- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Имам една дилема. Супер лудо влюбена съм в едно момче от моя клас. И той ме харесва, не веднъж ми го е казвал, дори би искал да станем гаджета... Но проблема идва в това че той си има гадже, към което е мн силно привързан и не може да си представи да я зареже. Иначе твърди че ако нея я нямаше веднага бихме тръгнали. Но близките ми приятели от класа се обръщат срещу мен и едва ли не поставят въпроса или те или той. Всмисъл те смятат че той ме гаври и тем подобни и вече странят от мен само защото го харесвам и отказвам да повярвам че ме гаври. В клас сме почти постоянно заедно, той постоянно ме търси и се заиграваме... Много ми е приятно с него и не искам да се отказвам от него, но вече всички мой приятели ми казват да не се занимавам с него и вече странят от мен. Така че напрактика избора е или приятелите ми или той.... Ако бяхте на мое място как бихте постъпили вие.....
Ми малко е тъпо това което правят приятелите ти! Все пак ти си решаваш с кого да ходиш, а не те. Но въпреки това явно са загрижени за теб. Аз лично не бих оставила приятелите си заради едно момче, защото с него няма да сте вечно заедно, а истинските приятели остават! Това е моето мнение, но решението е твое!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми малко е тъпо това което правят приятелите ти! Все пак ти си решаваш с кого да ходиш, а не те. Но въпреки това явно са загрижени за теб. Аз лично не бих оставила приятелите си заради едно момче, защото с него няма да сте вечно заедно, а истинските приятели остават! Това е моето мнение, но решението е твое!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Преди жреме нещо подобно се случи с една моя приятелка.Не точно същото ...Та имаше замесано момче и така нататък и целия клас не цялото училище я накара да се чувства ужасно, но тя се бори за любовта си и макар края да не бе щастлив те съветвам и ти да се бориш за щастието си и да не ти пука за другите и това какво ще кажят!Ако не опиташ после ще съжяляваш
"Oпита не ни пречи да правим глупости,но ни пречи да ги правим с удоволствие"
само истинските ти приятели ще те подкрепят (тъкмо случай да разбереш кои са те всъщност) аз така направих с моята приятелка![]()
"Oпита не ни пречи да правим глупости,но ни пречи да ги правим с удоволствие"
незнам на по колко години сте, но не може той да каже, че е дълбоко привързан и това да остане така завинаги! все ще дойде ден, когато ще се наложи да сложи края колкото и да му е неприятно, че ще нарани момичето! за да го направи обаче трябва да изпитва истински чувства и дълбока тръпка към друга! след като той е все още със нея, значи към теб са насочени единствено симпатиите му, които не прерастрав в нищо повече за да направи той жертвата да зареже всичко заради теб!
тоест казано с по-прости думи: приятелите преди всичко!
Аз лично не бих била толкова близка с него, защото все пак има приятелка и не е коректно спрямо нея.Просто му казваш, че ако иска да е с теб да реши, а не да ти дава напразни надежди!А относно класа ти-говори с тях и им обясни!