Той иска да ме е** и твърди, че след това няма да ме зареже. При положение, че се познаваме от 4 месеца и от 1 месец сме заедно, през който този един месец сме се виждали има няма 5-6 пъти, той иска и настоява да ме е**. Аз му обеснявам, че все още не съм го опознала добре и не мога да му се дам, а той излиза с номера, че аз губя в случая. Преди да тръгнем ми каза, че иска сериозна приятелка и аз споделих мнението му. Също като му кажа, че не го познавам добре, за да си легна с него:
Той : "Е, кога ша ми пуснеш?"
Аз : " След време."
Той : "Защо?"
Аз : "Не съм те опознала, бе, човек, разбери"
Той : "искам да знам кога ще ми пуснеш!"
Аз : " След време бе, за къде си се разбързал"
Той : "Е да уе, аз три месеца те чаках за една целувка, представям си, за да ми пуснеш сиурно три години и оловина ша чакам"

И Супер много ме изнервя, и одеве пак спорихме относно тоя проблем, и той вика "кога смяташ да ми пуснеш?", и аз му викам "А след това какво смяташ да правиш", той вика "в смисъл", аз викам "да си фащам пътя ли кво" и той вика "едва ли", и аз викам "добре уе, колко да ти е да ме заебеш, след като ме ннаебеш?", и той вика "що пък да те зарежа ако ми пускаш редовно?"

Оф, нз кво ша излезе с тоя пич, ама за сега му се дърпам, ама гадното е , че той няма да тръгне да ми се моли, не съм умряла за секс, той е умрелия, и винаги като му кажа да иде да си отоли страстите при някоя друга и той казва, че тази някоя друга иска да бъда аз...

няям основание да му вярвам, че няма да ме зареже, както и нямам основание да не му вярвам, че ще ме зареже.
Абе некви люти битки водим кой ще командва другия и тн, ама все пак той е мъж.. а и е страшно силна личност и просто няма как да го превъзмогна.
Ох, нз, моля ви, дайте ми съвет относно това, как да направя така, че да ме слуша чат пат, да се съобразява с мен, да прави компромиси.. нз той си е научен така.. винаги да командва.. нз защо съм с него, може би защото има доста силна тръпка и големи емоций в отношенията ни, а на мен точно тези душевни и емоционални преживявания ми дават стимул за живот и т.н..

Кво да го правя тва животно бееее, побърква ме, ама най-лошото е, че ми харесва целия тоя филм...