- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Та ... и моята история...и вашите съвети :)
еми...да кажа, че съм некъф грозник, не съм...хойм си по момичета тфа онова...сичко на 6...САМО ЧЕ идва и проблемаа...
от сигурно 2 седмици пак си падам яко по любовта на живота ми от преди 2 години...и нещо супер яко ме кефи дори като мине покрай мене...въпроса е там, че тя се води един вид най-яката в даскало като по американските филми, е такова...и малко още от преди ме е страх да говоря с нея открито та да не оплескам нещо...напоследък почнахме да разговаряме и така...
та въпроса ми е...кво да измислия за да започна поне от някъде...дал ми Господ един ден с нея връзка или нещо такова...щот от 2 седмици не съм на себе си и ми е супер зле сичко дето го правя и само за 1 мисля и такам...
според вас с какво може да се изненада най-желаното момиче в училището?!какво необичайно и невиждано да й измисля![]()
![]()
Доста странно ми се вижда да кажеш за някое момиче, че е любовта на живота ти, като дори и не сте имали връзка.
имали сме...тфа го забрайх..ама малко по-детинска...и мисля, че може да си ми е любов дори и да не съм говорил с нея...зависи кой кво си чувства..не мислиш ли?
Най-изненадващото е неочакваното. Недей толкова да се стараеш. Просто отиди и го кажи, ама не се прави на печен и т. н. Просто бъди себе си. Пък ако има симпатии към теб ще се получи. Може да ти се наложат там някви др действия и т. н.
Важно е да го споменеш.Е, логично е след като сте говорили и сте имали връзка, дори и сега да не говориш с нея, да изпитваш много силни чувства.Първоначално написано от баш човекът
vij sq shti kaja neshto koeto mi se sly4i na mene....az sam 8 klas i za parva godina sam v gimnaziq i sme sas 9 i 10 klas v edna smqna....nai qkoto mom4e v cqloto daskalo e 10 klas....i az oshte parviq den go zabelqzah i mn go haresah...no estetsveno ne sam se nadqvala na ni6ty s nego dori da si sre6tnem pogledite kamoli da se zagovorim i t.n. no kfo stana....sq hodq s nego...i se okaza mn po razli4en ot moite predstavi za nego v na4aloto...no se pak az trqbvashe da sam tazi koqto da napravi parvata krachka....zatova deistvai ti ...prosto badi malko po nahalen i lubopiten...v smisal goni si celta....i shte yspeesh povqrvai mi![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
exactly!Първоначално написано от koalka
![]()
Не знам какво толкова необичайно трябва да направиш,за да я впечатлиш.Заведи я на лунатаШегувам се,естествено.Ако е някоя надувка ще се впечатли,ако си купиш един Мерцедес,последен модел и я разкарваш на сам,на там....Нз,най-обикновен жест би ме впечатлил.Подаряване на цвете,покани я на кафе.Поговорете си.Излезнете на разходка и по време на разходката откъсни някакво цвете от градинка и й го подари.Мен това би ме впечатлило повече,от колкото купено цвете.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Това, че е най-готината в даскалото нетрябва да те стряска. Много често хората си правят изводи за някой а то какво става както със sladurana2319 давай смело все пак нищо не губиш.Нали знаеш по-добре да паднеш, защото си скочил, а не защото са те бутнали!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Pokani q na kafe..zapochni lek flirt i ako tq ti vurne..znachi neshtata moje bi da stanatUsspeh pich ! :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Abe vij sq probvai i 6te razbere6,kakto kazvat sko4i i 6te razbere6 ima6 li krila.6oto na men edin put edno mom4e mn mn me haresva6e,be6e edna godina po golqm ot men,super sladur i po edin negov priqtell mi dade pismo bez dori da sme se zapoznali i bez da e sigure 4e 6e stane ne6to i po nqkva slu4ainost i az go haresvah,ma ne sum si i pomislqla,4e 6e stane ne6to puk se okaza 44e i toi me haresva.Taka 4e probvai,puk ako ni6to ne izleze gledai napred-JIVOTA PRODALJAVA.!?[/b][/i][/u]
haha i na men mi se vijda interesno....Ami kakvo da ti kaja 6tom ne si nqkuv groznik i dai nujnoto vnimanie, tq e momi4e a momi4etata da im obru6tat vnimanie, no ne i se mazni a po skoro hem i pokazvai 4e ti haresva hem i pokazvai 4e ne e edinstvenata na svetaПървоначално написано от koalka
taka moje da i razpali6 vnimanieto i jelanieto da e s tebe mnogo
![]()
мерси, хора... утре ше си проам късмета...май![]()
хахахха най-яката в даскало хахха леле като почнете с тия квалификации.. ние що немаме такиа яки в нащо е, нещо не ни е добре май хахаххах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
кво означава най-яката ..с най-скъпите дрехи ... с най-многото грим ...най-голямата курва ....най-надутата ...?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
сигурно...и човек треа са цели високо...така че кво..Първоначално написано от IdiOtKa
Аве бате ако те помни с добро , ще те пусне в задния си двор, ако ли не , ще и дишаш прахта от далече само. Ко кат е най-най .... тия по-скоро след време стават най-яките битч'ззз ама как. и да е. Хой там пусни и 2-3 лафа и после пиши тука за по нататъчни инструкцииТва мисля
![]()