Здравейте.Имам си приятел от 8 месеца.Преди бяхме много щастливи.Бяхме всеки ден заедно и всичко беше идеално.Но преди около месец имахме проблем и се наложи да правя операция заради това.Това не ми понесе много.И след като го направих станах доста избухлива.За най-малкото вдигах скандали и се карахме дълго.От някъде около 2 седмици имам чувството,че той е станал по-студен към мен.Преди няколко дена си поговорихме сериозно за моите опасения.Оказа се че съм права. Той ми каза: 'просто ми писва,в 1 момент те обичам до болка,но в друг ми иде да кажа край на всичко.та ти забелязваш ли,че от 1 определно време ние само се караме' Признах си го.Защото знам,че е прав.Но той не разбира просто колко ми е напрегнато след онзи инцидент.Обяснявала съм му го 100 хиляди пъти и той уж разбирал,обаче ми се струва че не е много много така.Решихме да си дадем още един шанс в който аз ще се опитам да се променя и да си стана 'предишното момиче'.Въпреки че не ми е до усмивки съм готова да се приструвам-стига да задържа връзката си.Защото тя наистина значи много за мен.Не ме разбирайте погрешно.Нямам баща,майка ми работи в чужбина,и живея при баба ми & дядо ми и за пръв път с него се почувствах истински щастлива.Не искам да го губя.. Моля ви кажете ми как да си върна любовта му защото той вече дори не ми казва,че ме обича,камо ли да ми го доказва.Готова съм на всичко за него.Моля ви кажете ми какво да направя за да си го върна....