.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

кофти ситуация

хора, преди време му написах това писмо и не само че той нищо не направи ами и явно го е дал на неговите приятели(от моя клас са момчетата) и сега ме скъсват от подигравки. очернят всеки ден от живота ми, а оня идиот нищо не казва. как може да е толкова бавен? понеже около месец никой не беше споменал за въпросното писмо, аз реших, че той може и да има капка достойнство, но явно съм се лъгала..... е не знам защо го прави? защо според вас иска да ми преебе животеца? та той дори не може качествено да се заяжда и на мен лично нищо не ми е казал, а като го заговоря само пелтечи.... ужасно е и най-нещастното е, че го виждам навсякъде, всеки ден...... какво по дяволите да правя? не искам да го забравям, защото го обичам, обаче вече сериозно ми лази по нервите....

Град
    Горна Оряховица
    Саберете са няколко момиченса и го пребийте

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IGRA7A
    Саберете са няколко момиченса и го пребийте
    ахахаах ако не друго поне ми вдигна малко настроението

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Признай си.Всмисъл не се срамувай,а гордо кажи-"Аз съм го написала,проблем да имате някакъв?".Останала съм с впечетление,че колкото повече се задълбаваш в проблема и се срамуваш-толкова повече всички ти се подиграват.А когато си признаеш,много по-бързо отминава клюката
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Признай си.Всмисъл не се срамувай,а гордо кажи-"Аз съм го написала,проблем да имате някакъв?".Останала съм с впечетление,че колкото повече се задълбаваш в проблема и се срамуваш-толкова повече всички ти се подиграват.А когато си признаеш,много по-бързо отминава клюката
    ама на мен не ми е толкова голям проблем, че хората ми се подиграват. на мен ми пука за момчето, заради което се забърках в цялата каша. не знам какво да правя да с него.... пфууу явно съм няква мечтателка, щото още се надявам, че нещо може да стане между нас

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Явно момчето е в тази възраст,в която още незнае и той какво иска.Защото от една страна се заяжда с теб (макар и не директно),а от друга в твое присъствие се сковава,което определено не е признак на пренебрежение.Вземи някой път го дръпни в някой ъгъл и директно го попитай какви са му намеренията към теб.Иначе това може да си продължава ехееее...

Град
    Там, където е сърцето...
    Явно това момче или не е достатъчно пораснал и незнае как да се държи с теб или просто няма чувства, но ти няма смисъл да мълчиш. Говори с него попитай го какво очаква да постигне с това си държание. Най-вероятно не е достатъчно съзрял и явно така се прави на интересен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Хахаха писмо..... така като бях на 10 се "заиграхме" с едно момиче... хахаха забавно беше, а иначе по-темата, най-добре е наистина да не се притесняваш и наистина да кажеш "Да написах го и?" ! Бъди по-уверена!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми говори с него.

Не се забърквай с човек, който не знае как да се държи с едно момиче. Не знае какво означава дискретност и уважение и не заслужава да си тровиш живота, заради него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си