.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Според мен (може и тъпо да йм се стори моята логика на някой) и той го преживява не по-малко трудно от теб.
    Стигам то това заключение, защото си е махнал вашите снимки от сайта.
    Миличка, на същото мнение съм! Доста време бяхте заедно, а и ако пак тръгнете, вероятността проблемите ви да се повторят, е ОГРОМНА! Знам за какво става въпрос и знам, че си свикнала наистина много с него, обаче недей пак да се измъчваш и да се връщаш към миналото. Нормално е да ти е кофти, но ще ти мине. Първите дни е най-шибано. Нататък ще свикнеш. И просто се опитай да си ограничиш контактите с него, защото така само си мъчиш сърчицето. Давай напред!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Според мен (може и тъпо да йм се стори моята логика на някой) и той го преживява не по-малко трудно от теб.
    Стигам то това заключение, защото си е махнал вашите снимки от сайта.
    Миличка, на същото мнение съм! Доста време бяхте заедно, а и ако пак тръгнете, вероятността проблемите ви да се повторят, е ОГРОМНА! Знам за какво става въпрос и знам, че си свикнала наистина много с него, обаче недей пак да се измъчваш и да се връщаш към миналото. Нормално е да ти е кофти, но ще ти мине. Първите дни е най-шибано. Нататък ще свикнеш. И просто се опитай да си ограничиш контактите с него, защото така само си мъчиш сърчицето. Давай напред!
    Благодаря ти, Янче миличка.. права си.. така е, права си като всички останали.. но не знам, може би аз самата не искам да го повярвам това нещо не знам като го гледам, имам чувството че изобщо не му дреме.. са като бях на даскало и една приятелка ми каза (понеже и тя ходи на тези семинари), че Любо е бил нещо много весел и тя като го е попитала как е и той е казал "Перфектно" или "Супер".. едно от двете.. бил ухилен до уши.. не му пука, а аз рева тука като ненормална.. поне малко да му беше гадно E*АСИ! аЗ Направо взех 4е почнах да се чувствам тъпо, че толкова страдам за него, а н него окото не му мигва.. а мислех, че държи на мен ((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си