.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    Pogovori s nego seriozno.Predrazpoloji go da ti kaje zashto se chuvstva taka i na kakvo se dyljat depresiite mu.Pokaji mu,che moje da ti ima doverie i che en ti e priqtno kogato se dyrji gadno s tebe.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Може би има някакъв проблем,който не е решил да споделя с теб,или въобще с никой.Ако това продължи 1 седмица го постави на ултиматум.Или ти казва какво му е,или го режеш.Аз бих направила така.Просто вече ще е глупаво да мълчи много време,без да ти казва защо!Според мен не си ти причината
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

и все пак не го режи просто ей така, изчакай, дори повече от седмица, ако не става- не става. Понякога може да спечелиш много с търпението си
    ->~<-

Обичаш ли го?Ако го обичаш се стегни и не се дръж като пълна егоистка!Ако ти беше в такъв период и той не правеше нищо за да ти помогне,как щеше да се почувстваш?Понякога човек има нужда просто да бадеш с него, а не да задаваш въпроси!!!Бъди му упора в тези трудни моменти!Той определено има нужда от някой който да го подкрепя!

Мега фен
    Не е егоистка, the dark angel, защото се е поинтересувала много пъти какво му има...ако И има доверие, ще сподели...тя ще го подкрепи...но да имаш постоянно до себе си депресар и то който ти няма доверие, е ужасно.

Death whore може и да си прав не я познавам!Но знам какво е да си в труден период и ако този до теб се отегчава при наи-малката трудност значи не държи на теб!Да, вярно понякога тази депресия омръзва и на нея,но ако го обича истински ще спре да задава впроси и ще бъде до него,като упора!

Мега фен
    Момиче съм. И да, тя трябва да бъде до него, но той ако я обича, ще се опита малко да се отърси от депресията и да се опита да завърже разговор поне...

Град
    ..във един измислен свят..
    Изкарай му от устата думите с ченгел!

Просто бъди мила с него. След време ще се отърси и ще проговори сам. Гушни го, погали го, не му говори. Гледай го влюбено, нека да знае, че го обичаш. В една връзка тряя да има и компромиси, не само лична изгода!Тва мисля

аасдасдсадфсдгфсдф
    Guest
    Искам да кажа че като го прочетох се сетих че и аз като бях 4-5 клас и аз правех така.. немога точно да го опиша, но едно знам, тои няма проблем ! Ще кажа какво ставаше с мен.. еми става м тъпо от там се изнервам, искарвам си го леко на нея,почвам да си мисля че не ме обича,че неиска да сме заедно, но когато тя ми каже или покаже обратното всичко се оправя.. според мен целувката ще помогне

Guest
    pufff nameri si pi4 a ne nqkyv pederasti4en revlu to normalno da si poreve ama nonstop

Град
    zimbabve
    ae stia ste obvinqvali momi4eto 4e e bezotgovorno i t.n basi tq da ne e trugnala s nego za da mu stava psiholog???? bahti liglioto seriozno a posle nie jenite sme bili ligli....kaji mu "ili nai nakraq podqvolite 6te mi kai6 kfo ti e ili prostu ne me zanimai" sa nqq da sedni6 mu sa moli6 na kolene to razbiram sa obi4ati sa moe mu pomogne6 ma ku toi sam ne si pomogne kuf e smisul...NIKAV

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си