[/quote]Анонимко написа:
Kato ne znaesh nedei da pishesh , az go tvurdq,zashtoto sum ubedena , chee istina, i da mu se nevidi, Vazov e velik da Exclamation ,no vse pak e 4ovek Idea , zashto da e nevuzmojno,samo zashtoto e pisatel,mislite 4e e bil nqkuv deto ne misli za takiva ne6ta i t.n... Dancing

И въз основа на какви източници го твърдиш че е вярно? Като твърдиш нещо се аргументирай - а за мене това са пълни глупости !

Анонимко написа:
Естествено, че е истина. Прадядото на прабаба ми го е познавал и е знаел туй унуй за него и личния му живот. Лично я питах след като прочетох темата и ми разказа, как прадядо и и е разказвал за великия Вазов как имал слабост към леките жени и често се отбивал при тях, защото имал хемороиди и другите млади жени не го искали, защото и без това бил беден, а пък не искал да се ебе с бабички и търсел млади пичета по улиците. Не съжалявайте - голяма работа, че е бил развратник. Ако не го е било убило сърцето сигурно спина е щял да го довърши (ДА - бил е болен и от СПИН, но това е друга тема).

Аз вече казах от къде имам доказателство
ама никой не вярва бе, ЧЕПОВЕ ПРОСТИ!

Както каза един познат току що - Иван Вазов - Ебати тъпото копеле

Единствения прост тука си ти бе, пикльо недорасъл. Дреме ми какво е казвала прадядото на пралеля ти - кой ти вярва на глупостите