдив
    Сори хорца ама наистина май няма друг начин освен профилактика! Мислете, мислете...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

еми няма как да се махнат...
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

hm sigurno sa ti porastnali gyrdite mnogo byrzo i kojata se e ''raztegnala'' taka da se kaje.... ne moje da gi mahne6 ama ne se pritesnqvai mom4etata ne obra6tat golqmo vnimanie na takiva ne6ta

Guest
    Kakvo prestavlqvat teq ne6ta?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си