.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    лейди
    Guest

Гадни афти...пффф ;/

Ох хора от 4-5 дена са ми са се появили някакви ОТВРАТИТЕЛНИ афти в устата и не мога да ги трая,през цялото време ме болят,щипе ме отвратително,да не говорим,че адски трудно ям...и са на много гадни места..чудя се знаете ли някакъв лек,че да ми минат!? ВЕче достатъчно ме изтормозиха! Нещо,което да ми помогне?

Guest
    еми каэват че Тантум вердер(то е едно такова фъскало)помагало.Можеш да го намериш в аптеките

я виж тук -> цък
    Да пушиш е вредно. Да пиеш е лошо, но да умреш здрав е гадно!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Иди на зъболекар, там имат лекарство за афти. Ти казваш, че са повечко..май ти е паднал имунитета.Купи си таблетки витамин Б Комплекс и го пий 3-4 дни 2х1. Аз като имах такъв проблем доста ми помогна само че го взимах 3х1(2). Друг вариант, за който се сещам е да се жабурикаш с домашна ракия Много щипе, ама минава!

Повече от фен
    Изплаквай си устата редовно с вода за уста- Астера

Darth bobo
    Guest
    И аз имах афти- ето какво правиш...

избягваш храна която съдържа целулоза и за да се отървеш от тях е нужно или сандрин (в аптеките го има- за дезинфекция на устната кухина) или мажеш с Ваготил (в аптеките също го има, като йод е нещо подобно) ! По сигурния вариант е ваготила, минават ВЕДНАГА...

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Зависи причинителя какъв е... хубаво е да посетиш стоматолога си. Аз съм била многократно така.. и се установи че така си карам гриповете, вместо с температура, повръщания и тем подобни - цялата ми уста е в рани. Другото нещо боже да е от бактерии, докато бях на екскурзия извън Бг пак си бях лепнала такива неща, беше някъв ад!! Единственото което ме успокояваше беше вода за уста.
    Така че хубаво е да те види специалист и да ти назначи правилното лечение...

Guest
    брат ми има този проблем и си го лекува по много по-простичък и адски ефективен начин- стрива аспирин и го слага на афтата,до другата сутрин няма и следа от нея

Супер фен
    Хексорал

Супер фен
    При мен за 3,4 часа изчезва без нищо да прая
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ниго
    Guest
    просот, ефикасно и почти безболезнено - МЕД. До 3-4 дни изчезва. Важно е да е хубав меда. Хубав мед под 10 лв/кг няма.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Sloji si malko soda.6tipe dosta no na men mi minavat za 1 den

Голям фен
    Сложи си захар.Ама не я изяждай,ами я остави до афтата да действа. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове