- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той иска да ме е** и твърди, че след това няма да ме зареже
Abe tolkova li durji6 na toq? samo sex da 6te ot teb!
pa i sum sigurna, 4e ne mu li pusne6 6e te zareje. a puk pusne6 li mu ne ti e sigurno natatuk. taka 4e ili ili 6te trqbva da mu pusne6, ili da ga zareje6!![]()
Според мен той е с теб само заради секса...на твое място бих му била шута!Но...ти пък нали го харесваш толкова .... та нз
Покажи му малко характер бе момиче... нека да разбере че не може да става все неговата... а ако продължава толкова настоятелно да иска секс по-добре го зарежи и повече не се занимавай с него![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
тегли му една маина и си вари по живо по здраво :P
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Радвам се,че сме те накарали да вземеш точното решение.
Дори и да му пускаш,тогава няма да е 100% сигурно,че няма да ти изневерява.Това е,един мъж,мой съсед,който ми е като приятел на 15 г. ми дава много съвети.Дори той самият си призна нещо "Мъжът гледа само да ви свали гащите и нищо друго не го интересува!" Това съм го запомнила от негоТъй,че давай смело!Има прекалено много момчета,които ще срещнеш и ще държът на теб и няма през 5 сек. да те питат "Кога ще ми пуснеш?" Ако го интересуваше като човек,нямаше постоянно да те пита,но тук май само е проявил сексуално желание към теб и до тук!Успех,мила
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Къв е тоя че ще ти поставя условия "ако не ми пуснеш така така така" малък пиклйо който незнае още кво иска и само секс му е в главата.зарежи го не се занимавай с него
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!